WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Kortrijk - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 05 Oktober 2019

04/10/2019

Op speeldag 10 staat een duel op het programma tussen twee clubs die wellicht hun seizoen wat anders hadden voorgesteld. Zowel KV Kortrijk als Sint Truiden hopen steeds mee te dingen om een Playoff 1 ticket, maar dit jaar lijken ze het moeten te doen met een plaats in de middenmoot. Tenzij een goed resultaat in een rechtstreeks duel voor een opmars kan zorgen.

KV Kortrijk: kijkt stilaan naar achteren

Na de nederlaag op het veld van AA Gent gaf coach Vanderhaeghe aan stilletjes aan naar onderin het klassement te kijken. Hoewel Kortrijk kwalitatief toch wat beter is dan de teams in de staart van het klassement, is de voorsprong in punten niet zo groot. De laatste overwinning dateert al van eind augustus tegen Anderlecht. Sindsdien pakte het enkel nog een punt thuis tegen KV Oostende. OF Kortrijk de hoop op een goed seizoen al durft op te geven, hebben we niet gezegd. Een overwinning tegen STVV kan zorgen voor de kentering.

Sint Truiden: hoop na derby

Sint Truiden brengt wel frivool voetbal op de mat, alleen de resultaten volgen niet. Toch zal de derby tegen Genk van vorige week voor een boost hebben gezorgd. De uiteindelijke uitkomst mag dan nog af te wachten zijn na de stoorverordeningen in het publiek, toch zal het wedstrijdverloop als positief worden ervaren. Sint Truiden maakte na de onderbreking immers een 0-3 achterstand goed tot 3-3. Hierdoor blijft het op slechts 2 punten van Racing Genk die op die felbegeerde zesde plaats staat. Een overwinning tegen Kortrijk zou wel eens een forse sprong in de stand kunnen betekenen.

Sint Truiden wint en maakt sprong

Kwalitatief schatten we Sint Truiden iets hoger in dan KV Kortrijk. Ondanks het thuisvoordeel voor Kortrijk zien we dan ook Sint Truiden met de drie punten naar huis vertrekken. Dit mede door het moreel bij beide clubs. Kortrijk zit in de hoek waar klappen vallen, terwijl Sint Truiden weerbaarheid toonde in de derby tegen Genk. Een overwinning van STVV zou ook meteen een sprong in het klassement betekenen wat voor een extra boost zorgt.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Sint-Truiden vindt Zaterdag 05 Oktober 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 1.9 LadBrokes
Gelijkspel 4.2 BetWay
Sint-Truiden 3.95 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 05 Oktober 2019