WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek KV Oostende - Beveren : Jupiler Pro League 12 Augustus 2017

12/08/2017

Weet Oostende eindelijk te winnen?

Voetbalfans kunnen hun geluk niet op nu de nationale competitie al weer enkele weken bezig is. Traditiegetrouw begon de Jupiler Pro League vroeger dan de meeste andere nationale competities. Daardoor zijn we nu al weer aangeland bij de derde speelronde. De kop is eraf, de eerste zenuwen zijn weggespeeld en het verschil zal dus de komende tijd gemaakt gaan worden. Komend weekeinde speelt Oostende in eigen stadion tegen Waasland-Beveren. Kan één van beide ploegen de volle buit binnenslepen? Een voorbeschouwing.

KV Oostende
Sinds Oostende in 2013 terugkeerde op het hoogste niveau in België, is de ploeg steeds beter gaan presteren. Vorig seizoen manifesteerde men zich zelfs als titelkandidaat. Uiteindelijk werd een vijfde plaats in de reguliere competitie omgezet in een vierde plaats na de play-off wedstrijden. Dit seizoen wil Oostende nog beter presteren maar de ploeg heeft voorlopig te maken met een valse start. Na twee wedstrijden heeft de ploeg nog geen punt behaald en zelfs geen doelpunt gescoord. Thuis werd er met 0-1 verloren van Moeskroen en op bezoek bij Anderlecht ging Oostende met dezelfde cijfers onderuit. Hoewel er nog niet direct sprake is van paniek, mag de achterstand eigenlijk niet groter worden. In dat geval loopt men namelijk direct al behoorlijk achter de feiten aan. Er moet dus gewoon gewonnen worden van Waasland-Beveren en de druk ligt er aan het begin van dit seizoen direct al op.

Waasland-Beveren
Sinds Waasland-Beveren in 2012 promoveerde naar de Eerste Klasse verkeert de ploeg steevast in de onderste regionen van de ranglijst. Toch slaagde men er elk seizoen opnieuw weer in om niet te degraderen en dat is natuurlijk al een prestatie op zichzelf. Ook dit seizoen is lijfsbehoud de belangrijkste doelstelling van de ploeg. Wat in de eerste twee wedstrijden opviel is dat Waasland-Beveren heel makkelijk het net vindt, maar ook veel doelpunten weg geeft. Beide wedstrijden eindigden met respectievelijk 2-2 en 3-3 in een doelpuntrijk gelijkspel.

Voorspelling
Oostende zal vanaf het begin van de wedstrijd vol druk zetten omdat ze simpelweg moeten winnen. We verwachten dat dit ook lukt, overwinning voor Oostende!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Beveren vindt Zaterdag 12 Augustus 2017 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
KV Oostende
1.75
Unibet
Gelijkspel
4.33
CircusLadBrokesGoldenVegas
Beveren
5
BwinCircusLadBrokesGoldenVegasBetWay

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/10/2017 Pronostiek KV Oostende - Club Brugge : Jupiler Pro League 15 Oktober 2017
Kan trainer Adam Custovic overtuigen tegen Club Brugge? Met slechts 1 nederlaag dit seizoen en 24 op 27, trekt Club Brugge zondag naar Oostende. Oostende, met 5 op 27 en voorlaatste in de J... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/10/2017 Pronostiek Genk - Moeskroen : Jupiler Pro League 14 Oktober 2017
Kan Moeskroen zich bovenaan de rangschikking handhaven? Op de 10de speeldag krijgt Genk Moeskroen op bezoek. Twee weken geleden speelden beide ploegen gelijk. Genk speelde 3-3 gelijk tegen Eupen en Moeskroen liet onverwa... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/10/2017 Pronostiek Standard Luik - Kortrijk : Jupiler Pro League 15 Oktober 2017
Standard versus Kortrijk: laatste kans voor Sa Pinto? Standard: het is van moeten Standard Luik is een fiere en vurige club die de laatste jaren toch net wat minder aan het presteren is. Dat is dit jaar niet alleen niet ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Beveren : Jupiler Pro League 12 Augustus 2017