WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Circus

Pronostiek KV Kortrijk - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018

29/10/2018

Vooral de extra-sportieve problemen aan de kant zetten bij Kortrijk en Beveren Waas

Beide clubs herstellen geleidelijk van de operatie schone handen in het voetbalschandaal. Vooral Beveren met voorzitter Dirk Huyck in de gevangenis, zorgde voor heel wat commotie in het voetbalmilieu. Het hoeft geen betoog dat die gang van zaken ook invloed had op het sportieve gedeelte. Bij Kortrijk waren anderzijds privť problemen rond Teddy Chavalier het gespreksonderwerp bij uitstek. Na een weekje geplande inactiviteit is de lucht voor de Kortrijkspeler blijkbaar opgeklaard.

Een thuisoverwinning kan perspectieven bieden

Dat het extra-sportieve in voetbalmiddens de bovenhand neemt, is eerder een uitzondering op de regel. Trainer Glenn De Boeck heeft nochtans de laatste dagen niet alleen de trainersfunctie ter harte moeten nemen, maar ook als een soort ombudsman moeten fungeren. Zijn vertrouweling kampte met privť problemen en dat reflecteerde zich in de sportieve prestaties. Na wederzijds overleg werd de scharnierspeler voor een weekje op non-actief gezet om het hoofd leeg te maken. De Kortrijk trainer rekent er op dat Teddy Chevalier tegen Waasland-Beveren die erkentelijkheid zou omzetten in een glansprestatie. Een overwinning op eigen terrein zou betekenen dat Kortrijk voor een plaatsje in play off 1 in het vizier krijgt.

Minimum punt halen om niet in de degradatiezone te geraken

De arrestatie van voorzitter Dirk Huyck van Waasland Beveren in verband met het voetbalschandaal, heeft niet alleen op het extra sportieve vlak diepe wonden geslagen. Voor trainer Yannick Ferrera niet de ideale voorbereiding op een competitie. Het thuisverlies tegen Antwerp was een serieuze afknapper. In het Gulden Sporen stadion minimum ťťn punt uit de brand slepen zou een opsteker zijn. Het betekent ook dat Waasland Beveren uit de gevaren zone van andere degradatie kandidaten blijft. Na de hele heisa van de laatste weken kan een mogelijke sportieve meevaller heel wat soelaas brengen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Kortrijk - Waasland-Beveren vindt Woensdag 31 Oktober 2018 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Kortrijk 1.53 GoldenVegas
Gelijkspel 4.54 Circus
Waasland-Beveren 6.75 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/11/2018 Pronostiek BelgiŽ - IJsland : UEFA Nations League 15 November 2018
Op de derde speeldag van de Nations League neemt BelgiŽ het thuis op tegen IJsland. Voor Ijsland is het de laatste wedstrijd in de poule, terwijl BelgiŽ op weg is naar de groepswinst. BelgiŽ: favorietIn deze groep is BelgiŽ f... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
05/11/2018 Pronostiek Manchester City - Shakhtar Donetsk : Champions Leagues 07 November 2018
Op speeldag vier van de Champions League neemt de Engelse kampioen Manchester City het op tegen het Oekraiense Shakthar Donetsk. In deze fase zijn de kaarten inmiddels geschud en worden de komende resultaten doorslaggevend. M... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
31/10/2018 Pronostiek AS Eupen - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018
Het Jupiler Pro League seizoen gaat alweer haar 13e ronde in, deze keer wordt er doordeweeks een programma afgewerkt. AS Eupen ontvang Cercle Bruges in eigen stadion. Eupen bezet op dit moment de 11e positie op de ranglijst, ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Kortrijk - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018