WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek KV Mechelen - Anderlecht : Pro League BelgÔe 18 oktober 2014

17/10/2014

Laat Anderlecht zich verrassen?

Dankzij de overvolle voetbalkalender dit jaar hoeven de echte voetbalfans zich nimmer te vervelen. Nu de interlandperiode weer achter de rug is, beginnen namelijk gewoon de nationale voetbalcompetities weer. Ook in de Belgische Jupiler Pro League worden er volop wedstrijden gespeeld in de competitie. Het dit seizoen verrassend sterk spelende KV Mechelen neemt het voor eigen publiek op tegen regerend landskampioen Anderlecht. Kan Mechelen voor een verrassing zorgen of doet Anderlecht wat het moet doen en neemt het de drie punten mee naar huis? Een voorbeschouwing.

KV Mechelen
Vorig jaar eindigde KV Mechelen in de veilige zone, op de dertiende plaats. De ploeg plaatste zich daarmee automatisch voor play-off II maar kon daarin niet voor een stunt zorgen. Ook dit seizoen is het voornaamste doel van KV Mechelen om weg te blijven van de onderste plaatsen. Men wil binnen de top tien eindigden en dat leek vooraf een hele karwei te worden. Toch slaagt KV Mechelen tot nog toe op indrukwekkende wijze in die missie. Nu de fase van aftasten definitief voorbij is, vinden we KV Mechelen terug op de zevende plaats van het klassement met dertien behaalde punten uit tien wedstrijden. Of KV Mechelen sterk genoeg is om ook Anderlecht te verslaan valt nog te bezien, al kan de ploeg voor eigen publiek vaak net wat extra's geven.

Anderlecht
Anderlecht werd vorig jaar voor de derde keer op rij kampioen en lijkt ook dit jaar weer over de sterkste ploeg te beschikken. Met de komst van rode duivel Defour lijkt de ploeg er alleen maar sterker op zijn geworden en na slechts tien speelrondes heeft men alweer afstand genomen van de concurrentie. Anderlecht lijkt uitstekend in vorm en komt ook in de Champions League goed voor de dag. Anderlecht is echter wel de ploeg met de meeste internationals en na een interlandweek is het altijd maar de vraag hoe deze terugkeren.

Voorspelling
Anderlecht is volgens ons een paar maatjes te groot voor KV Mechelen en dat zal dan ook op het veld zichtbaar worden. We voorspellen een overwinning voor Anderelecht.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Mechelen - Anderlecht vindt 18 oktober 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KV Mechelen
3.60
Gelijkspel
3.45
Anderlecht
2.05

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Mechelen - Anderlecht : Pro League BelgÔe 18 oktober 2014