WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 21 Mei 2016

21/05/2016

KV Kortrijk - Sporting Charleroi

De terugwedstrijd van de finale van Playoff 2 belooft alvast een erg spannende te gaan worden. Sporting Charleroi slaagde er in thuis te winnen met het kleinste verschil door een doelpunt in de allerlaatste minuten. Het doelpunt van Jeremy Perbet maakt echter een groot verschil, zeker nu Kortrijk er niet is in geslaagd dat belangrijke uitdoelpunt te maken. De inzet? Een barragewedstrijd tegen de vierde van Playoff 1 met als inzet het laatste Europese ticket.

KV Kortrijk

Misschien had KV Kortrijk sowieso niet gedacht dat het Europees zou mogen gaan spelen. Voor aanvang van de heenwedstrijd was immers nog niet duidelijk of KV Kortrijk mocht deelnemen aan de Europa League, ongeacht of ze het laatste ticket veroverden. De reden was een mogelijke deelname van FK Sarajevo-Olimpic Sarajevo aan de Europese competitie. Toevallig een club met dezelfde eigenaar als KV Kortrijk. Het Europese reglement stelde dan ook dat er geen twee clubs met dezelfde eigenaar mogen Europees voetballen en gezien het hoogst geklasseerde team voorrang krijgt zou dat in het nadeel van Kortrijk geweest zijn. We spreken in de verleden tijd want tussen beide wedstrijden in, is het lot van de Bosnische club beslecht: geen Europees ticket. Goed nieuws voor KV Kortrijk dus ware het niet dat ze de eerste wedstrijd verloren. Speelde die gedachte mee tijdens hun heenwedstrijd en zullen ze nu nog de boel redden thuis? Of is Charleroi gewoon sterker?

Charleroi

Dat ze aan elkaar gewaagd zijn staat echter als een paal boven water. Charleroi won pas in de allerlaatste minuten met het kleinste verschil in de heenwedstrijd en in de reguliere competitie eindigden beide teams op enkele doelpunten verschil gewoon gelijk. In de reguliere competitie speelde KV Kortrijk gelijk in Charleroi terwijl het thuis met 2-0 won van de Waalse club. Dat zal hen ongetwijfeld een boost in het zelfvertrouwen geven. Toch vrezen we dat het uitblijven van dat belangrijke uitdoelpunt hen de das kan omdoen. Een tegendoelpunt van Charleroi betekent immers dat KV Kortrijk met twee doelpunten verschil moet gaan winnen. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar Charleroi.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Sporting Charleroi vindt Zaterdag 21 Mei 2016 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KV Kortrijk
2
UnibetBwinLadBrokes
Gelijkspel
3.5
UnibetLadBrokes
Sporting Charleroi
4
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/11/2019 Pronostiek AS Eupen - Standard Luik : Jupiler Pro League 23 November 2019
Komende zaterdagavond ontmoeten de eerste teams van AS Eupen en Standard de LiŤge elkaar in Eupen. Wie mag om 21.45 uur de drie punten bijschrijven? En wie moet zijn wonden likken en zich op gaan maken voor de volgende match?... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/11/2019 Pronostiek Moeskroen - Racing Genk : Jupiler Pro League 23 November 2019
Moeskroen-Genk staat in het teken van een ticket voor Playoff 1. Het is vooral uitkijken naar Racing Genk hoe de eerste match met de nieuwe trainer Wolf wordt aangepakt. De uittredende kampioen kan zich geen nieuw verlies ver... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
16/11/2019 Pronostiek Roeselare - Westerlo : Proximus League 17 November 2019
De Proximus League van seizoen 2019-2020 is ongeveer halverwege. De meeste ploegen, met uitzondering van Union en koploper Leuven, hebben 14 matches gespeeld. Bovenin gaat de strijd tussen vooral Virton, Westerlo en het reeds... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 21 Mei 2016