WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Kortrijk - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 20 Oktober 2018

20/10/2018

Kv Kortrijk: vertrokken voor een goede reeks?

Kv Kortrijk is op dit moment nog niet bezig aan een schitterend seizoen. Ondanks toch wel wat kwaliteiten in de ploeg staan de West-Vlamingen op slechts een 11de plaats. Alleen al om die reden was de knappe 1 Ė 3 zege op Daknam vorige speeldag een belangrijke stap. De grote vraag is of ze daar nu een vervolg aan kunnen breien gelet op de complete onvoorspelbaarheid waarmee ze door het seizoen walsen. In het eigen Guldensporenstadion is het de opzet van trainer De Boeck om een sterke thuisreputatie op te bouwen. Een missie waar hij voorlopig nog niet in is geslaagd. Nochtans staat er met Lepoint, Kagelmacher en DíHaene een ervaren defensie en is Kaminski een zeer goede doelman. Het is dan ook ergens verrassend dat Kv Kortrijk reeds 17 doelpunten moest incasseren in slechts 10 competitiewedstrijden. Daar knelt vooral het schoentje en de wedstrijd tegen STVV is misschien wel de kans om terug in een goed elan te geraken.

Sint-Truiden: boven verwachtingen goed

De kanaries zijn bezig aan een uitzonderlijk goed seizoen. Ze staan te pronken op de 6de plaats in de rangschikking, verloren slechts ťťn wedstrijd en brengen aantrekkelijk voetbal. En dat voor een ploeg die ingeschat werd als outsider voor degradatie. Met slechts 9 tegendoelpunten in 10 wedstrijden begrijp je meteen dat coach Brys een sterke organisatie heeft neergezet. De driemansdefensie met Asamoah, Garcia en Tomiyasu draait uitstekend en Steppe is een betrouwbaar sluitstuk. Bovendien loopt het ook aanvallend vrij soepel. Yohan Boli zit in de vorm van zijn leven en met 14 doelpunten zijn ze dan wel geen aanvallende wonders, maar ook geen hekkensluiters. STVV is vooral een moeilijk te ontwrichten ploeg die elke wedstrijd wel een gaatje lijkt te vinden om snel om te schakelen. Kunnen ze tegen Kv Kortrijk het weer flikken?

Het verdict

Kv Kortrijk en Sint-Truiden zijn twee ploegen die relatief aan elkaar gewaagd zijn. Toch is STVV aan het betere seizoen bezig en lijken ze ook meer zelfvertrouwen te hebben. Sint-Truiden pakt dan ook de overwinning mee naar huis.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Sint-Truiden vindt Zaterdag 20 Oktober 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 2.07 GoldenVegas
Gelijkspel 4.2 Unibet
Sint-Truiden 3.58 Circus

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/12/2018 Pronostiek Zulte Waregem - Sporting de Charleroi : Jupiler Pro League 23 December 201
Wint Charleroi in Waregem? Nog heel even en dan is het winterstop. Ook in de hoogste afdeling van het betaalde voetbal zal de competitie tijdelijk stil liggen. Zo ver is het echter nog niet want aankomend weekeinde staat e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/12/2018 Pronostiek Club Brugge - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 23 December 2018
Wie wint topper in Brugge? Vlak voor kerst wordt er nog een speelronde afgewerkt in de Belgische Jupiler Pro League. En zeker niet de minste! Er staan namelijk enkele prachtige affiches op het programma. De wedstrijd tussen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
15/12/2018 Pronostiek Genk - KV Oostende : Jupiler Pro League 16 December 2018
Aanstaande zondag ontvangt KRC Genk in eigen huis KV Ostende. Genk is de fiere koploper van de Jupiler Pro League. Ostende bivakkeert op de elfde positie. Het verschil in punten tussen beide teams is 17. Kunnen we enige spann... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 20 Oktober 2018