WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Juventus - Bayern Munchen : Champions league 23 Februari 2016

22/02/2016

Juventus - Bayern Munchen

We zijn pas toe aan de achtste finales van de Uefa Champions League maar toch krijgen we al affiche die even goed een finale kon zijn. Juventus reeg de afgelopen seizoenen de landstitels aan elkaar maar kende dit jaar een mindere start. Het hing in de onderste regionen van de Serie A maar na vijftien wedstrijden op een rij te hebben gewonnen wist het dit weekend na een overwinning tegen rivaal Napoli de leidersplaats in te nemen. We hoeven het je dus niet meer te vertellen dat dit een team vol vertrouwen is.

Bayern München daarentegen is oppermachtig in eigen land. Het staat op kop met acht punten voorsprong op Dortmund en 21(!) op Leverkusen. Met de weinige tegenstand die het op nationaal niveau kent rest hun dus maar een groter doel: de Champions League winnen. Pep Guardiola kwam enkele seizoenen terug naar München om deze prijs te winnen maar kon tot dusver de beker met de grote oren nog niet naar huis mee nemen. Met de Spaanse coach die vanaf volgens seizoen Manchester City traint, rest er dus nog slechts een kans.

Juventus deed het ondanks de mindere start in eigen land al de hele Europese campagne erg sterk. Het legde Manchester City bijvoorbeeld twee keer over de knie. Toch vrezen we dat de Duitse club over twee wedstrijden te sterk zal zijn en zal doorstoten naar de volgende ronde. Maar of ze het makkelijk zullen hebben valt te betwijfelen. Met de grote vorm waarover Juventus momenteel beschikt en het gevoel dat niets moet en alles mag tegen misschien wel de grote favoriet voor de eindzege verwachten we ons dan ook aan een thuiszege voor Juventus.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Juventus - Bayern Munchen vindt Dinsdag 23 Februari 2016 om 20:05 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Juventus
3.05
Betfirst
Gelijkspel
3.2
Unibet
Bayern Munchen
2.6
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Juventus - Bayern Munchen : Champions league 23 Februari 2016