WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Kortrijk - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 04 Mei 2019

02/05/2019

KV Kortrijk favoriet tegen Waasland-Beveren met extra sportieve zorgen

KV Kortrijk staat sinds vorige speeldag aan de leiding van groep B en ontvangt Waasland-Beveren. De Kerels staan twee punten voor op Union dat de boot inging tegen... jawel, uitgerekend Waasland-Beveren. De Westvlamingen zijn meteen gewaarschuwd dat het geen makkelijke walk-over gaat worden ondanks de extra sportieve beslommeringen bij de Oostvlaamse club in verband met de operatie Propere Handen.

KV Kortrijk de heeft wind in de zeilen en hoopt dit te verlengen

Voor het eerst in groep B van Playoff 2 staat KV Kortrijk aan de leiding na het verlies van Union tegen Waasland-Beveren. Met 15 op 18 punten staat Kortrijk twee punten aan de leiding voor Union en is verzekerd van een finale plaats. De derde in de stand Waasland-Beveren (samen met Cercle Brugge en Zulte Waregem) volgt al op 8 punten. Trainer Yves Vanderhaeghe kan zich meteen focussen op die finale met de winnaar van groep A in Playoff 2. Wie zich helemaal in de kijker speelt is Felipe Avenatti die de winning goal maakte tegen Moeskroen. De boomlange Uruguyaan kan op heel wat belangstelling rekenen tijdens de komende zomermercato, zowel vanuit binnen- en buitenland. Trainer Vanderhaeghe rekent kost wat kost op een nieuwe thuisoverwinning.

Waasland-Beveren in het oog van de storm in operatie Propere Handen

In hoeverre heeft operatie Propere Handen invloed op de sportieve prestaties van Waasland-Beveren? De Wase ploeg diende afgelopen speeldag Union de eerste nederlaag toe in groep B van Playoff 2. Voor zover lijkt er niets aan de knikker. Maar sinds afgelopen dinsdag is het gespreksonderwerp in Waasland-Beveren vooral gericht naar de toekomst toe. Eind mei valt immers het verdict of Waasland-Beveren, samen met KV Mchelen, schuldig wordt bevonden aan matchfixing. In het oog van die storm is het voor Waasland-Beveren niet makkelijk zich helemaal op te peppen voor het sportieve gedeelte. Met de wetenschap ook in het achterhoofd dat de meeste spelers een clausule in hun contract hebben staan dat ze enkel op het hoogste niveau aan de slag gaan. Vraag is hoe die extra niet-sportieve beslommeringen een bijwerking hebben op de sportieve resultaten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Waasland-Beveren vindt Zaterdag 04 Mei 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online

KV Kortrijk

1.39

BetfirstGoldenPalace

Gelijkspel

5.6

GoldenPalace

Waasland-Beveren

8

LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 04 Mei 2019