WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Oostende - Gent : Jupiler Pro League 21 Oktober 2018

20/10/2018

De interlandbreak zal voor beide teams deugd hebben gedaan. Zowel KV Oostende als AA Gent konden hun twee laatste wedstrijden niet meer winnen en zijn daarom uit de top zes gezakt. Een overwinning in de volgende wedstrijd kan het begin zijn van een nieuwe reeks.

KV Oostende: hoger dan verwacht

Het vertrek van Marc Coucke als grote man bij KV Oostende leek ervoor te zorgen dat de kustploeg enkele moeilijke jaren tegemoet zou gaan. Maar na tien speeldagen prijkt KVO in de middenmoot van het klassement, net buiten de top zes. Enkele weken terug stonden ze nog in die top zes, maar puntenverlies tegen Standard en Waasland Beveren zorgde ervoor dat ze wat wegzakten. Toch doet KV Oostende het beter dan verwacht en lijkt het een zorgeloos seizoen tegemoet te gaan.

AA Gent: wat na het ontslag van Vanderhaeghe

Wat er al enkele weken zat aan te komen is uiteindelijk toch gebeurd. Coach Yves Vanderhaeghe werd ontslagen na de mindere resultaten. De zware thuisnederlagen tegen Club Brugge en Racing Genk waren de druppel voor het bestuur. Nochtans richtten de supporters hun onvrede niet naar de coach toe, maar vooral naar het transferbeleid van de club. Toegegeven, Vanderhaeghe zal misschien opgelucht zijn met zijn ontslag gezien er met de mindere spelerskern moeilijk een ommekeer mogelijk was. De vroege Europese uitschakeling was een voorbode van de zwakke seizoensstart en het lijkt nu vooral afwachten of de nieuwe coach het tij zal kunnen keren. De nieuwe coach is Jess Thorup,voormalig werkend bij de leider in de Deense competitie Midtjylland.

AA Gent wint door schokeffect

Naar ons inzien ligt het probleem van AA Gent vooral bij de kwaliteit van de spelerskern dan bij de trainer. Toch zien we vaak dat een trainerswissel voor een schokeffect kunnen zorgen bij de ploeg. Veel spelers zien dit als een nieuwe start waardoor de kopjes niet langer meer omlaag hangen. We zien hetzelfde gebeuren bij AA Gent in de wedstrijd tegen AA Gent. Niet dat we meteen sprankelend voetbal moeten verwachten, maar een overwinning tegen de kustploeg moet zeker lukken.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Gent vindt Zondag 21 Oktober 2018 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 3.3 BetWay
Gelijkspel 3.65 GoldenVegas
Gent 2.25 UnibetBetWay

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/11/2018 Pronostiek BelgiŽ - IJsland : UEFA Nations League 15 November 2018
Op de derde speeldag van de Nations League neemt BelgiŽ het thuis op tegen IJsland. Voor Ijsland is het de laatste wedstrijd in de poule, terwijl BelgiŽ op weg is naar de groepswinst. BelgiŽ: favorietIn deze groep is BelgiŽ f... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
05/11/2018 Pronostiek Manchester City - Shakhtar Donetsk : Champions Leagues 07 November 2018
Op speeldag vier van de Champions League neemt de Engelse kampioen Manchester City het op tegen het Oekraiense Shakthar Donetsk. In deze fase zijn de kaarten inmiddels geschud en worden de komende resultaten doorslaggevend. M... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
31/10/2018 Pronostiek AS Eupen - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 31 Oktober 2018
Het Jupiler Pro League seizoen gaat alweer haar 13e ronde in, deze keer wordt er doordeweeks een programma afgewerkt. AS Eupen ontvang Cercle Bruges in eigen stadion. Eupen bezet op dit moment de 11e positie op de ranglijst, ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Gent : Jupiler Pro League 21 Oktober 2018