WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Kortrijk - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 05 Oktober 2019

04/10/2019

Op speeldag 10 staat een duel op het programma tussen twee clubs die wellicht hun seizoen wat anders hadden voorgesteld. Zowel KV Kortrijk als Sint Truiden hopen steeds mee te dingen om een Playoff 1 ticket, maar dit jaar lijken ze het moeten te doen met een plaats in de middenmoot. Tenzij een goed resultaat in een rechtstreeks duel voor een opmars kan zorgen.

KV Kortrijk: kijkt stilaan naar achteren

Na de nederlaag op het veld van AA Gent gaf coach Vanderhaeghe aan stilletjes aan naar onderin het klassement te kijken. Hoewel Kortrijk kwalitatief toch wat beter is dan de teams in de staart van het klassement, is de voorsprong in punten niet zo groot. De laatste overwinning dateert al van eind augustus tegen Anderlecht. Sindsdien pakte het enkel nog een punt thuis tegen KV Oostende. OF Kortrijk de hoop op een goed seizoen al durft op te geven, hebben we niet gezegd. Een overwinning tegen STVV kan zorgen voor de kentering.

Sint Truiden: hoop na derby

Sint Truiden brengt wel frivool voetbal op de mat, alleen de resultaten volgen niet. Toch zal de derby tegen Genk van vorige week voor een boost hebben gezorgd. De uiteindelijke uitkomst mag dan nog af te wachten zijn na de stoorverordeningen in het publiek, toch zal het wedstrijdverloop als positief worden ervaren. Sint Truiden maakte na de onderbreking immers een 0-3 achterstand goed tot 3-3. Hierdoor blijft het op slechts 2 punten van Racing Genk die op die felbegeerde zesde plaats staat. Een overwinning tegen Kortrijk zou wel eens een forse sprong in de stand kunnen betekenen.

Sint Truiden wint en maakt sprong

Kwalitatief schatten we Sint Truiden iets hoger in dan KV Kortrijk. Ondanks het thuisvoordeel voor Kortrijk zien we dan ook Sint Truiden met de drie punten naar huis vertrekken. Dit mede door het moreel bij beide clubs. Kortrijk zit in de hoek waar klappen vallen, terwijl Sint Truiden weerbaarheid toonde in de derby tegen Genk. Een overwinning van STVV zou ook meteen een sprong in het klassement betekenen wat voor een extra boost zorgt.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Sint-Truiden vindt Zaterdag 05 Oktober 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 1.9 LadBrokes
Gelijkspel 4.2 BetWay
Sint-Truiden 3.95 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/01/2020 Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!
Hopelijk heb je al heel wat van onze producten genoten. Misschien heb je wel vrienden die ook zin hebben om eens in een bepaalde sport te wedden of een gokje te wagen in het online casino? Goed nieuws : je kan zelf een beloni... Lees meer

Unibet
24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 05 Oktober 2019