WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Kortrijk - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 05 Maart 2016

04/03/2016

Behoudt Zulte Waregem de zesde plaats?

Het absolute slotstuk van de reguliere competitie is in zicht bij de hoogste afdeling van het Belgisch betaalde voetbal. Sommige ploegen zijn al zeker van een plaats in play-off I of II, terwijl andere clubs nog volop aan het strijden zijn. Kortrijk zal zich naar alle waarschijnlijk gaan plaatsen voor play-off II al is het in theorie zelfs nog mogelijk dat de ploeg zich plaatst voor play-off I. Komende speelronde neemt Kortrijk het in eigen stadion op tegen Zulte Waregem dat nog volop in de strijd is voor de bovenste zes plaatsen. Kan Kortrijk een gevoelige tik uitdelen of gaat Zulte Waregem er met de winst vandoor? Een voorbeschouwing.

Kortrijk

Kortrijk slaagde er vorig seizoen in om voor de derde keer sinds de invoering van het play-off systeem bij de bovenste zes te eindigen. Ook dit seizoen is top zes de belangrijkste doelstelling van het bestuur. Met nog twee wedstrijden te gaan staat de ploeg echter op de negende plaats van het klassement met vier punten achter op Zulte Waregem. En laat die ploeg nu net de komende speelronde bezoek komen. Als Kortrijk de wedstrijd weet te winnen, zet het Zulte Waregem onder druk en komt het op een punt afstand. Om daadwerkelijk kans te houden op play-off I zullen echter ook Charleroi en Standard Luik punten moeten verliezen en die kans lijkt behoorlijk klein.

Zulte Waregem

Zulte kende de laatste jaren behoorlijk wat succes, maar zakte vorig jaar door de ondergrens heen. Dit seizoen is de ploeg echter helemaal terug en voorlopig staat Zulte op een keurige zesde plaats. Daarmee heeft het recht op deelname aan play-off I. Er staan echter drie ploegen vlak achter Zulte en dus kan iedere fout afgestraft worden. De opdracht lijkt simpel: twee keer winnen en Zulte is geplaatst voor play-off I. Een goed resultaat tegen Kortrijk lijkt daarin de sleutel tot succes te zijn.

Voorspelling

We verwachten een spannende wedstrijd waarin beide ploegen koste wat het kost willen winnen. Volgens ons zal Zulte Waregem daarbij uiteindelijk als overwinnaar uit de strijd komen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Kortrijk - Zulte Waregem vindt Zaterdag 05 Maart 2016 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Kortrijk
2.25
Bwin
Gelijkspel
3.5
Bwin
Zulte Waregem
3.3
BetfirstBwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Kortrijk - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 05 Maart 2016