WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019

21/05/2019

Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van deze halve eindstrijd speelt zondag tegen Antwerp, dat beslag legde op de vierde plaats in de Championship Play-Offs. Het liet daarmee Gent en Anderlecht achter zich, een knappe prestatie.

Courtroi werd eerste in groep B van de twee Europa League groepen. Het won maar liefst acht van de tien matches en verloor er twee. De ploeg eindigde daardoor op 24 punten, vier meer dan St. Gilloise. Opvallend is dus dat geen enkele match in een gelijkspel eindigde. Courtroi scoorde in die tien matches 26 doelpunten en kreeg er 12 tegen. Het leek in deze groep nog even spannend te worden toen St. Gilloise Courtroi in de voorlaatste match met 2-0 versloeg. Maar Courtroi bleef overeind door in de laatste match het onderaan staande Cercle Bruges met maar liefst 4-0 naar huis te sturen.

Charleroi bleek de sterkste in groep A. Zeven van de tien matches werden gewonnen, ťťn keer werd er gelijk gespeeld. Twee matches gingen verloren, opvallend genoeg gebeurde dat in de eerste twee speelronden. Daarna bleef Charleroi dus maar liefst acht matches ongeslagen. Het beter gestarte Saint Trond werd daardoor voorbij gestreefd. Er werden twintig doelpunten gemaakt en slechts zeven geÔncasseerd.

Wie zal nu de sterkste zijn in deze halve finale? Wie mag zondag zijn opwachting maken tegen Antwerp? In de reguliere competitie eindigde Courtroi ťťn plaats hoger dan Charleroi, met ook ťťn puntje meer en ongeveer gelijke doelcijfers. Ik verwacht een gelijk opgaande match waarin beide teams behoorlijk aan elkaar zijn gewaagd. Ik denk echter dat Charleroi zijn prachtige ongeslagen serie een mooi vervolg gaat geven en Courtroi met minimaal verschil gaat verslaan.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Sporting Charleroi vindt Woensdag 22 Mei 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 2.25 Betfirst
Gelijkspel 3.55 GoldenPalaceBingoal
Sporting Charleroi 3.25 LadBrokesGoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/08/2019 Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019
Liverpool tegen Chelsea als match om de UEFA Super Cup. Twee Engelse ploegen, wie had dat verwacht? Zoals natuurlijk bekend won Liverpool afgelopen seizoen de Champions League door Tottenham, ook al een Engelse ploeg dus, in... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019
In het nog prille Jupiler Pro League seizoen 2019-2020 kan de tegenstelling eigenlijk niet groter zijn dan die tussen Saint-Trond en Standard de LiŤge. De thuisspelende ploeg van aanstaande zondagmiddag is na twee matches nog... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sporting Lokeren - Lommel SK : Proximus League 11 Augustus 2019
Een week later dan in de Jupiler Pro League is ook de strijd een niveau lager in de Proximus League weer losgebarsten. Eťn van de affiches van komend weekend en de enige zondagmatch is die tussen Lokeren en Lommel. Wat kunnen... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019