WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019

21/05/2019

Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van deze halve eindstrijd speelt zondag tegen Antwerp, dat beslag legde op de vierde plaats in de Championship Play-Offs. Het liet daarmee Gent en Anderlecht achter zich, een knappe prestatie.

Courtroi werd eerste in groep B van de twee Europa League groepen. Het won maar liefst acht van de tien matches en verloor er twee. De ploeg eindigde daardoor op 24 punten, vier meer dan St. Gilloise. Opvallend is dus dat geen enkele match in een gelijkspel eindigde. Courtroi scoorde in die tien matches 26 doelpunten en kreeg er 12 tegen. Het leek in deze groep nog even spannend te worden toen St. Gilloise Courtroi in de voorlaatste match met 2-0 versloeg. Maar Courtroi bleef overeind door in de laatste match het onderaan staande Cercle Bruges met maar liefst 4-0 naar huis te sturen.

Charleroi bleek de sterkste in groep A. Zeven van de tien matches werden gewonnen, ťťn keer werd er gelijk gespeeld. Twee matches gingen verloren, opvallend genoeg gebeurde dat in de eerste twee speelronden. Daarna bleef Charleroi dus maar liefst acht matches ongeslagen. Het beter gestarte Saint Trond werd daardoor voorbij gestreefd. Er werden twintig doelpunten gemaakt en slechts zeven geÔncasseerd.

Wie zal nu de sterkste zijn in deze halve finale? Wie mag zondag zijn opwachting maken tegen Antwerp? In de reguliere competitie eindigde Courtroi ťťn plaats hoger dan Charleroi, met ook ťťn puntje meer en ongeveer gelijke doelcijfers. Ik verwacht een gelijk opgaande match waarin beide teams behoorlijk aan elkaar zijn gewaagd. Ik denk echter dat Charleroi zijn prachtige ongeslagen serie een mooi vervolg gaat geven en Courtroi met minimaal verschil gaat verslaan.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Sporting Charleroi vindt Woensdag 22 Mei 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 2.25 Betfirst
Gelijkspel 3.55 GoldenPalaceBingoal
Sporting Charleroi 3.25 LadBrokesGoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

02/06/2020 Pronostiek Werder Bremen - Eintracht Frankfurt : Bundesliga - Allemagne 03 Juni 2020
Tips & voorspellingen Bij de voorspelling van deze wedstrijd wordt rekening gehouden met verschillende factoren. De laatste wedstrijden, de doelpuntenstatistiek, de stand in de rangschikkenÖ.zijn allemaal elementen waar reke... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Mainz 05 - TSG Hoffenheim : Bundesliga Duitsland 30 Mei 2020
Wedstrijdvoorspelling MAINZ tegen HOFFENHEIM In deze wedstrijdvoorspelling van MAINZ tegen HOFFENHEIM in de Bundesliga van Duitsland vergelijken we beide teams. We bekijken hun recente wedstrijden, hun klassement, Ö We gev... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
29/05/2020 Pronostiek Hertha BSC - FC Augsburg : Bundesliga - Duitsland 30 Mei 2020
Voorspelling Hertha Berlijn tegen Augsburg 30 mei 2020 Hertha BSC FC ontvangt in wedstrijddag 29 van de Bundesliga op zaterdag 30 mei, 14.30 uur in Olympiastadion. De gastheren staan momenteel op de 11e plaats en hebben FC ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019