WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek KAA Gent - Club Brugge : Jupiler Pro League 22 december

18/12/2013

Wint Club Brugge in Gent?

In de twintigste speelronde van de Jupiler Pro League neemt KAA Gent het 22 december op tegen Club Brugge. Met name voor Club Brugge is dit een erg belangrijke wedstrijd. De ploeg wil aansluiting bij de top blijven behouden en de enige twee ploegen die boven hen staan, zullen in dezelfde speelronde tegen elkaar spelen.

KAA Gent
Gent kent tot nu toe een prima seizoen. De ploeg moest vorig jaar na enkele succesvolle seizoenen, waarin men structureel in de top vijf eindigde, een stap terug doen en eindigde op de twaalfde plaats. Ook dit seizoen lijkt KAA Gent een stevige middenmoter te zijn. Na negentien wedstrijden behaalde men 27 punten waarmee men op de achtste plaats staat. Het gaat naar de zesde plaats is echter niet al te groot. Nummer zes Lokeren heeft met dertig punten slechts drie punten meer. De top zes, en daarmee plaatsing voor Play-off I, lijkt dus binnen handbereik en is ook het doel van de ploeg uit Gent. Wanneer men dit wil bereiken, is het belangrijk om thuis veel punten te pakken. Of dat ook daadwerkelijk gaat lukken tegen Club Brugge is nog maar de vraag. Wel staat vast dat de mannen van Mircea Rednic er alles aan zullen doen om punten te halen in deze wedstrijd.

Club Brugge
Na het teleurstellende seizoen van vorig jaar, is Club dit seizoen op jacht naar revanche. De ploeg van Michel Preud'homme eindigde vorig jaar slechts derde en wist zich daardoor niet te kwalificeren voor de Champions League. Dat moet dit seizoen beter en tot dusver ziet her ook prima uit voor Club Brugge. Na negentien speelrondes staat men op de derde plaats, met evenveel punten als nummer twee Anderlecht en met slechts drie punten minder dan koploper Standard Luik. Bovendien nemen deze twee ploegen het tegen elkaar op in de twintigste speelronde en dat biedt Club de ideale mogelijkheid om in te lopen.

Voorspelling
Hoewel KAA Gent alles zal geven, verwachten we dat Club Brugge deze wedstrijd winnen af zal sluiten en de punten mee naar huis zal nemen.

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KAA Gent - Club Brugge vindt 22 december 2013 om 14:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KAA Gent
2.35
Bwin
Gelijkspel
3.40
Unibet
Club Brugge
3.10
BetFirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KAA Gent - Club Brugge : Jupiler Pro League 22 december