WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Ijsland - Hongarije : EK 2016 18 Juni 2016

17/06/2016

Ijsland - Hongarije

Wie naar de wedstrijden in Groep F keek zal zich een hoedje hebben geschrokken als hij het eindresultaat zag. Zowel Ijsland als Hongarije werden gezien als de kneusjes van de groep maar leverden het sterk voetbal met een uitstekend eindresultaat.

Ijsland

Voor een land met slechts 330000 inwoners mag het niet verbazen dat Ijsland pas voor de eerste keer deelneemt aan een eindtornooi. Tijdens de WK kwalificatiecampagne sneuvelden ze in de barragewedstrijden maar nu zijn ze er toch bij. Dat ze op de openingsspeeldag meteen Portugal in bedwang konden houden zal dan ook menig voetballiefhebber verrast hebben. Ijsland toonde zich vooral als een sterk blok, strijdend voor iedere meter grond. Onder deskundige leiding van de Zweed Lars Lagerbäck, dat reeds Zweden vijfmaal naar een groot tornooi loodste, wil het zelfs de verrassing van het EK worden. De eerste stap is al een feit.

Hongarije

De deelname van Hongarije werd niet echt serieus genomen. Zelfs het eigen publiek had geen verwachtingen van hun nationale team. Enkele jaren terug verloor het nog met zware 8-1 cijfers van Nederland, een team dat er nu niet eens bij is. Dat Hongarije de eerste wedstrijd tegen Oostenrijk won, doet dan ook meteen het vertrouwen in de natie stijgen. Stiekem zullen ze hopen op de volgende ronde. Hierbij kan een overwinning tegen debutant Ijsland genoeg zijn. Met nog een wedstrijd tegen Portugal in het verschiet zal de Hongaarse nationale elf wel beseffen dat het beter tegen Ijsland al de kwalificatie verzekert voor de achtste finales.

Verrassend Ijsland

De laatste vier jaar haalt de deelnemer met het minst aantal inwoners sterke resultaten in hun wedstrijden. Die resultaten zien ze nu beloond met een deelname aan het Europees Kampioenschap. In een groep waar de strijd om de tweede plaats open lijkt te liggen, zijn de kansen om te verrassen groot. Met strijdvaardig voetbal werd op dit tornooi al menig tegenstander verrast en ook in deze wedstrijd zien we Hongarije geen antwoord vinden op het knokvoetbal van de Ijslanders.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Ijsland - Hongarije vindt Zaterdag 18 Juni 2016 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Ijsland
2.7
UnibetLadBrokes
Gelijkspel
3.15
Unibet
Hongarije
3.1
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Ijsland - Hongarije : EK 2016 18 Juni 2016