WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Juventus - Bayern Munchen : Champions league 23 Februari 2016

22/02/2016

Juventus - Bayern Munchen

We zijn pas toe aan de achtste finales van de Uefa Champions League maar toch krijgen we al affiche die even goed een finale kon zijn. Juventus reeg de afgelopen seizoenen de landstitels aan elkaar maar kende dit jaar een mindere start. Het hing in de onderste regionen van de Serie A maar na vijftien wedstrijden op een rij te hebben gewonnen wist het dit weekend na een overwinning tegen rivaal Napoli de leidersplaats in te nemen. We hoeven het je dus niet meer te vertellen dat dit een team vol vertrouwen is.

Bayern München daarentegen is oppermachtig in eigen land. Het staat op kop met acht punten voorsprong op Dortmund en 21(!) op Leverkusen. Met de weinige tegenstand die het op nationaal niveau kent rest hun dus maar een groter doel: de Champions League winnen. Pep Guardiola kwam enkele seizoenen terug naar München om deze prijs te winnen maar kon tot dusver de beker met de grote oren nog niet naar huis mee nemen. Met de Spaanse coach die vanaf volgens seizoen Manchester City traint, rest er dus nog slechts een kans.

Juventus deed het ondanks de mindere start in eigen land al de hele Europese campagne erg sterk. Het legde Manchester City bijvoorbeeld twee keer over de knie. Toch vrezen we dat de Duitse club over twee wedstrijden te sterk zal zijn en zal doorstoten naar de volgende ronde. Maar of ze het makkelijk zullen hebben valt te betwijfelen. Met de grote vorm waarover Juventus momenteel beschikt en het gevoel dat niets moet en alles mag tegen misschien wel de grote favoriet voor de eindzege verwachten we ons dan ook aan een thuiszege voor Juventus.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Juventus - Bayern Munchen vindt Dinsdag 23 Februari 2016 om 20:05 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Juventus
3.05
Betfirst
Gelijkspel
3.2
Unibet
Bayern Munchen
2.6
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Juventus - Bayern Munchen : Champions league 23 Februari 2016