WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek KV Oostende - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 15 September 2018

12/09/2018

De wedstrijd tussen KV Oostende en Cercle Brugge is een derby zoals er niet veel meer zijn. Beide clubs liggen op een boogscheut van elkaar en dat geeft net dat extra sfeertje aan deze partij.

KV Oostende: middenmoot

KV Oostende beleefde vorig seizoen enkele bange momenten en ook dit seizoen zullen de supporters van KV Oostende er aanvankelijk niet gerust in geweest zijn. Het is het eerste jaar zonder voorzitter Marc Coucke, waardoor de budgetten dus iets lager zullen liggen. De ambities om ieder jaar te strijden om Europees voetbal lijken even opgeborgen, maar dat betekent niet dat de Kustboys niet op zoek zijn naar een plaats in de middenmoot van de competitie. Met drie nederlagen en drie overwinningen lijkt dat ook te lukken. Dat Oostende verliest van Anderlecht en ploeg in vorm Racing Genk, is niet zo onvanzelfsprekend. Misschien stemt dit de supporters en de club positief voor het vervolg van dit seizoen.

Cercle Brugge: goede start

Cercle Brugge wist vorig seizoen Beerschot-Wilrijk uit eerste klasse te houden, tot grote spijt van heel wat supporters. Behalve die van Royal Antwerp dan. De Bruggelingen zijn terug van weggeweest, al waren de verwachtingen dat dit wel eens een enkeltje retour zou kunnen worden. Na zes speeldagen telt Cercle echter acht punten waardoor het in de middenmoot van het klassement staat, en dus een stuk beter dan verwacht. Met nakende confrontaties met Club Brugge, Racing Genk en Anderlecht de komende weken zou dat wel eens kunnen veranderen. Het is dan ook beter om punten te sprokkelen in de wedstrijden zoals deze tegen KV Oostende.

KV Oostende: houdt thuisreputatie hoog

KV Oostende mag dan wel thuis verloren hebben van Racing Genk, voor de rest weet het thuis meestal wel betere resultaten neer te zetten. Thuis kan Oostende altijd iets meer, en ook tegen Cercle zien we ze een goede wedstrijd spelen. Cercle staat even boven de gevarenzone en zal het dus misschien onterecht iets rustiger aandoen. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Cercle Brugge vindt Zaterdag 15 September 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 2.17 GoldenVegas
Gelijkspel 3.6 UnibetGoldenPalaceGoldenVegasBingoal
Cercle Brugge 3.45 GoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 15 September 2018