WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspel



Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019

21/05/2019

Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van deze halve eindstrijd speelt zondag tegen Antwerp, dat beslag legde op de vierde plaats in de Championship Play-Offs. Het liet daarmee Gent en Anderlecht achter zich, een knappe prestatie.

Courtroi werd eerste in groep B van de twee Europa League groepen. Het won maar liefst acht van de tien matches en verloor er twee. De ploeg eindigde daardoor op 24 punten, vier meer dan St. Gilloise. Opvallend is dus dat geen enkele match in een gelijkspel eindigde. Courtroi scoorde in die tien matches 26 doelpunten en kreeg er 12 tegen. Het leek in deze groep nog even spannend te worden toen St. Gilloise Courtroi in de voorlaatste match met 2-0 versloeg. Maar Courtroi bleef overeind door in de laatste match het onderaan staande Cercle Bruges met maar liefst 4-0 naar huis te sturen.

Charleroi bleek de sterkste in groep A. Zeven van de tien matches werden gewonnen, ťťn keer werd er gelijk gespeeld. Twee matches gingen verloren, opvallend genoeg gebeurde dat in de eerste twee speelronden. Daarna bleef Charleroi dus maar liefst acht matches ongeslagen. Het beter gestarte Saint Trond werd daardoor voorbij gestreefd. Er werden twintig doelpunten gemaakt en slechts zeven geÔncasseerd.

Wie zal nu de sterkste zijn in deze halve finale? Wie mag zondag zijn opwachting maken tegen Antwerp? In de reguliere competitie eindigde Courtroi ťťn plaats hoger dan Charleroi, met ook ťťn puntje meer en ongeveer gelijke doelcijfers. Ik verwacht een gelijk opgaande match waarin beide teams behoorlijk aan elkaar zijn gewaagd. Ik denk echter dat Charleroi zijn prachtige ongeslagen serie een mooi vervolg gaat geven en Courtroi met minimaal verschil gaat verslaan.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Sporting Charleroi vindt Woensdag 22 Mei 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 2.25 Betfirst
Gelijkspel 3.55 GoldenPalaceBingoal
Sporting Charleroi 3.25 LadBrokesGoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

08/06/2019 Pronostiek Griekenland - ItaliŽ : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
In kwalificatiegroep J, de voorronde voor het Europees kampioenschap voetbal van 2020, vindt zaterdag een interessante ontmoeting plaats. De algemene verwachting is dat ItaliŽ zich zonder probleem als de nummer ťťn zal ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek BelgÔe - Kazachstan : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Dit weekend wordt de finale van de Nations League gespeeld. Landenploegen die zich niet hebben geplaatst voor de halve finales hiervan, spelen in plaats daarvan hun volgende matches in de kwalificatiegroepen voor het Eu... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
08/06/2019 Pronostiek Turkije - Frankrijk : Euro 2020 Kwalificatie 08 juni 2019
Ook in groep H van de kwalificatie voor de Europese Kampioenschappen van volgend jaar wordt dit weekend de derde speelronde afgewerkt. Een match die in het oog springt en die veel aandacht zal trekken is die tussen Turk... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019