WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek KRC Genk - Anderlecht : Jupiler Pro League 15 September 2018

12/09/2018

We hebben er even moeten op wachten door de interlandbreak van de Rode Duivels, maar dit is een confrontatie waar het hele voetbal beminnende BelgiŽ naar uitkijkt. Racing Genk is de ploeg in vorm en mag het opnemen tegen het grote Anderlecht, dat na jaren zonder prijzen nog eens op zoek is naar de landstitel.

Racing Genk: ploeg in vorm

Racing Genk miste zijn seizoensstart niet. Naast de Europese kwalificatie voor de Europa League, vertoonden de Limburgers erg goed voetbal op de mat in de Belgische competitie. Dat sterke voetbal uitte zich in veertien punten uit zes wedstrijden, waarmee ze op de tweede plaats prijken. Ondanks het feit dat Club Brugge nog net iets beter doet, wordt gezegd dat Genk het beste voetballende team heeft op dit moment. Net daarom dat iedere supporter uitkijkt naar de confrontatie met Anderlecht dat nog zoekende is. Met twee gelijke spelen, verloor Racing Genk dit seizoen nog niet.

Anderlecht: nog zoekende

In de laatste drie seizoenen kon Anderlecht slechts eenmaal de titel pakken, terwijl concurrent Club Brugge dat twee keer deed. Die ene titel was er dan nog eentje in mineur waardoor de Anderlechtsupporters op zoek zijn naar nog eens een sterk seizoen van hun club. Een gebrek aan kwaliteit zorgde ervoor dat de spelerskern overhoop werd gehaald. Uiteraard heeft zoiets tijd nodig vooraleer er een hecht team op het veld staat. Dat uitte zich de laatste weken waarin Anderlecht wel eens met punten durfde te morsen. Vooral de late gelijkmaker van Antwerp in de thuiswedstrijd zal hard zijn aangekomen. Hierdoor haalde Anderlecht maar ťťn punt uit de laatste twee wedstrijden. Ondermaats, en dus moeten in de confrontatie met Genk punten worden gehaald. Niet makkelijk tegen een ploeg in vorm.

In evenwicht

Zoals het wel al eens durft te gaan in dergelijke wedstrijden, voorspellen we een gelijkspel in dit duel. Racing Genk is de ploeg in vorm en heeft het thuisvoordeel, terwijl Anderlecht vooral met heel wat druk zal spelen na de mindere prestaties. Net door die druk zien we Anderlecht een punt uit de brand slepen. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KRC Genk - Anderlecht vindt Zaterdag 15 September 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online

KRC Genk

1.9

Betfirst

Gelijkspel

4.2

BetWay

Anderlecht

3.9

BwinGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/09/2018 Pronostiek Sťvilla - Standard Luik : Europa League 20 September 2018
Donderdagavond neemt Standard de LiŤge het op tegen het Spaanse Sevilla. Dit betreft voor beide ploegen de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Sevilla kwalificeerde zich voor de voorrondes hiervan door hun... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/09/2018 Pronostiek FC Spartak Trnava - Anderlecht : Europa League 20 September 2018
Ook de Europa League begint aan de groepsfase van het seizoen 2018-2019. Trnava plaatste zich hiervoor door in de laatste kwalificatieronde O. Ljubljana uit te schakelen. Omdat Trnava uit al met 0-2 had gewonnen, was het 1-1 ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
17/09/2018 Pronostiek Club Brugge - Borussia Dortmund : Champions League 18 September 2018
Club Brugge op zoek naar eerherstel Club Brugge maakt na het nieuwe kampioenenjaar weer zijn opwachting in de Champions League. In een moeilijke groep is de voornaamste doelstelling van de Bruggelingen om een nieuwe blamage ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KRC Genk - Anderlecht : Jupiler Pro League 15 September 2018