WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek KV Mechelen - Anderlecht : Pro League BelgÔe 18 oktober 2014

17/10/2014

Laat Anderlecht zich verrassen?

Dankzij de overvolle voetbalkalender dit jaar hoeven de echte voetbalfans zich nimmer te vervelen. Nu de interlandperiode weer achter de rug is, beginnen namelijk gewoon de nationale voetbalcompetities weer. Ook in de Belgische Jupiler Pro League worden er volop wedstrijden gespeeld in de competitie. Het dit seizoen verrassend sterk spelende KV Mechelen neemt het voor eigen publiek op tegen regerend landskampioen Anderlecht. Kan Mechelen voor een verrassing zorgen of doet Anderlecht wat het moet doen en neemt het de drie punten mee naar huis? Een voorbeschouwing.

KV Mechelen
Vorig jaar eindigde KV Mechelen in de veilige zone, op de dertiende plaats. De ploeg plaatste zich daarmee automatisch voor play-off II maar kon daarin niet voor een stunt zorgen. Ook dit seizoen is het voornaamste doel van KV Mechelen om weg te blijven van de onderste plaatsen. Men wil binnen de top tien eindigden en dat leek vooraf een hele karwei te worden. Toch slaagt KV Mechelen tot nog toe op indrukwekkende wijze in die missie. Nu de fase van aftasten definitief voorbij is, vinden we KV Mechelen terug op de zevende plaats van het klassement met dertien behaalde punten uit tien wedstrijden. Of KV Mechelen sterk genoeg is om ook Anderlecht te verslaan valt nog te bezien, al kan de ploeg voor eigen publiek vaak net wat extra's geven.

Anderlecht
Anderlecht werd vorig jaar voor de derde keer op rij kampioen en lijkt ook dit jaar weer over de sterkste ploeg te beschikken. Met de komst van rode duivel Defour lijkt de ploeg er alleen maar sterker op zijn geworden en na slechts tien speelrondes heeft men alweer afstand genomen van de concurrentie. Anderlecht lijkt uitstekend in vorm en komt ook in de Champions League goed voor de dag. Anderlecht is echter wel de ploeg met de meeste internationals en na een interlandweek is het altijd maar de vraag hoe deze terugkeren.

Voorspelling
Anderlecht is volgens ons een paar maatjes te groot voor KV Mechelen en dat zal dan ook op het veld zichtbaar worden. We voorspellen een overwinning voor Anderelecht.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Mechelen - Anderlecht vindt 18 oktober 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KV Mechelen
3.60
Gelijkspel
3.45
Anderlecht
2.05

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Mechelen - Anderlecht : Pro League BelgÔe 18 oktober 2014