WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Stanleybet

Pronostiek KRC Genk - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 23 December 2017

21/12/2017

Blijft Genk winnen?

In de donkere dagen voor kerstmis wordt er over het algemeen behoorlijk veel gevoetbald. Dat vinden de meeste fans uiteraard helemaal niet erg. Ook deze week wordt er weer volop gevoetbald. De Jupiler Pro League werkt een hele speelronden af. Daarin moet KRC Genk het thuis opnemen tegen Kortrijk. Beide ploegen staan een aantal punten achter de play-off I plaatsen willen zich daar toch graag voor kwalificeren. Dat onderstreept direct ook het belang van deze wedstrijd. Wie van beide ploegen kan aanhaken? Een voorbeschouwing.

Genk
In de afgelopen zeven jaar was Genk maar liefst vijf keer vertegenwoordigd in play-off I en dus mogen we wel spreken van een topploeg. Het is voor de ploeg ook ieder jaar weer het hoogste doel om deel te nemen aan deze kampioenspoule. Nadat het vorig jaar daarin niet slaagde was de wil om te presteren dit jaar alleen maar groter. Tot dusver kan de ploeg echter niet aan de verwachtingen voldoen. We zijn al ruim over de helft van de reguliere competitie en het gat richting de top zes lijkt voor Racing Genk alleen maar groter te worden. Op dit moment staat men negende met een achterstand van vier punten op nummer zes Sint Truiden. Het is ook al vijf wedstrijden geleden dat Genk nog eens wist te winnen en dus wordt het hoog tijd om weer eens de drie punten te pakken. Kortrijk zal zich echter niet zomaar gewonnen geven.

Kortrijk
Sinds de promotie van Kortrijk naar het hoogste niveau slaagt de ploeg er eigenlijk structureel in om binnen de top tien te eindigen. Enkele keren lukte het zelfs om zich te plaatsen voor play-off I. Met een voorlopig twaalfde plaats lijkt dat dit seizoen voor Kortrijk niet aan de orde. Sterker nog: men moet uitkijken dat het niet te ver naar onderen zakt waar het altijd spannend wordt tegen het einde van de competitie. Kortrijk kent een zeer wisselvallig seizoen waardoor de ploeg lastig in te schatten is.

Voorspelling
We denken dat het thuisvoordeel de doorslag geeft en dat Genk deze wedstrijd gaat winnen.

 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KRC Genk - KV Kortrijk vindt Zaterdag 23 December 2017 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KRC Genk
1.5
Circus
Gelijkspel
4.65
Unibet
KV Kortrijk
7.5
LadBrokesCircus

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/07/2018 Pronostiek Frankrijk - KroatiŽ : World Kup Voetbal 15 Juli 2018
WK-finale Frankrijk & KroatiŽ Op 15 juli 2018 spelen Frankrijk & KroatiŽ tegen elkaar in de WK-finale te Rusland. De wedstrijd begint om 17:00 uur en wordt door miljoenen mensen bekeken. Frankrijk is de favoriet voor deze w... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/07/2018 Pronostiek BelgiŽ - Engeland : World Kup Voetbal 14 Juli 2018
Wat zal de teleurstelling in beide kampen groot zijn geweest: zowel de Belgen als de Engelsen waren immers dichtbij de finale van dit wereldkampioenschap voetbal. Voor BelgiŽ zou het de eerste finale ooit zijn, voor Engeland ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/07/2018 Pronostiek Frankrijk - BelgiŽ : World Kup Voetbal 10 Juli 2018
Met de halve finales van dit interessante Wereldkampioenschap voetbal in het vooruitzicht, weten we ťťn ding zeker: de aanstaande wereldkampioen komt uit Europa. Uruguay en BraziliŽ werden immers in de kwartfinales uitgeschak... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KRC Genk - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 23 December 2017