WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek KV Kortrijk - Mouscron-Peruwelz : Jupiler Pro League 25 Augustus 2017

24/08/2017

Blijft Moeskroen voor de verrassingen zorgen?

Kortrijk ontvangt Moeskroen voor de openingswedstrijd van de vijfde speeldag in de Pro League. Moeskroen was voor Gent een echte beproeving nadat ze een 0-2 achterstand nog konden ombuigen in een 3-2 overwinning. Ze profiteerden wel van de rode kaart voor Samuel maar zorgden toch maar weer voor de verrassing van het weekend. Kortrijk verloor van Brugge met 1-2. Moeskroen staat voorlopig op een verrassende vierde plaats in de rangschikking met 9 punten. Kortrijk totaliseert 7 punten en staat daarmee op de 7de plaats.

Een meesterlijke remonte van Moeskroen tegen Gent

Moeskroen was slecht begonnen aan de wedstrijd tegen Gent. De Buffalo ’s openden de score met een mooi doelpunt van Dejaegere na 25 minuten spelen. Vijf minuten later werd de score al verdubbeld via Sylla. Maar de rode kaart van Samuel veranderde de wedstrijd. Eerst milderde Mohamed de score in de 67ste minuut. Tien minuten later maakte Govea gelijk en tot ieders verbazing maakte Bolingi in de slotminuut nog het winnende doelpunt voor Moeskroen. Gent moest naar huis met nul punten.

Kortrijk bood weerstand tegen Brugge maar verloor toch

De “Kerels” van Kortrijk hadden de eerste kansen maar kregen door een handspel van Kumordzi in de 11e minuut een strafschop tegen die feilloos werd omgezet door Jelle Vossen. Na de rust maakte Diaby er 0-2 van. Uiteindelijk kon Stojanovic nog milderen op 20 minuten van het einde. Kortrijk probeerde nog te scoren maar de verdediging van Brugge plooide niet. Jammer voor de spelers van trainer Anastasiou dat ze geen gelijkspel uit de brand konden slepen. De grootste oorzaak lag bij het gebrek aan doeltreffendheid bij de Kortrijkse aanvallers.

De voorspelling voor vrijdag

Moeskroen heeft tot nu toe altijd kunnen profiteren van de tegenslagen van zijn tegenstanders. Zelf leverden ze nog geen flitsend spel. Kortrijk herwint stilaan het vertrouwen en speelt heel degelijk voetbal. Niet alles is perfect maar ze hadden minstens een gelijkspel verdient tegen Brugge. Waarschijnlijk was de goede match tegen Brugge de voorbode van mooie wedstrijden in de toekomst. Daarom gaat onze voorkeur voor de overwinning uit naar KV Kortrijk.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Mouscron-Peruwelz vindt Vrijdag 25 Augustus 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KV Kortrijk
2
Circus
Gelijkspel
3.6
CircusLadBrokes
Mouscron-Peruwelz
4
CircusLadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/11/2019 Pronostiek AS Eupen - Standard Luik : Jupiler Pro League 23 November 2019
Komende zaterdagavond ontmoeten de eerste teams van AS Eupen en Standard de LiŤge elkaar in Eupen. Wie mag om 21.45 uur de drie punten bijschrijven? En wie moet zijn wonden likken en zich op gaan maken voor de volgende match?... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/11/2019 Pronostiek Moeskroen - Racing Genk : Jupiler Pro League 23 November 2019
Moeskroen-Genk staat in het teken van een ticket voor Playoff 1. Het is vooral uitkijken naar Racing Genk hoe de eerste match met de nieuwe trainer Wolf wordt aangepakt. De uittredende kampioen kan zich geen nieuw verlies ver... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
16/11/2019 Pronostiek Roeselare - Westerlo : Proximus League 17 November 2019
De Proximus League van seizoen 2019-2020 is ongeveer halverwege. De meeste ploegen, met uitzondering van Union en koploper Leuven, hebben 14 matches gespeeld. Bovenin gaat de strijd tussen vooral Virton, Westerlo en het reeds... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Mouscron-Peruwelz : Jupiler Pro League 25 Augustus 2017