WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019

15/03/2019

Anderlecht wil eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge afstraffen

De hartlijders van Anderlecht zijn uit hun lijden verlost. Na wekenlang bibbergeld te moeten betalen, kon de Belgische recordkampioen zich via een overwinning tegen Kortrijk een plaatsje bemachtigen voor playoff 1. De Brusselaars mogen Moeskroen met beide handen bedanken dat rechtstreekse concurrent STVV twee punten verspilde in de strijd om een plaatsje van Playoff 1. De ontmoeting tegen kustploeg Oostende is niet zomaar een walk-over. Bij eventueel puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge kunnen de Brusselaars nog punten afknabbelen van hun voorsprong.

Oostende kan zich voorbereiden op het volgend seizoen

Na het onverwacht vertrek van trainer Gert Verheyen vorige week moet Hugo Broos tijdelijk het roer van trainer bij Oostende overnemen. Iets wat de technisch directeur alleen maar als ad interim zal doen, want het trainerschap had de ervaren oefenmeester al een tijdje vaarwel gezegd. Maar nood breekt wet. Het is niet de bedoeling dat de huidige Oostende-trainer ook op de bank gaat zitten tijdens Playoff 2. De kustploeg is naarstig op zoek naar een nieuwe roerganger. Ook met het oog op volgend seizoen wil men zo vlug mogelijk orde op zaken zetten op sportief vlak. Niettemin staat Oostende gebrand om in deze laatste seizoenswedstrijd in schoonheid afscheid te nemen van het thuispubliek.

Anderlecht wil kloof bij mogelijk puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge dichten

Voorzitter en mecenas Marc Coucke van Anderlecht slaakte een zucht van verlichting afgelopen zondag na het laatste fluitsignaal tegen Kortrijk. De wekenlange onzekerheid heeft duidelijk sporen nagelaten in het Anderlecht-huishouden. Eind goed, alles goed en hopelijk gaat het op sportief vlak in Playoff 1 beter. Academisch voetbal is nog iets te hoog gegrepen, maar met het verminderen van de stress wordt een hoger level verwacht in de nacompetitie. Daar is iedereen zich van bewust die betrokken is bij Anderlecht. Tegen Oostende kunnen de Brusselaars op dat vlak al uit een ander vaatje tappen zonder te moeten spelen als stress konijnen. Een mogelijke kloof dichten bij puntenverlies van Racing Genk en Club Brugge zou een mentale opsteker kunnen zijn bij de start van de nacompetitie. Op voorwaarde dat zelf wordt gewonnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Anderlecht vindt Zondag 17 Maart 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 5 LadBrokes
Gelijkspel 4.25 Unibet
Anderlecht 1.7 BetWay

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Anderlecht : Jupiler Pro League 17 Maart 2019