WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Kortrijk - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 1 maart 2014

28/02/2014

Een spannende wedstrijd tussen Courtrai en Cercle Bruges

Op 1 maart 2014 zal er weer een enerverende wedstrijd plaats vinden in de Jupiler Pro League. Dan vindt namelijk de wedstrijd plaats tussen Courtrai en Cercle Bruges. De wedstrijd begint om 20:00 uur. Cercle Bruges staat op dit moment op de 10e plaats, terwijl Courtrai op de 12e plaats staat. De wedstrijd belooft dus een waar spektakel te worden, aangezien Courtrai met volle kracht en energie in de wedstrijd zal staan. Er mogen in elk geval geen kostbare punten verloren worden door de voetbalploeg, anders bestaat de kans dat er een lagere positie zal moeten worden ingenomen. De laatste 6 wedstrijden tussen deze 2 ploegen zijn vooral in het voordeel van Courtrai beslist en dat biedt daarom perspectief voor de voetbalploeg.

Courtrai

Courtrai komt uit het Belgische Kortrijk. De club is opgericht in 1901 en de trainer van deze voetbalclub is Hein Vanhaezebrouck. De thuiswedstrijden van de ploeg worden gespeeld in het Guldensporenstadion waar plaats is voor ruim 10.000 toeschouwers. Rood en wit zijn de kleuren van de club. Sinds het seizoen 2008 / 2009 speelt de club weer in de Eerste Divisie. Daarvoor speelden ze 4 jaar in de Tweede Divisie. De club heeft wisselende resultaten behaald. Laatste seizoen werd de club 9e. De voetbalploeg uit Kortrijk zal daarom hard moeten werken om de nodige punten te verzamelen. Gelijkspel moet haalbaar zijn, maar is zeker niet genoeg.

Cercle Bruges

Cercle Bruges is opgericht in 1899. Lorenzo Staelens is de trainer van deze voetbalploeg. De thuiswedstrijden van de voetbalclub worden gespeeld in het Jan Breydelstadion in Brugge. In dit stadion is plaats voor ruim 30.000 voetballiefhebbers. Groen en zwart zijn de kleuren die bij deze voetbalclub horen. Sinds 2003 / 2004 speelt de club weer in de Eerste Divisie. Daarvoor speelde het 6 seizoenen in de Tweede Divisie. Het laatste seizoen eindigde de club op de 16e plaats. Ook nu zijn de resultaten niet echt heel positief. Hoewel de 10e positie op dit moment word ingenomen en er beter gevoetbald wordt dan vorig seizoen, is winnen in deze wedstrijd ook zeker noodzakelijk.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Kortrijk - Cercle Brugge vindt 1 maart 2014 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Kortrijk
1.85
BetFirst
Gelijkspel
3.50
BetFirstBwin
Cercle Brugge
4.10
BetFirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Kortrijk - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 1 maart 2014