WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Kortrijk - Club Brugge : Jupiler Pro League 26 Januari 2020

25/01/2020

Komend weekend wordt de 23 speelronde in de Jupiler Pro League afgewerkt, op zaterdag en zondag. Courtrai heeft deze keer de eer de fiere koploper FC Bruges te ontvangen en proberen tegen te houden. Want veel verder komen de meeste ploegen niet. De Bruggenaren lijken met bijna speels gemak rechtstreeks op de titel af te stevenen. Of zijn er ploegen die hier nog een stokje voor kunnen steken?

De thuisploeg van deze zondag staat op de 12e positie van de ranglijst, met 22 punten uit evenveel matches. Als Courtrai op deze weg doorgaat, zou het zich makkelijk moeten kunnen handhaven. De voorsprong op Cercle, dat onderaan staat, is ook elf punten. Na twee zeer belangrijke winstpartijen, uit tegen directe concurrent AS Eupen en het genoemde Cercle (beide met miniem verschil) werd er afgelopen weekend verloren. Saint Trond, dat ťťn plaatsje hoger staat, bleek met 2-0 te sterk.

Wat moeten we nog zeggen over FC Bruges? Na 21 matches (de Bruggenaren hebben nog een inhaalmatch tegoed) zijn er al 52 punten vergaard, tien meer dan de twee achtervolgers, Gandt en Royal Antwerp. Er werd pas ťťn maal verloren en vier keer gelijk gespeeld. De doelcijfers zijn nog indrukwekkender: 48 doelpunten gemaakt en pas negen tegentreffers geÔncasseerd! Afgelopen weekend dacht men wellicht in Brussel de Bruggenaren met lege handen naar huis te sturen. Maar de vroege 1-0 voorsprong was vůůr rust al ongedaan gemaakt. Tien minuten voor tijd maakte Vanaken ook nog de winnende goal voor FC Bruges. Dus ook Anderlecht slaagde er niet in de lijstaanvoerder te laten struikelen.

Het is spijtig voor Courtrai maar ik vind dit geen lastige voorspelling. Wellicht pakt het toch eens anders uit, de statistische kans op een verlies van FC Bruges wordt immers steeds groter. Maar ik houd het op een overwinning voor de Bruggenaren met een paar doelpunten verschil.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Club Brugge vindt Zondag 26 Januari 2020 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 7 BetWay
Gelijkspel 4.75 Unibet
Club Brugge 1.73 Circus

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

22/02/2020 Pronostiek Anderlecht - AS Eupen : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Aanstaande zondagavond ontvangt Anderlecht in eigen huis AS Eupen. Hoe staan beide ploegen er voor, met nog vier matches te gaan in deze reguliere Jupiler Pro League competitie? Elke voetballiefhebber herinnert zich nog de d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
22/02/2020 Pronostiek Club Brugge - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 23 Februari 2020
Zondagmiddag spelen Club Bruges en Charleroi SC tegen elkaar. Je zou dit een topper kunnen noemen. Club staat immers eerste, Charleroi derde. Het verschil in punten bedraagt inmiddels wel al dertien. Wat kunnen we verwachten ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/02/2020 Pronostiek Standard Luik - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 22 Februari 2020
Zaterdagavond spelen Standard de LiŤge en Royal Antwerp FC tegen elkaar in het weekend van de 27e speeldag van de Jupiler Pro League. Welke belangen staan er voor beide ploegen nog op het spel, vier matches voor het einde van... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Club Brugge : Jupiler Pro League 26 Januari 2020