WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek KV Mechelen - KFCO Beerschot Wilrijk : Proximus League 16 Maart 2019

14/03/2019

Wie heeft de meeste stalen zenuwen heeft zal bepalend zijn in deze titanenclash

In de heenwedstrijd bleef deze wedstrijd steken op een remise. De return tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk zal bepalend zijn wie volgend jaar in de hoogste afdeling zal uitkomen. Niemand die zijn fortuin wil verwedden wie aan het langste eind gaat trekken. In de heenwedstrijd was het een dubbeltje op zijn kant met twee ploegen die resoluut voor de aanval kozen. KV Mechelen heeft het thuisvoordeel en wordt geruggensteund door de luidruchtige twaalfde man. Beerschot Wilrijk is sowieso verplicht een doelpunt te scoren en gaat de aanvallende kaart trekken achter de Kazerne.

Igor De Camargo zal noodgedwongen gekwetst naast de zijlijn moeten toekijken

Dat de supporters van KV Mechelen in het verleden als ťťn man achter hun ploeg staan, is geen publiek geheim meer. De thuisploeg zal die vocale steun nodig hebben in deze ultieme testwedstrijd. De Maneblussers zullen niet met volledige sterkte aan de aftrap kunnen verschijnen. Igo De Camargo kreeg in de heenwedstrijd een trap op de linkerknie. Onderzoek in het ziekenhuis wees maandagmorgen uit dat de topscorer een spierscheur opliep aan de gewrichtsbanden van de knie. Hierdoor moet de ex-Rode Duivel verstek geven voor deze sleutelmatch en is aan een wekenlange revalidatie. De Mechelaars hopen hun spits tijdens de bekerfinale te kunnen oplappen. En fikse streep door de rekening van de thuisploeg. Hopelijk kruipt deze tegenslag niet tussen de oren van de thuisspelers.

Een doelpunt moeten scoren luidt de opdracht

Beerschot Wilrijk zal in deze clash eveneens een waardevolle pion moeten missen in de defensie. Jan Van den Bergh slikte in het heetst van de strijd in een korte tijdspanne twee gele kaarten. Trainer Stijn Vreven zal moeten sleutelen in het defensieve compartiment. Beerschot weet meteen ook wat hen te doen staat. Met open aanvallend vizier de partij tegemoet gaan vermits een doelpunt moet worden gescoord. Het voordeel is wel dat een doelpunt buitenshuis bij wijze van spreken dubbel telt. Sowieso een psychologisch voordeel als de Antwerpenaren een doelpunt zouden aantekenen. Een gelijkspel of winst zou meteen betekenen dat de promotie een feit is. De vraag is wie de meeste stalen zenuwen bezit.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Mechelen - KFCO Beerschot Wilrijk vindt Zaterdag 16 Maart 2019 om 16:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Mechelen 1.86 Bingoal
Gelijkspel 3.6 GoldenPalaceBingoal
KFCO Beerschot Wilrijk 4.25 GoldenPalaceBingoal

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Mechelen - KFCO Beerschot Wilrijk : Proximus League 16 Maart 2019