WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KRC Genk - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 08 December 2018

07/12/2018

Blijft Genk winnen?

Zeventien wedstrijden zijn we onderweg in de Jupiler Pro League. Dat betekent dat we inmiddels al weer twee wedstrijden over de helft van de reguliere competitie heen zitten. Dat is overigens ook al goed aan de ranglijst te zien waar we alweer de nodige verschillen kunnen noteren. Zowel bovenaan als onderaan nemen de ploegen afstand, waardoor de druk op andere ploegen langzaam maar zeker toeneemt. KRC Genk is ťťn van de ploegen die deze druk steeds verder opvoert. Aankomend weekeinde wordt er voor eigen publiek gespeeld tegen Kortrijk dat zich op dit moment in de subtop bevindt. Gaat ťťn van beide ploegen er met de volle buit vandoor?

Genk

Vorig jaar slaagde Genk er niet in om kampioen te spelen. Het was uiteindelijk Club Brugge dat er met de titel vandoor ging en dus zijn ze er in Genk op gebrand om het dit jaar anders te doen. De vijfde plaats van afgelopen seizoen is immers niet goed genoeg. Sowieso behaalde de ploeg na het kampioenschap in 2011 geen goede eindresultaten meer. Daar moet dit seizoen verandering in komen. Voorlopig staat Genk soeverein aan kop in de Jupiler Pro League met een gat van vier punten op eerste achtervolger Club Brugge. Nu zegt dat natuurlijk nog helemaal niets, maar je kunt natuurlijk beter op voorsprong staan dan op een achterstand wanneer de beslissende play-offs beginnen. Daarom wil Genk, zeker thuis, alles blijven winnen.

Kortrijk

Kortrijk draait de laatste jaren vooral onderin of in de middenmoot mee in de Jupiler Pro League. Dit seizoen wilde men het eens hogerop zoeken, maar voorlopig staat men op de negende plaats van het klassement. Het gat naar de belangrijke zesde positie is vier punten en lijkt dus behoorlijk groot te zijn. Een onverwachte overwinning uit bij Genk kan daar echter zomaar verandering in brengen. Kortrijk wist dit seizoen al vaker lastige uitwedstrijden tot winst om te zetten en dus zal Genk gewaarschuwd zijn.

Voorspelling

We denken dat Genk simpelweg een maatje te groot is voor Kortrijk. Daarom voorspellen we een eenvoudige en ruime overwinning voor de koploper in de Jupiler Pro League.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KRC Genk - KV Kortrijk vindt Zaterdag 08 December 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KRC Genk 1.3 GoldenPalaceCircus
Gelijkspel 6.5 BetWayGoldenVegas
KV Kortrijk 11 UnibetGoldenVegas

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KRC Genk - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 08 December 2018