WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Mechelen - RAEC Mons : Pro League 21 september 2013

21/09/2013
KV Mechelen - Bergen is een wedstrijd die zich op dit moment afspeelt in de lagere regionen van de Belgische Jupiler Pro League. De competitie is zeven speeldagen ver en KV Mechelen behaalde tot dusver slechts éen overwinning. Vorige week werd het team nog in de pan gehakt door landskampioen Anderlecht, en diens nieuwe koningskoppel in de spits, Suarez en Mitrovic. Een droge 5-0 werd het resultaat.

Bergen wist tot op heden zelfs nog geen enkele keer te winnen, waardoor de druk op trainer Enzo Scifo stilaan wel toeneemt. Vorige week moesten de Draken op eigen veld genoegen nemen met een gelijkspel tegen Waasland-Beveren, een andere degradatiekandidaat. Nieuwkomer Beleck (ex-Udinese) wist wel fraai te scoren en zo zijn visitekaartje af te geven. Bergen heeft het kleinste budget van de Jupiler Pro League, en dan weet je dat mits een beetje pech je snel onderaan het klassement kan terechtkomen.

KV Mechelentrainer Harm Van Veldhoven kan voor deze wedstrijd geen beroep doen op doelman Pacovski en middenvelder Joachim Van Damme. Steven De Petter is reeds voor langere duur afwezig met een blessure. Voor de rest kan KV Mechelen, en ook tegenstander Bergen, rekenen op zijn type-elftal.

Beide ploegen spraken voor het begin van het seizoen de ambitie uit om play-off 1 te halen. Door de huidige plaats in het klassement lijkt het dat die ambitie alvast kan worden opgeborgen. Beide ploegen staan zo wat onder druk, wat niet echt de schoonheid van het spel ten goede zal komen. KV Mechelen moet er echter in slagen om zijn thuisvoordeel uit te buiten en de drie punten alzo thuis te houden. Vorig seizoen wisten de Mechelaars zowel uit als thuis de volle buit te pakken tegen Bergen. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV MechelenRAEC Mons vindt 21 september 2013 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KV Mechelen
1.80
BetFirst
Gelijkspel
3.60
Bwin
RAEC Mons
4.30
BetFirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Mechelen - RAEC Mons : Pro League 21 september 2013