WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek KRC Genk - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 23 December 2017

21/12/2017

Blijft Genk winnen?

In de donkere dagen voor kerstmis wordt er over het algemeen behoorlijk veel gevoetbald. Dat vinden de meeste fans uiteraard helemaal niet erg. Ook deze week wordt er weer volop gevoetbald. De Jupiler Pro League werkt een hele speelronden af. Daarin moet KRC Genk het thuis opnemen tegen Kortrijk. Beide ploegen staan een aantal punten achter de play-off I plaatsen willen zich daar toch graag voor kwalificeren. Dat onderstreept direct ook het belang van deze wedstrijd. Wie van beide ploegen kan aanhaken? Een voorbeschouwing.

Genk
In de afgelopen zeven jaar was Genk maar liefst vijf keer vertegenwoordigd in play-off I en dus mogen we wel spreken van een topploeg. Het is voor de ploeg ook ieder jaar weer het hoogste doel om deel te nemen aan deze kampioenspoule. Nadat het vorig jaar daarin niet slaagde was de wil om te presteren dit jaar alleen maar groter. Tot dusver kan de ploeg echter niet aan de verwachtingen voldoen. We zijn al ruim over de helft van de reguliere competitie en het gat richting de top zes lijkt voor Racing Genk alleen maar groter te worden. Op dit moment staat men negende met een achterstand van vier punten op nummer zes Sint Truiden. Het is ook al vijf wedstrijden geleden dat Genk nog eens wist te winnen en dus wordt het hoog tijd om weer eens de drie punten te pakken. Kortrijk zal zich echter niet zomaar gewonnen geven.

Kortrijk
Sinds de promotie van Kortrijk naar het hoogste niveau slaagt de ploeg er eigenlijk structureel in om binnen de top tien te eindigen. Enkele keren lukte het zelfs om zich te plaatsen voor play-off I. Met een voorlopig twaalfde plaats lijkt dat dit seizoen voor Kortrijk niet aan de orde. Sterker nog: men moet uitkijken dat het niet te ver naar onderen zakt waar het altijd spannend wordt tegen het einde van de competitie. Kortrijk kent een zeer wisselvallig seizoen waardoor de ploeg lastig in te schatten is.

Voorspelling
We denken dat het thuisvoordeel de doorslag geeft en dat Genk deze wedstrijd gaat winnen.

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KRC Genk - KV Kortrijk vindt Zaterdag 23 December 2017 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KRC Genk
1.5
Circus
Gelijkspel
4.65
Unibet
KV Kortrijk
7.5
LadBrokesCircus

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KRC Genk - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 23 December 2017