WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek KRC Genk - KV Ostende : Jupiler Pro League 31 Juli 2016

31/07/2016

Genk wordt verslagen door Ostende!

31 juli is het weer zover, om 6 uur is er weer een spannende wedstrijd tussen KRC Genk en KV Ostende. Het beloofd weer erg spannend te worden want de teams zijn erg aan elkaar gewaagd!

KRC Genk kent namelijk een aantal heel sterke aanaller. Met ander ondere Leon Bailey, Mbwana Samatta en Nikos Karelis in dit team wordt het voor KV Ostende een flinke klus om dit te verdedigen. Toch staat doelman Didier Ovono er wel een beetje om bekend om -ook goed geschoten ballen- uit het doel te houden. KRC Genk gaat hier dus nog een flinke klus aan krijgen.

Ook is de verdediging van KV Ostende dit seizoen weer enorm sterk! Met onder andere Brecht Capon, David Rozehnal en Fabien Antunes wordt het wel lastig voor de aanvallers van KRC Genk om hierlangs te komen. En al komen zij hier wel langs, dan is er altijd nog doelman Silvio Proto die er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat de bal niet langs de doelpalen schiet.

Daarnaast kent KV Ostende ook een aantal hele snelle aanvallers. Met aanvallers als Gohi Bi Zoro Gyriac en Joseph Akpala wordt het voor KRC Genk lastig om hier de bal vandaan te krijgen. Al hebben zij enorm krachtige verdedigers die dit misschien wel eens zou kunnen gaan lukken.

Het beloofd dus weer erg spannend te worden! Toch is het waarschijnlijk dat KRC Genk verslagen gaat worden door KV Ostende, mede doordat KV Ostende zo'n goede, sterke verdediging kent. De wedstrijd is 31 juli om 18:00, ga jij kijken?

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KRC Genk - KV Ostende vindt Zondag 31 Juli 2016 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KRC Genk
1.84
Bingoal
Gelijkspel
3.7
LadBrokesBingoal
KV Ostende
4.33
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KRC Genk - KV Ostende : Jupiler Pro League 31 Juli 2016