WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KRC Genk - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 26 Januari 2019

25/01/2019

Geen team dat zo in de wolken zal zijn als Racing Genk. Het zag vorige week zijn voorsprong op de eerste achtervolger Club Brugge nog maar eens vergroten. Moeskroen daarentegen zit in een hevige degradatiestrijd verwikkelt. Op papier lijkt dus een uitgemaakte zaak.

Racing Genk: op wolken

Met tien punten voorsprong op Club Brugge lijkt Racing Genk nu echt op de titel af te stevenen. Het diende op de eerste speeldag na de winterstop opnieuw een mokerslag uit aan zijn concurrenten door met goed voetbal de Limburgse derby te winnen. Hierdoor haalde het maar liefst dertien punten uit de laatste vijf speeldagen. De laatste nederlaag dateert al van eind november tegen Cercle Brugge. Ondanks de straffe resultaten geraakte Genk in de heenwedstrijd tegen Moeskroen niet verder dan een gelijkspel. Met spelers als Trossard en Pozuelo zien we dit echter niet nog eens gebeuren. Beide sterspelers konden de Gouden Schoen niet binnenhalen eerder deze maand en zullen dus het ongelijk willen bewijzen.

Moeskroen: hevige degradatiestrijd

Moeskroen wist te winnen van Oostende op de vorige speeldag waardoor het weer boven Zulte Waregem klimt in het klassement. Hiermee is het weer even uit de gevarenzone. Toch kunnen de Henegouwers nog niet gerust zijn in een goede afloop. Met nog acht wedstrijden te gaan lijkt de strijd nu pas echt losgebarsten. Moeskroen zal ieder punt nodig hebben om zich te redden. Al zal de verwachting hiervoor niet liggen op het veld van Genk. Toch zou het niet de eerste keer zijn dat ze een ploeg uit de top zes verrassen. Zo verloor Anderlecht eerder dit seizoen nog van Moeskroen.

Racing Genk zwaar favoriet

Het mag geen verrassing heten dat Racing Genk de grote favoriet is in deze wedstrijd. Ondanks de pauze van de winterstop is Genk nog steeds in goede doen en lijken ze op hun elan verder te gaan. Wie de titel ambieert mag thuis tegen Moeskroen geen steken laten vallen. De enige ploeg die Genk kan pijn doen is Genk zelf. Nu de ploeg in vorm is zien we Genk makkelijk de drie punten thuis houden.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KRC Genk - Royal Excel Mouscron vindt Zaterdag 26 Januari 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KRC Genk 1.21 CircusGoldenVegasBingoal
Gelijkspel 7.35 Unibet
Royal Excel Mouscron 15.5 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/04/2019 Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019
Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken? Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019
Twee teams die op zoek zijn naar een revanche Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019
Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KRC Genk - Royal Excel Mouscron : Jupiler Pro League 26 Januari 2019