WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek KRC Genk - Anderlecht : Jupiler Pro League 15 September 2018

12/09/2018

We hebben er even moeten op wachten door de interlandbreak van de Rode Duivels, maar dit is een confrontatie waar het hele voetbal beminnende BelgiŽ naar uitkijkt. Racing Genk is de ploeg in vorm en mag het opnemen tegen het grote Anderlecht, dat na jaren zonder prijzen nog eens op zoek is naar de landstitel.

Racing Genk: ploeg in vorm

Racing Genk miste zijn seizoensstart niet. Naast de Europese kwalificatie voor de Europa League, vertoonden de Limburgers erg goed voetbal op de mat in de Belgische competitie. Dat sterke voetbal uitte zich in veertien punten uit zes wedstrijden, waarmee ze op de tweede plaats prijken. Ondanks het feit dat Club Brugge nog net iets beter doet, wordt gezegd dat Genk het beste voetballende team heeft op dit moment. Net daarom dat iedere supporter uitkijkt naar de confrontatie met Anderlecht dat nog zoekende is. Met twee gelijke spelen, verloor Racing Genk dit seizoen nog niet.

Anderlecht: nog zoekende

In de laatste drie seizoenen kon Anderlecht slechts eenmaal de titel pakken, terwijl concurrent Club Brugge dat twee keer deed. Die ene titel was er dan nog eentje in mineur waardoor de Anderlechtsupporters op zoek zijn naar nog eens een sterk seizoen van hun club. Een gebrek aan kwaliteit zorgde ervoor dat de spelerskern overhoop werd gehaald. Uiteraard heeft zoiets tijd nodig vooraleer er een hecht team op het veld staat. Dat uitte zich de laatste weken waarin Anderlecht wel eens met punten durfde te morsen. Vooral de late gelijkmaker van Antwerp in de thuiswedstrijd zal hard zijn aangekomen. Hierdoor haalde Anderlecht maar ťťn punt uit de laatste twee wedstrijden. Ondermaats, en dus moeten in de confrontatie met Genk punten worden gehaald. Niet makkelijk tegen een ploeg in vorm.

In evenwicht

Zoals het wel al eens durft te gaan in dergelijke wedstrijden, voorspellen we een gelijkspel in dit duel. Racing Genk is de ploeg in vorm en heeft het thuisvoordeel, terwijl Anderlecht vooral met heel wat druk zal spelen na de mindere prestaties. Net door die druk zien we Anderlecht een punt uit de brand slepen. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KRC Genk - Anderlecht vindt Zaterdag 15 September 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online

KRC Genk

1.9

Betfirst

Gelijkspel

4.2

BetWay

Anderlecht

3.9

BwinGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KRC Genk - Anderlecht : Jupiler Pro League 15 September 2018