WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Courtroi - Royal Antwerp : Beker van BelgiŽ 06 Februari 2020

04/02/2020

De strijd om de Beker van BelgiŽ is inmiddels al aanbeland bij de halve finales. Behalve FC Bruges, koploper van de Jupiler Pro League zijn ook Zulte Waregem, KV Courtroi en Royal Antwerp FC nog van de partij. Laatstgenoemde twee hebben het geluk dat Zulte niet heeft gehad: zij moeten het immers opnemen tegen de Bruggenaren. Dat betekent dus dat Courtroi of Antwerp in de finale gaat spelen.

De thuisploeg is de laagst geklasseerde van de vier halvefinalisten. Maar wat zegt dat in een bekercompetitie? Courtroi won in de 16e finale met 3-1 bij Seraing, dat in de Eerste Klasse van de Amateurs speelt. In de 8e finales was de ploeg uit Courtroi thuis met 2-1 te sterk voor het lager geklasseerde AS Eupen. Dat gebeurde overigens wel door een eigen doelpunt van Ezatolahi, nadat net daarvoor Mboyo al voor de gelijkmaker had gezorgd, uit een penalty. In de kwartfinale won Courtroi met 0-1 bij Union, dat uitkomt in de Proximus League. Dat gebeurde nota bene door een goal kort voor het eindsignaal. We kunnen niet anders zeggen dan dat Courtroi niet mag klagen over de loting.

Royal Antwerp staat derde in de Jupiler Pro League, negen plaatsen hoger dan Courtroi. Sporting Lokeren, dat onderaan staat in de Proximus League, werd in de 16e finales thuis met 4-2 verslagen. In de 8e finales wisten de Antwerpenaren Genk uit te schakelen. Na de normale speeltijd stond er 2-2 op het scorebord, na de verlenging was dat gewijzigd in 3-3. Royal Antwerp nam de strafschoppenserie vervolgens net iets beter en bekerde door. Standard werd in de kwartfinale in LiŤge uitgeschakeld. Antwerp bleef met 1-3 aan de betere kant van de score.

Gezien de stand op de ranglijst en de vorige speelrondes in de beker zou het mij erg verbazen als Courtroi gaat winnen van Royal Antwerp. In de eerste match, in Antwerpen, was de eindstand weliswaar gelijk (1-1), maar ik verwacht dat de uitspelende ploeg het in Courtroi toch gaat afmaken. Ik voorspel dan ook een redelijk eenvoudige overwinning van de Antwerpenaren.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Courtroi - Royal Antwerp vindt Donderdag 06 Februari 2020 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Courtroi 3.7 Unibet
Gelijkspel 3.7 Betfirst
Royal Antwerp 2.65 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

22/02/2020 Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Aanstaande zondagavond ontvangt Anderlecht in eigen huis AS Eupen. Hoe staan beide ploegen er voor, met nog vier matches te gaan in deze reguliere Jupiler Pro League competitie? Elke voetballiefhebber herinnert zich nog de d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
22/02/2020 Pronostiek Club Brugge - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Zondagmiddag spelen Club Bruges en Charleroi SC tegen elkaar. Je zou dit een topper kunnen noemen. Club staat immers eerste, Charleroi derde. Het verschil in punten bedraagt inmiddels wel al dertien. Wat kunnen we verwachten ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/02/2020 Pronostiek Standard Luik - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 22 Februari 2020
Zaterdagavond spelen Standard de LiŤge en Royal Antwerp FC tegen elkaar in het weekend van de 27e speeldag van de Jupiler Pro League. Welke belangen staan er voor beide ploegen nog op het spel, vier matches voor het einde van... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Courtroi - Royal Antwerp : Beker van BelgiŽ 06 Februari 2020