WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777.be

Pronostiek KV Oostende - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 15 September 2018

12/09/2018

De wedstrijd tussen KV Oostende en Cercle Brugge is een derby zoals er niet veel meer zijn. Beide clubs liggen op een boogscheut van elkaar en dat geeft net dat extra sfeertje aan deze partij.

KV Oostende: middenmoot

KV Oostende beleefde vorig seizoen enkele bange momenten en ook dit seizoen zullen de supporters van KV Oostende er aanvankelijk niet gerust in geweest zijn. Het is het eerste jaar zonder voorzitter Marc Coucke, waardoor de budgetten dus iets lager zullen liggen. De ambities om ieder jaar te strijden om Europees voetbal lijken even opgeborgen, maar dat betekent niet dat de Kustboys niet op zoek zijn naar een plaats in de middenmoot van de competitie. Met drie nederlagen en drie overwinningen lijkt dat ook te lukken. Dat Oostende verliest van Anderlecht en ploeg in vorm Racing Genk, is niet zo onvanzelfsprekend. Misschien stemt dit de supporters en de club positief voor het vervolg van dit seizoen.

Cercle Brugge: goede start

Cercle Brugge wist vorig seizoen Beerschot-Wilrijk uit eerste klasse te houden, tot grote spijt van heel wat supporters. Behalve die van Royal Antwerp dan. De Bruggelingen zijn terug van weggeweest, al waren de verwachtingen dat dit wel eens een enkeltje retour zou kunnen worden. Na zes speeldagen telt Cercle echter acht punten waardoor het in de middenmoot van het klassement staat, en dus een stuk beter dan verwacht. Met nakende confrontaties met Club Brugge, Racing Genk en Anderlecht de komende weken zou dat wel eens kunnen veranderen. Het is dan ook beter om punten te sprokkelen in de wedstrijden zoals deze tegen KV Oostende.

KV Oostende: houdt thuisreputatie hoog

KV Oostende mag dan wel thuis verloren hebben van Racing Genk, voor de rest weet het thuis meestal wel betere resultaten neer te zetten. Thuis kan Oostende altijd iets meer, en ook tegen Cercle zien we ze een goede wedstrijd spelen. Cercle staat even boven de gevarenzone en zal het dus misschien onterecht iets rustiger aandoen. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Cercle Brugge vindt Zaterdag 15 September 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 2.17 GoldenVegas
Gelijkspel 3.6 UnibetGoldenPalaceGoldenVegasBingoal
Cercle Brugge 3.45 GoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/02/2019 Pronostiek Tottenham - Borussia Dortmund : Champions League 13 Februari 2019
Deze week staan eindelijk de heenwedstrijden van de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Na een lange Europese winterstop nemen Het Engelse Tottenham en Duitse Dortmund het tegen elkaar op voor een p... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek Ajax - Real Madrid : Champions League 13 Februari 2019
Eindelijk is het zover. Na een lange Europese winterstop, beginnen deze week de heenwedstrijden van de achtste finales van de Champions League. Titelhouder Real Madrid reist naar Amsterdam waar het zal opnemen tegen Ajax. Het... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
12/02/2019 Pronostiek AS Roma - FC Porto : Champions League 12 Februari 2019
Met een wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto als achtste finale in de Champions League durven we stellen dat dit een clash is tussen twee teams die niet met de eindzege zullen gaan lopen. Maar net door het feit dat een kwartf... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 15 September 2018