WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Gent - Zenit St Petersbourg : Champions league 09 December 2015

08/12/2015

Plaatst Gent zich voor de tweede ronde in de Champions League?

We zijn zo goed als op de helft van het huidige voetbalseizoen. In veel nationale competities is de helft van de wedstrijden inmiddels gespeeld en ook de Champions League vallen er deze week belangrijke beslissingen. De laatste groepswedstrijden worden immers gespeeld en dat betekent dat bekend gaat worden welke ploegen gaan overwinteren in Europa en welke ploegen uitgeschakeld worden. Gent is als enige Belgische ploeg actief in de Champions League. Er de ploeg heeft plaatsing voor de tweede ronde ook nog eens volledig in eigen hand. In de laatste groepswedstrijd neemt Gent het voor eigen publiek op tegen Zenit St Petersburg. Wie gaat de wedstrijden winnen? Een voorbeschouwing.

Gent
Na het eerste kampioenschap in de historie van de club, lijkt de droom van Gent voorlopig voort te duren. In de competitie gaat het ook dit seizoen van een leien dakje. Gent staat fier aan kop van de Eerste Klasse. Ook in de Champions League wist Gent tot dusver een prima indruk achter te laten. Met nog een wedstrijd te gaan, staat Gent op een uitstekende tweede plaats in de poule. Gent is in ieder geval zeker van overwintering. Het is echter nog de vraag of dat in de Champions League of de Europa League zal zijn. Zeker is dat de Belgische ploeg het in eigen hand heeft. Als het wint van de Russen, is de ploeg zeker van de tweede plaats, in alle andere gevallen is men afhankelijk van Valencia, dat op hetzelfde tijdstip tegen Lyon speelt.

Zenit St Petersburg
Zenit draait op dit moment uitstekend,zowel in de competitie als in de Champions League. Uit de eerste vijf wedstrijden wist Zenit het volle pond te behalen. Met vijftien punten is men niet meer te achterhalen. Het is dus de vraag met welke instelling de Russen aan de wedstrijd zullen beginnen. Er valt, behalve de winstpremie, namelijk niets meer te behalen voor Zenit. Toch mag de ploeg ook in dat geval zeker niet onderschat worden.

Voorspelling
We verwachten dat Gent deze wedstrijd zal gaan winnen, vooral omdat de Zenit op halve kracht zal spelen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Zenit St Petersbourg vindt Woensdag 09 December 2015 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Gent
2.35
UnibetBwin
Gelijkspel
3.5
Unibet
Zenit St Petersbourg
3.2
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Zenit St Petersbourg : Champions league 09 December 2015