WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019

08/06/2019

In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal plaatsen. Deze keer mogen de Azzuri in Griekenland laten zien dat die optimistische gedachte steeds dichter bij de waarheid ligt.

Griekenland, deze zaterdag de thuisspelende ploeg, begon deze kwalificatiereeks redelijk goed. Bij Liechtenstein werd met 0-2 gewonnen. Uitspelend bij BosniŽ en Herzegovina wisten de Grieken een puntje uit het vuur te slepen. Na een snelle 2-0 achterstand kwam immers pas in de 85e minuut de gelijkmaker tot stand. De thuisploeg speelde vanaf de 65e minuut met ťťn speler minder, vanwege een rode kaart voor Pjanic, maar hield toch redelijk stand. Omdat BosniŽ en Herzegovina zijn eerste match ook won delen ze de tweede plaats in deze groep met de Grieken.

ItaliŽ mocht in deze kwalificatiegroep starten met twee thuismatches, eerst tegen Finland en drie dagen later tegen Liechtenstein. De Finnen konden de Italianen nog tot twee doelpunten beperken, het arme Liechtenstein moest er maar liefst zes incasseren. De Azzuri scoorden dus al acht maal en kregen nog geen doelpunt tegen. Mochten ze ook in Griekenland winnen, dan zetten ze een mooie stap richting plaatsing. Quagiliarella en Kean wisten beide al twee keer het net te vinden.

Wellicht wordt het geen hele makkelijke match voor de Italianen. De temperaturen kunnen op meerdere manier flink oplopen in Athene. Toch denk ik dat de Grieken in eigen huis zullen moeten buigen, om daarna in hopelijk voor hen minder moeilijke matches genoeg punten bij elkaar te sprokkelen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Griekenland - ItaliŽ vindt 8 juni 2019 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Griekenland
5
Gelijkspel
3.20
ItaliŽ
1.90

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019