WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Oostende - Beerschot : Jupiler Pro League 06 April 2019

06/04/2019

In deze wedstrijd in Playoff 2 staan twee teams tegenover elkaar die met een teleurgesteld gevoel zullen terugblikken op hun seizoen. KV Oostende flirtte met de degradatie na een bijzonder zwak seizoen, terwijl Beerschot Wilrijk voor het tweede jaar op rij net de promotie naar eerste klasse miste.

KV Oostende: kijken naar volgend seizoen

Het ontslag van Gert Verheyen vatte de ontgoocheling in het behaalde resultaat goed samen. KVO had meer verwacht van dit seizoen dan een plaats onderaan het klassement. Dit seizoen moet vooral een wake-up call zijn om volgend jaar beter te doen. Playoff 2 is dan ook vooral een test om te kijken waar de kern moet worden versterkt. Op de eerste speeldag verloor KV Oostende thuis van Eupen.

Beerschot Wilrijk: teleurstelling verwerken

Beerschot Wilrijk zal misschien nog hopen om zijn seizoen nog wat glans te geven, maar na de gemiste promotie is het niet makkelijk om zich nog op te laden voor deze playoffs. Op de Sint-Truiden de bovenhand lijkt te halen. Het ziet er dus vooral naar uit dat Beerschot enkele eindeseizoenswedstrijden tegemoet gaat waarin het even kan oefenen tegen eersteklasseteams. De echte ambitie zal vooral bij volgend seizoen liggen waarin het hoopt voor het derde jaar op rij mee te strijden voor de promotie. Na twee gemiste kansen, moet het de derde keer wel raak zijn.

KV Oostende houdt punten thuis

Deze wedstrijd is een dubbeltje op zijn kant. Twee teams die beseffen dat de groepswinst moeilijk, zij het niet onmogelijk wordt, terwijl ze toch geen belabberd figuur willen slaan. De vraag is vooral wie zich nog het meest kan opladen na dit slopende seizoen. We geven dan ook een klein voordeel aan de thuisploeg die zich nog eens zal willen bewijzen voor het thuispubliek. Zeker na de nederlaag in de eerste wedstrijd van de Playoffs.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Beerschot vindt Zaterdag 06 April 2019 om 17:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 2.4 UnibetBetfirst
Gelijkspel 3.45 GoldenPalaceBingoal
Beerschot 3.35 Bingoal

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/04/2019 Pronostiek Sint-Truiden - KV Oostende : Jupiler Pro League 13 April 2019
Kan STVV de favoriete rol tegen Oostende waar maken? Leider Sint-Truiden ontvangt zaterdag KV Oostende in Playoff 2. Na het gelijkspel tegen Westerlo zullen de Kanaries alles op alles zetten om opnieuw aan te knopen met een... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Beerschot Wilrijk - AS Eupen : Jupiler Pro League 13 April 2019
Twee teams die op zoek zijn naar een revanche Het duel tussen Beerschot Wilrijk en Eupen is niet zomaar een ontmoeting. Er staat ook prestige op het spel. Met een ťťn op negen voor Beerschot en een drie op negen voor Eupen ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
13/04/2019 Pronostiek Zulte Waregem - Excel Mouscron : Jupiler Pro League 13 April 2019
Beide ploegen op zoek naar eerherstel na de recente nederlagen Zowel Zulte Waregem als Moeskroen hadden wellicht een ander scenario in gedachten bij de start van Playoff 2. Beide teams likten afgelopen week hun wonden na de... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Beerschot : Jupiler Pro League 06 April 2019