WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Kortrijk - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 31 Maart 2018

30/03/2018
In de schaduw van Playoff 1 gaat straks ook Playoff 2 van start waarbij twee groepen van vier teams strijden om een kans om het laatste Europees ticket te bemachtigen. Voor velen niets meer dan enkele vriendschappelijke wedstrijden en het geven van kansen aan de eigen jeugd. Voor anderen dan weer een kans om hun seizoen te redden.

KV Kortrijk

Het slot van de competitie zal ongetwijfeld voor een zure nasmaak hebben gezorgd bij KV Kortrijk. Tot een half uur voor tijd stonden de West-Vlamingen immers in Playoff 1. Alleen wist Standard Luik op een miraculeuze manier hun 2-0 achterstand tegen Oostende in de tweede helft om te buigen. Het zorgde ervoor dat Kortrijk onder leiding van Glen de Boeck, na een serieuze opmars, alsnog moest tevreden zijn met een zevende plaats. Of ze die goeie vorm die ze de laatste maanden hebben vertoond, kunnen doorzetten in Playoff 2 en zo alsnog zich kwalificeren voor Europa, valt af te wachten.

Waasland - Beveren

Het zal Waasland Beveren deugd hebben gedaan om eens een jaar zorgenvrij te kunnen voetballen. Geen degradatiegevaar voor hen, want na een sterke start behoorden ze tot de revelaties van de competitie. Minder resultaten op het einde van de competitie brachten hen echter terug tot de twaalfde plaats. Toch is hun seizoen meer dan geslaagd. Wat Playoff 2 voor hen betekent valt nog af te wachten, maar we verwachten dat het wordt beschouwd als een voorbereiding naar volgend seizoen toe, waarbij heel wat jeugdspelers de kans krijgen.

KV Kortrijk gaat op elan door

In Playoff 2 is het altijd afwachten wat de ambities van de deelnemende teams zijn. Volop gaan voor die kleine kans op Europees voetbal of uitbollen en de kans geven aan hun jeugdspelers. Dit laatste zien we vooral gebeuren bij Waasland Beveren. KV Kortrijk zien we dan weer de lijn doortrekken. Dit in samenhang met hun ijzersterke thuisreputatie leidt dan ook tot de drie punten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Waasland-Beveren vindt Zaterdag 31 Maart 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 2 Betfirst
Gelijkspel 3.75 BwinCircusGoldenVegas
Waasland-Beveren 3.85 BetfirstCircusGoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 31 Maart 2018