WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KroatiŽ - Engeland : UEFA Nations League 12 Oktober 2018

10/10/2018

KroatiŽ en Engeland

Op 12 oktober 2018 spelen KroatiŽ en Engeland tegen elkaar in het Nogometno igraliöte Rujevica te Rijeka. In dit stadion is plaats voor ruim 8.200 supporters. De wedstrijd begint om 20:45 uur en is er eentje om naar uit te zien. De laatste keer dat beide landen tegen elkaar speelden was op 11 juli 2018. Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. De landen speelden ook op het WK tegen elkaar en dit was uiteindelijk in het voordeel van KroatiŽ.

KroatiŽ: de verliezend finalist van het WK

Zowel KroatiŽ als Engeland hebben meerdere keren van elkaar gewonnen. KroatiŽ beschikt op dit moment over de beste papieren. Het land wist namelijk heel verrassend de finale te bereiken van het WK. In de aanloop naar deze finale werd Engeland verslagen. Toch moet KroatiŽ scherp blijven. Eerder verloor de verliezend finalist namelijk met 6-0 van Spanje. Het team van KroatiŽ moet daarom komende wedstrijd veel meer met elkaar samenwerken als het Engeland wenst te verslaan.

Engeland: geduchte tegenstander

Het zit Engeland niet lekker dat KroatiŽ het land tijdens het afgelopen WK versloeg en daardoor een finaleplek ontnam. Daarom zal Engeland er alles aan doen om revanche te nemen. De wetenschap dat KroatiŽ recent met 6-0 heeft verloren van Spanje helpt daar zeker bij. Engeland sterkt zich daardoor en zal alles op alles zetten om KroatiŽ dwars te zitten en op 12 oktober een overwinning binnen te slepen. Toch geeft KroatiŽ niet snel op, dit werd vooral duidelijk tijdens het afgelopen WK. Daarom wordt het zeker een duel om naar uit te kijken. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KroatiŽ - Engeland vindt Vrijdag 12 Oktober 2018 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KroatiŽ 2.68 Unibet
Gelijkspel 3.25 Unibet
Engeland 2.9 UnibetBetfirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KroatiŽ - Engeland : UEFA Nations League 12 Oktober 2018