WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek KV Mechelen - RAEC Mons : Pro League 21 september 2013

21/09/2013
KV Mechelen - Bergen is een wedstrijd die zich op dit moment afspeelt in de lagere regionen van de Belgische Jupiler Pro League. De competitie is zeven speeldagen ver en KV Mechelen behaalde tot dusver slechts éen overwinning. Vorige week werd het team nog in de pan gehakt door landskampioen Anderlecht, en diens nieuwe koningskoppel in de spits, Suarez en Mitrovic. Een droge 5-0 werd het resultaat.

Bergen wist tot op heden zelfs nog geen enkele keer te winnen, waardoor de druk op trainer Enzo Scifo stilaan wel toeneemt. Vorige week moesten de Draken op eigen veld genoegen nemen met een gelijkspel tegen Waasland-Beveren, een andere degradatiekandidaat. Nieuwkomer Beleck (ex-Udinese) wist wel fraai te scoren en zo zijn visitekaartje af te geven. Bergen heeft het kleinste budget van de Jupiler Pro League, en dan weet je dat mits een beetje pech je snel onderaan het klassement kan terechtkomen.

KV Mechelentrainer Harm Van Veldhoven kan voor deze wedstrijd geen beroep doen op doelman Pacovski en middenvelder Joachim Van Damme. Steven De Petter is reeds voor langere duur afwezig met een blessure. Voor de rest kan KV Mechelen, en ook tegenstander Bergen, rekenen op zijn type-elftal.

Beide ploegen spraken voor het begin van het seizoen de ambitie uit om play-off 1 te halen. Door de huidige plaats in het klassement lijkt het dat die ambitie alvast kan worden opgeborgen. Beide ploegen staan zo wat onder druk, wat niet echt de schoonheid van het spel ten goede zal komen. KV Mechelen moet er echter in slagen om zijn thuisvoordeel uit te buiten en de drie punten alzo thuis te houden. Vorig seizoen wisten de Mechelaars zowel uit als thuis de volle buit te pakken tegen Bergen. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV MechelenRAEC Mons vindt 21 september 2013 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KV Mechelen
1.80
BetFirst
Gelijkspel
3.60
Bwin
RAEC Mons
4.30
BetFirst

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Mechelen - RAEC Mons : Pro League 21 september 2013