WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Kortrijk - Royal Antwerp : Jupiler Pro League 17 Maart 2019

14/03/2019

Een interessante affiche, ware het niet dat het lot van beide teams al is bezegeld. KV Kortrijk komt net te kort voor een plaats in Playoff 1, terwijl de bezoekers hun plek al hebben bewerkstelligd. Toch kunnen vooral de bezoekers de punten nog goed gebruiken in hun zoektocht naar Europees voetbal.

KV Kortrijk: sportieve revanche

Voor Kortrijk is dit de uitgelezen kans om te bewijzen dat ze wel een plaats in Playoff 1 hadden verdiend. Hoewel het puntenverschil met de nummer zes relatief groot is, kan Kortrijk teleurgesteld terugblikken. Vorige week verloor het nog met 2-0 op het veld van Anderlecht, maar trof het wel tweemaal de lat, waardoor het resultaat helemaal anders kon geweest zijn. De West-Vlamingen eindigen halfweg het klassement en kunnen nog eenmaal hun thuissupporters plezieren met een overwinning.

Royal Antwerp: op zoek naar Europees ticket

Wie had verwacht dat Antwerpen het seizoen al als geslaagd zou bestempelen na het behalen van Playoff 1, komt bedrogen uit. Antwerp heeft immers al zijn ambitie uitgesproken om mee te strijden voor een Europees ticket. Hiervoor kan het uiteraard ieder punt gebruiken. Het verschil met de nummers 5 en 6 is miniem waardoor een overwinning erg handig zou zijn. De thuisnederlaag tegen Charleroi vorige week zal dus erg hard zijn aangekomen. Antwerp blijft het dan ook etg moeilijk hebben tegen de grotere teams. Een overwinning tegen taaie klant Kortrijk kan echter voor een boost in het zelfvertrouwen zorgen.

KV Kortrijk haalt overwinning en sluit seizoen met winst af

KV Kortrijk moest vorige week niet erg veel onderdoen voor Anderlecht. Met twee kansen die zelfs op het doelhout eindigden, kon het resultaat anders geweest zijn. Reden genoeg dus om te stellen dat KV Kortrijk over een degelijk elftal beschikt. Antwerp heeft dat echter ook. Toch lijken ze het de laatste weken net iets moeilijker te hebben om de punten te pakken, waardoor Standard ondertussen de derde plek heeft overgenomen. Hoewel beide elftallen aan elkaar gewaagd zijn, zien we hier de thuisploeg aan het langste eind trekken en hun supporters nog eenmaal belonen voor de steun.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Royal Antwerp vindt Zondag 17 Maart 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 3.5 LadBrokes
Gelijkspel 3.5 Unibet
Royal Antwerp 2.2 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/03/2019 Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Charleroi - AS Eupen : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie neemt Charleroi het thuis op tegen Eupen. Beide teams staan in de middenmoot van het klassement en hebben dus geen doel meer om voor te spelen. Gezien de geringe waarde van P... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/03/2019 Pronostiek Zulte Waregem - KRC Genk : Jupiler Pro League 17 Maart 2019
Op de laatste speeldag van de reguliere competitie moet leider Racing Genk nog op bezoek bij Zulte Waregem. Ondanks het grote verschil in het klassement liggen de huidige waardeverschillen dicht bij elkaar. Toch hebben de bez... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Royal Antwerp : Jupiler Pro League 17 Maart 2019