WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Mechelen - Charleroi : PlayOffs Pro League 30 maart 2014

28/03/2014

Kan Mechelen winnen van Charleroi?

Nu de reguliere competitie in de Belgische Jupiler Pro League is afgelopen, beginnen komend weekeinde de play-offwedstrijden. In play-off II wordt gestreden om een ticket voor de Europa League. In tegenstelling tot play-off I beginnen alle ploegen weer op nul en worden ze in twee poules verdeeld. In de eerste speelronde van poule B neemt KV Mechelen het in eigen huis op tegen Charleroi. Kan een van beide ploegen de volle drie punten behalen, of zal de wedstrijd in een gelijkspel eindigen? Een voorbeschouwing.

KV Mechelen
Hoewel KV Mechelen in de reguliere competitie slechts vier punten boven de rode streep eindigde, kan me dankzij het play-off systeem alsnog een ticket voor de Europa League binnenhalen. Dat dit ook daadwerkelijk zal lukken, is echter nog maar de vraag. In de eerste wedstrijd van de play-off II neemt Mechelen het in eigen huis op tegen Charleroi. De onderlinge verschillen tussen beide ploegen zijn niet erg groot; op de ranglijst van de reguliere competitie was er namelijk ook maar drie punten verschil in het voordeel van Charleroi. Daarom kan het thuisvoordeel van KV Mechelen van groot belang zijn tijdens deze wedstrijd. Het altijd trouw publiek zal de mannen van Mechelen proberen te motiveren om op het veld te strijden tot het bittere eind. Of dit ook gaat lukken, zullen we komend weekeinde gaan zien.

Charleroi
Charleroi eindigde dit jaar met slechts 34 behaalde punten op de tiende plaats en dat is voor de meeste aanhangers teleurstellend. Men wilde dit seizoen immers meer dan pley-off II. Om het seizoen alsnog kleur te geven, dient men vol voor het Europa League ticket te gaan, dat de ploeg door middel van play-off II kan behalen. Men zal dan wel de eerste lastige uitwedstrijd tegen Mechelen moeten zien te winnen, omdat men anders vanaf het begin al achter de feiten aanloopt.

Voorspelling
Wedstrijden in de play-off fase zijn altijd enorm lastig te voorspellen en kunnen alle kanten opgaan. Hoewel het thuisvoordeel een belangrijk aspect kan zijn, voorspellen we toch een overwinning voor Charleroi, dat de betere voetballers heeft.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Mechelen - Charleroi vindt 30 maart 2014 om 21:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KV Mechelen
1.95
Bwin
Gelijkspel
3.50
BetFirstBwin
Charleroi
3.90
Goldenpalace

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Mechelen - Charleroi : PlayOffs Pro League 30 maart 2014