WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KAA Gent - Club Brugge : Jupiler Pro League 22 december

18/12/2013

Wint Club Brugge in Gent?

In de twintigste speelronde van de Jupiler Pro League neemt KAA Gent het 22 december op tegen Club Brugge. Met name voor Club Brugge is dit een erg belangrijke wedstrijd. De ploeg wil aansluiting bij de top blijven behouden en de enige twee ploegen die boven hen staan, zullen in dezelfde speelronde tegen elkaar spelen.

KAA Gent
Gent kent tot nu toe een prima seizoen. De ploeg moest vorig jaar na enkele succesvolle seizoenen, waarin men structureel in de top vijf eindigde, een stap terug doen en eindigde op de twaalfde plaats. Ook dit seizoen lijkt KAA Gent een stevige middenmoter te zijn. Na negentien wedstrijden behaalde men 27 punten waarmee men op de achtste plaats staat. Het gaat naar de zesde plaats is echter niet al te groot. Nummer zes Lokeren heeft met dertig punten slechts drie punten meer. De top zes, en daarmee plaatsing voor Play-off I, lijkt dus binnen handbereik en is ook het doel van de ploeg uit Gent. Wanneer men dit wil bereiken, is het belangrijk om thuis veel punten te pakken. Of dat ook daadwerkelijk gaat lukken tegen Club Brugge is nog maar de vraag. Wel staat vast dat de mannen van Mircea Rednic er alles aan zullen doen om punten te halen in deze wedstrijd.

Club Brugge
Na het teleurstellende seizoen van vorig jaar, is Club dit seizoen op jacht naar revanche. De ploeg van Michel Preud'homme eindigde vorig jaar slechts derde en wist zich daardoor niet te kwalificeren voor de Champions League. Dat moet dit seizoen beter en tot dusver ziet her ook prima uit voor Club Brugge. Na negentien speelrondes staat men op de derde plaats, met evenveel punten als nummer twee Anderlecht en met slechts drie punten minder dan koploper Standard Luik. Bovendien nemen deze twee ploegen het tegen elkaar op in de twintigste speelronde en dat biedt Club de ideale mogelijkheid om in te lopen.

Voorspelling
Hoewel KAA Gent alles zal geven, verwachten we dat Club Brugge deze wedstrijd winnen af zal sluiten en de punten mee naar huis zal nemen.

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KAA Gent - Club Brugge vindt 22 december 2013 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KAA Gent
2.35
Bwin
Gelijkspel
3.40
Unibet
Club Brugge
3.10
BetFirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KAA Gent - Club Brugge : Jupiler Pro League 22 december