WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Kortrijk - Standard : Jupier Pro league 2 augustus 2014

01/08/2014

Wint Standard ook tweede wedstrijd?

De kop is er af; de eerste competitieronde van de Belgische Jupiler Pro League is gespeeld en komend weekend worden de volgende wedstrijden alweer gespeeld. In de eerste wedstrijdrond zagen we weinig spektakel en verliepen alle wedstrijden zoals de meeste mensen vooraf dachten. Komend weekend staan echter enkele spannende wedstrijden op het programma. Kortrijk neemt het dan in eigen huis op tegen Standard Luik. Weet Kortrijk de eerste wedstrijd voor eigen publiek om te zetten in winst of zal Standard haar ongeslagen status voorlopig behouden? Een voorbeschouwing.

Kortrijk
Kortrijk heeft dit jaar een lastig begin van de competitie. Nadat men in de eerste wedstrijdronde met Zulte Waregem al een titelkandidaat trof, wacht er deze week opnieuw een ploeg die mee wil gaan spelen om het landkampioenschap. Tegen Zulte Waregem maakte Kortrijk weinig kans. De wedstrijd werd met 2-0 verloren. De komende wedstrijd tegen Standard Luik is echter een heel ander verhaal. Het is de eerste thuiswedstrijd van het seizoen en dan kunnen veel ploegen altijd iets extra's geven. Kortijk is sowieso een gevaarlijke ploeg. Het eindigde vorig jaar op de achtste plaats met slechts zes punten minder dan de nummer zes. Dit jaar wil men zich graag plaatsen voor play-off I en de wedstrijd tegen Standard Luik is daarvoor een prima graadmeter.

Standard Luik
In de reguliere competitie domineerde Standard Luik vorig jaar. Men eindigde dan ook bovenaan. In de play-off wedstrijden ging het echter mis voor de ploeg die zo had gehoopt op een landstitel. Men kwam heel dichtbij, maar moest uiteindelijk lijdzaam toezien hoe Anderlecht opnieuw kampioen van België werd. Dit jaar is men dan ook uit op revanche en wil men alsnog de titel pakken. Vorig wee begon Standard Luik in ieder geval goed door afgetekend met 3-0 van Charleroi te winnen. Kan met dit goede begin doorzetten in de uitwedstrijd tegen Kortrijk?

Voorspelling
Kortrijk heeft het thuisvoordeel en zal alles op alles zetten om de wedstrijd te winnen. Toch denken we dat Standard Luik meer kwaliteit heeft. We voorspellen dan ook dat Standard Luik deze wedstrijd zal winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Kortrijk - Standard vindt 2 augustus 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Kortrijk
3.30
BetFirst Circus
Gelijkspel
3.40
BetFirst Unibet Circus
Standard
2.20
UnibetLadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Kortrijk - Standard : Jupier Pro league 2 augustus 2014