WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Circus

Pronostiek KV Oostende - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 15 September 2018

12/09/2018

De wedstrijd tussen KV Oostende en Cercle Brugge is een derby zoals er niet veel meer zijn. Beide clubs liggen op een boogscheut van elkaar en dat geeft net dat extra sfeertje aan deze partij.

KV Oostende: middenmoot

KV Oostende beleefde vorig seizoen enkele bange momenten en ook dit seizoen zullen de supporters van KV Oostende er aanvankelijk niet gerust in geweest zijn. Het is het eerste jaar zonder voorzitter Marc Coucke, waardoor de budgetten dus iets lager zullen liggen. De ambities om ieder jaar te strijden om Europees voetbal lijken even opgeborgen, maar dat betekent niet dat de Kustboys niet op zoek zijn naar een plaats in de middenmoot van de competitie. Met drie nederlagen en drie overwinningen lijkt dat ook te lukken. Dat Oostende verliest van Anderlecht en ploeg in vorm Racing Genk, is niet zo onvanzelfsprekend. Misschien stemt dit de supporters en de club positief voor het vervolg van dit seizoen.

Cercle Brugge: goede start

Cercle Brugge wist vorig seizoen Beerschot-Wilrijk uit eerste klasse te houden, tot grote spijt van heel wat supporters. Behalve die van Royal Antwerp dan. De Bruggelingen zijn terug van weggeweest, al waren de verwachtingen dat dit wel eens een enkeltje retour zou kunnen worden. Na zes speeldagen telt Cercle echter acht punten waardoor het in de middenmoot van het klassement staat, en dus een stuk beter dan verwacht. Met nakende confrontaties met Club Brugge, Racing Genk en Anderlecht de komende weken zou dat wel eens kunnen veranderen. Het is dan ook beter om punten te sprokkelen in de wedstrijden zoals deze tegen KV Oostende.

KV Oostende: houdt thuisreputatie hoog

KV Oostende mag dan wel thuis verloren hebben van Racing Genk, voor de rest weet het thuis meestal wel betere resultaten neer te zetten. Thuis kan Oostende altijd iets meer, en ook tegen Cercle zien we ze een goede wedstrijd spelen. Cercle staat even boven de gevarenzone en zal het dus misschien onterecht iets rustiger aandoen. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Cercle Brugge vindt Zaterdag 15 September 2018 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 2.17 GoldenVegas
Gelijkspel 3.6 UnibetGoldenPalaceGoldenVegasBingoal
Cercle Brugge 3.45 GoldenVegas

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

18/09/2018 Pronostiek Sťvilla - Standard Luik : Europa League 20 September 2018
Donderdagavond neemt Standard de LiŤge het op tegen het Spaanse Sevilla. Dit betreft voor beide ploegen de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Sevilla kwalificeerde zich voor de voorrondes hiervan door hun... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/09/2018 Pronostiek FC Spartak Trnava - Anderlecht : Europa League 20 September 2018
Ook de Europa League begint aan de groepsfase van het seizoen 2018-2019. Trnava plaatste zich hiervoor door in de laatste kwalificatieronde O. Ljubljana uit te schakelen. Omdat Trnava uit al met 0-2 had gewonnen, was het 1-1 ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
17/09/2018 Pronostiek Club Brugge - Borussia Dortmund : Champions League 18 September 2018
Club Brugge op zoek naar eerherstel Club Brugge maakt na het nieuwe kampioenenjaar weer zijn opwachting in de Champions League. In een moeilijke groep is de voornaamste doelstelling van de Bruggelingen om een nieuwe blamage ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 15 September 2018