WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KRC Genk - Moeskroen : Jupiler Pro League 06 Oktober 2019

05/10/2019

Hoewel de affiche het op het eerste moment niet zou doen vermoeden, zou deze wedstrijd tussen Racing Genk en Moeskroen wel eens een strijd voor een ticket in Playoff kunnen worden. Beide ploegen staan in de top zes en kunnen dus hopen.

Racing Genk: nog geen bevestiging

Vorig seizoen leek alles zo vlot te verlopen. Genk speelde kampioen met prachtig voetbal op de mat te toveren en won de harten van menig voetballiefhebber. Na het verlies van enkele sterkhouders blijkt de Limburgse club moeite te hebben om te bevestigen. Na 9 wedstrijden verloor het al drie keer en wist het nog maar vier keer te winnen. Vorig weekend gaf het nog een 0-3 voorsprong weg na een tumultueuze wedstrijd tegen de buren van Sint-Truiden. Een opdoffer op z'n minst. In de Jupiler Pro League is het dus op zoek naar eerherstel en aansluiting met de top. Al moet er eerst nog gevoetbald worden tegen het grote Napoli in de Champions League. Verteert het die zware wedstrijd op tijd?

Moeskroen: geen lelijk eendje meer

Wat er eind vorig seizoen leek aan te komen, wordt nu bevestigd. Moeskroen zette toen een erg sterke reeks neer en miste zo op een haar na Playoff 1. Nu lijken ze wel vanaf het begin van het seizoen op dreef. Na 9 wedstrijden verloor het nog maar 1 keer. Hiermee staat het op een mooie vijfde plaats. Wil het zijn ambities wat duidelijker maken, dan kan een overwinning tegen Genk dat zeker doen.

Teams houden elkaar in bedwang

Een moeilijke voorspelling, mede omdat Genk nog steeds goed voetbal brengt. Enkel de resultaten lijken nog niet te volgen. Hun grote nadeel is de vermoeidheid na de Europese wedstrijd, anderzijds hebben ze het thuisvoordeel. Moeskroen wacht dan weer een verre verplaatsing en heeft het zure puntenverlies van vorige week misschien nog niet verteerd. Daar verloor het in de slotfase nog twee punten tegen Zulte Waregem. We vermoeden dan ook dat beide teams elkaar in bedwang zullen houden en de punten billijk zullen delen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KRC Genk - Moeskroen vindt Zondag 06 Oktober 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KRC Genk 1.56 LadBrokes
Gelijkspel 4.5 LadBrokesBingoal
Moeskroen 6 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KRC Genk - Moeskroen : Jupiler Pro League 06 Oktober 2019