WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek KV Kortrijk - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018

29/10/2018

Vooral de extra-sportieve problemen aan de kant zetten bij Kortrijk en Beveren Waas

Beide clubs herstellen geleidelijk van de operatie schone handen in het voetbalschandaal. Vooral Beveren met voorzitter Dirk Huyck in de gevangenis, zorgde voor heel wat commotie in het voetbalmilieu. Het hoeft geen betoog dat die gang van zaken ook invloed had op het sportieve gedeelte. Bij Kortrijk waren anderzijds privť problemen rond Teddy Chavalier het gespreksonderwerp bij uitstek. Na een weekje geplande inactiviteit is de lucht voor de Kortrijkspeler blijkbaar opgeklaard.

Een thuisoverwinning kan perspectieven bieden

Dat het extra-sportieve in voetbalmiddens de bovenhand neemt, is eerder een uitzondering op de regel. Trainer Glenn De Boeck heeft nochtans de laatste dagen niet alleen de trainersfunctie ter harte moeten nemen, maar ook als een soort ombudsman moeten fungeren. Zijn vertrouweling kampte met privť problemen en dat reflecteerde zich in de sportieve prestaties. Na wederzijds overleg werd de scharnierspeler voor een weekje op non-actief gezet om het hoofd leeg te maken. De Kortrijk trainer rekent er op dat Teddy Chevalier tegen Waasland-Beveren die erkentelijkheid zou omzetten in een glansprestatie. Een overwinning op eigen terrein zou betekenen dat Kortrijk voor een plaatsje in play off 1 in het vizier krijgt.

Minimum punt halen om niet in de degradatiezone te geraken

De arrestatie van voorzitter Dirk Huyck van Waasland Beveren in verband met het voetbalschandaal, heeft niet alleen op het extra sportieve vlak diepe wonden geslagen. Voor trainer Yannick Ferrera niet de ideale voorbereiding op een competitie. Het thuisverlies tegen Antwerp was een serieuze afknapper. In het Gulden Sporen stadion minimum ťťn punt uit de brand slepen zou een opsteker zijn. Het betekent ook dat Waasland Beveren uit de gevaren zone van andere degradatie kandidaten blijft. Na de hele heisa van de laatste weken kan een mogelijke sportieve meevaller heel wat soelaas brengen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Waasland-Beveren vindt Woensdag 31 Oktober 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 1.53 GoldenVegas
Gelijkspel 4.54 Circus
Waasland-Beveren 6.75 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/11/2019 Pronostiek AS Eupen - Standard Luik : Jupiler Pro League 23 November 2019
Komende zaterdagavond ontmoeten de eerste teams van AS Eupen en Standard de LiŤge elkaar in Eupen. Wie mag om 21.45 uur de drie punten bijschrijven? En wie moet zijn wonden likken en zich op gaan maken voor de volgende match?... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
21/11/2019 Pronostiek Moeskroen - Racing Genk : Jupiler Pro League 23 November 2019
Moeskroen-Genk staat in het teken van een ticket voor Playoff 1. Het is vooral uitkijken naar Racing Genk hoe de eerste match met de nieuwe trainer Wolf wordt aangepakt. De uittredende kampioen kan zich geen nieuw verlies ver... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
16/11/2019 Pronostiek Roeselare - Westerlo : Proximus League 17 November 2019
De Proximus League van seizoen 2019-2020 is ongeveer halverwege. De meeste ploegen, met uitzondering van Union en koploper Leuven, hebben 14 matches gespeeld. Bovenin gaat de strijd tussen vooral Virton, Westerlo en het reeds... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018