WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek KV Kortrijk - Royal Antwerp : Jupiler Pro League 17 Maart 2019

14/03/2019

Een interessante affiche, ware het niet dat het lot van beide teams al is bezegeld. KV Kortrijk komt net te kort voor een plaats in Playoff 1, terwijl de bezoekers hun plek al hebben bewerkstelligd. Toch kunnen vooral de bezoekers de punten nog goed gebruiken in hun zoektocht naar Europees voetbal.

KV Kortrijk: sportieve revanche

Voor Kortrijk is dit de uitgelezen kans om te bewijzen dat ze wel een plaats in Playoff 1 hadden verdiend. Hoewel het puntenverschil met de nummer zes relatief groot is, kan Kortrijk teleurgesteld terugblikken. Vorige week verloor het nog met 2-0 op het veld van Anderlecht, maar trof het wel tweemaal de lat, waardoor het resultaat helemaal anders kon geweest zijn. De West-Vlamingen eindigen halfweg het klassement en kunnen nog eenmaal hun thuissupporters plezieren met een overwinning.

Royal Antwerp: op zoek naar Europees ticket

Wie had verwacht dat Antwerpen het seizoen al als geslaagd zou bestempelen na het behalen van Playoff 1, komt bedrogen uit. Antwerp heeft immers al zijn ambitie uitgesproken om mee te strijden voor een Europees ticket. Hiervoor kan het uiteraard ieder punt gebruiken. Het verschil met de nummers 5 en 6 is miniem waardoor een overwinning erg handig zou zijn. De thuisnederlaag tegen Charleroi vorige week zal dus erg hard zijn aangekomen. Antwerp blijft het dan ook etg moeilijk hebben tegen de grotere teams. Een overwinning tegen taaie klant Kortrijk kan echter voor een boost in het zelfvertrouwen zorgen.

KV Kortrijk haalt overwinning en sluit seizoen met winst af

KV Kortrijk moest vorige week niet erg veel onderdoen voor Anderlecht. Met twee kansen die zelfs op het doelhout eindigden, kon het resultaat anders geweest zijn. Reden genoeg dus om te stellen dat KV Kortrijk over een degelijk elftal beschikt. Antwerp heeft dat echter ook. Toch lijken ze het de laatste weken net iets moeilijker te hebben om de punten te pakken, waardoor Standard ondertussen de derde plek heeft overgenomen. Hoewel beide elftallen aan elkaar gewaagd zijn, zien we hier de thuisploeg aan het langste eind trekken en hun supporters nog eenmaal belonen voor de steun.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Royal Antwerp vindt Zondag 17 Maart 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 3.5 LadBrokes
Gelijkspel 3.5 Unibet
Royal Antwerp 2.2 Betfirst

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Royal Antwerp : Jupiler Pro League 17 Maart 2019