WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Gent - Zenit St Petersbourg : Champions league 09 December 2015

08/12/2015

Plaatst Gent zich voor de tweede ronde in de Champions League?

We zijn zo goed als op de helft van het huidige voetbalseizoen. In veel nationale competities is de helft van de wedstrijden inmiddels gespeeld en ook de Champions League vallen er deze week belangrijke beslissingen. De laatste groepswedstrijden worden immers gespeeld en dat betekent dat bekend gaat worden welke ploegen gaan overwinteren in Europa en welke ploegen uitgeschakeld worden. Gent is als enige Belgische ploeg actief in de Champions League. Er de ploeg heeft plaatsing voor de tweede ronde ook nog eens volledig in eigen hand. In de laatste groepswedstrijd neemt Gent het voor eigen publiek op tegen Zenit St Petersburg. Wie gaat de wedstrijden winnen? Een voorbeschouwing.

Gent
Na het eerste kampioenschap in de historie van de club, lijkt de droom van Gent voorlopig voort te duren. In de competitie gaat het ook dit seizoen van een leien dakje. Gent staat fier aan kop van de Eerste Klasse. Ook in de Champions League wist Gent tot dusver een prima indruk achter te laten. Met nog een wedstrijd te gaan, staat Gent op een uitstekende tweede plaats in de poule. Gent is in ieder geval zeker van overwintering. Het is echter nog de vraag of dat in de Champions League of de Europa League zal zijn. Zeker is dat de Belgische ploeg het in eigen hand heeft. Als het wint van de Russen, is de ploeg zeker van de tweede plaats, in alle andere gevallen is men afhankelijk van Valencia, dat op hetzelfde tijdstip tegen Lyon speelt.

Zenit St Petersburg
Zenit draait op dit moment uitstekend,zowel in de competitie als in de Champions League. Uit de eerste vijf wedstrijden wist Zenit het volle pond te behalen. Met vijftien punten is men niet meer te achterhalen. Het is dus de vraag met welke instelling de Russen aan de wedstrijd zullen beginnen. Er valt, behalve de winstpremie, namelijk niets meer te behalen voor Zenit. Toch mag de ploeg ook in dat geval zeker niet onderschat worden.

Voorspelling
We verwachten dat Gent deze wedstrijd zal gaan winnen, vooral omdat de Zenit op halve kracht zal spelen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Gent - Zenit St Petersbourg vindt Woensdag 09 December 2015 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Gent
2.35
UnibetBwin
Gelijkspel
3.5
Unibet
Zenit St Petersbourg
3.2
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Gent - Zenit St Petersbourg : Champions league 09 December 2015