WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Courtrai - FC Malines : Jupiler Pro League 07 November 2015

05/11/2015

Met de blik op de top zes!

Het duel tussen de twee KV's staat op zaterdag 07-11 geprogrammeerd als vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League.

KV Kortrijk doet het verre van onaardig deze competitie. Het is er onder trainer Johan Walem in geslaagd om zich net onder de top zes te positioneren op twee punten van het nummer zes, RC Genk. KV Kortrijk blijft uitzicht behouden op play off I met 18 punten uit 14 wedstrijden. Het spektakel is echter wat aan de magere kant, getuige ook de weinige goals die er tijdens de wedstrijden van Kortrijk vielen. De voorbije twee speeldagen hadden de West-Vlamingen twee zware dobbers te verwerken. Thuis tegen Anderlecht werd na een vroege goal van Marusic en een tegentreffer van Ezekiel met moeite een punt uit de brand gesleept. Zondag werd Zulte-Waregem op eigen helft een punt ontfutseld (2-2). Pavlovic en Tomasevic tekenden voor de Kortrijkse doelpunten. Stijn De Smet en Benoit Poulain zijn door blessure nog altijd niet beschikbaar voor de komende wedstrijden.

KV Mechelen kon zijn publiek ook nog niet echt verwennen in zijn reeds deels vernieuwde stadion. Het voetbal is een pak moeizamer dan vorig seizoen ondanks dezelfde trainersstaf en grotendeels ook dezelfde spelersgroep. KV Mechelen haalde in 14 wedstrijden slechts 4 zeges, waaronder de 2-0 zege tegen Waasland-Beveren op de vorige speeldag. Hanni en Matthys waren de doelpuntenmakers. De Maneblussers bezetten momenteel een elfde plaats met 15 punten. Voor de wedstrijd op Kortrijk is Joachim Van Damme geelgeschorst, Seth De Witte keert terug na een match schorsing.

KV Kortrijk kijkt reikhalzend uit naar de top zes, terwijl KV Mechelen graag de puntjes terug mee naar huis wil nemen om uit de greep van de degradatiekandidaten te blijven. KV Kortrijk slaagt erin om in de meeste wedstrijden goed het slot op de deur te houden, KV Mechelen laat defensief geregeld eens wat steken vallen. We verwachten een zege van KV Kortrijk met een klein verschil.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Courtrai - FC Malines vindt Zaterdag 07 November 2015 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KV Courtrai
1.95
BetfirstUnibetGoldenPalaceBwinCircusLadBrokesGoldenVegasBingoal
Gelijkspel
3.9
Bwin
FC Malines
3.85
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Courtrai - FC Malines : Jupiler Pro League 07 November 2015