WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Kortrijk - Mouscron-Peruwelz : Jupiler Pro League 25 Augustus 2017

24/08/2017

Blijft Moeskroen voor de verrassingen zorgen?

Kortrijk ontvangt Moeskroen voor de openingswedstrijd van de vijfde speeldag in de Pro League. Moeskroen was voor Gent een echte beproeving nadat ze een 0-2 achterstand nog konden ombuigen in een 3-2 overwinning. Ze profiteerden wel van de rode kaart voor Samuel maar zorgden toch maar weer voor de verrassing van het weekend. Kortrijk verloor van Brugge met 1-2. Moeskroen staat voorlopig op een verrassende vierde plaats in de rangschikking met 9 punten. Kortrijk totaliseert 7 punten en staat daarmee op de 7de plaats.

Een meesterlijke remonte van Moeskroen tegen Gent

Moeskroen was slecht begonnen aan de wedstrijd tegen Gent. De Buffalo ’s openden de score met een mooi doelpunt van Dejaegere na 25 minuten spelen. Vijf minuten later werd de score al verdubbeld via Sylla. Maar de rode kaart van Samuel veranderde de wedstrijd. Eerst milderde Mohamed de score in de 67ste minuut. Tien minuten later maakte Govea gelijk en tot ieders verbazing maakte Bolingi in de slotminuut nog het winnende doelpunt voor Moeskroen. Gent moest naar huis met nul punten.

Kortrijk bood weerstand tegen Brugge maar verloor toch

De “Kerels” van Kortrijk hadden de eerste kansen maar kregen door een handspel van Kumordzi in de 11e minuut een strafschop tegen die feilloos werd omgezet door Jelle Vossen. Na de rust maakte Diaby er 0-2 van. Uiteindelijk kon Stojanovic nog milderen op 20 minuten van het einde. Kortrijk probeerde nog te scoren maar de verdediging van Brugge plooide niet. Jammer voor de spelers van trainer Anastasiou dat ze geen gelijkspel uit de brand konden slepen. De grootste oorzaak lag bij het gebrek aan doeltreffendheid bij de Kortrijkse aanvallers.

De voorspelling voor vrijdag

Moeskroen heeft tot nu toe altijd kunnen profiteren van de tegenslagen van zijn tegenstanders. Zelf leverden ze nog geen flitsend spel. Kortrijk herwint stilaan het vertrouwen en speelt heel degelijk voetbal. Niet alles is perfect maar ze hadden minstens een gelijkspel verdient tegen Brugge. Waarschijnlijk was de goede match tegen Brugge de voorbode van mooie wedstrijden in de toekomst. Daarom gaat onze voorkeur voor de overwinning uit naar KV Kortrijk.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Mouscron-Peruwelz vindt Vrijdag 25 Augustus 2017 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KV Kortrijk
2
Circus
Gelijkspel
3.6
CircusLadBrokes
Mouscron-Peruwelz
4
CircusLadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Mouscron-Peruwelz : Jupiler Pro League 25 Augustus 2017