WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019

14/05/2019

STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen

Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor de boeg geen makkelijke opgave. De vraag is of de Limburgers nog genoeg gefocust zijn om het onderste uit de kan te halen. Dat geldt ook voor Oostende dat op eigen terrein tegen Westerlo een zware pandoering te verwerken kreeg. Ad interim trainer Franky Van der Elst sprak duidelijke taal na de wedstrijd en spaarde zijn kritiek niet.

Oostende hoopt op een revanche na de thuisnederlaag tegen Westerlo

Oostende kreeg de vorige speeldag in eigen huis een voetballesje van 1B ploeg Westerlo met zware drie nul cijfers. Vooral de manier waarop deed de wenkbrauwen fronsen. Ad interim trainer Franky Van der Elst was na afloop niet mals voor zijn spelers die een weinig vleiende prestatie op de mat leverden. De nieuwbakken Noorse coach Kare Ingebrigtsen zat voor het eerst zijn manschappen vanuit de tribune te aanschouwen. Veel zal de Noor niet hebben opgestoken en zal wel beseffen dat er heel veel werk op de plank zit aan te komen. Op dat vlak gooide Franky Van der Elst eveneens een knuppel in het hoenderhok na afloop van deze wedstrijd. Vooral het gebrek aan motivatie was voor de Oostende trainer een pleister op de open wonde. In Oostende verwacht men alleszins een rehabilitatie tegen STVV. Bepaalde spelers zullen uit een ander vaatje moeten tappen in de resterende wedstrijden als ze een verblijf aan de zee willen verlengen.

Bij nieuw puntenverlies tegen Oostende kan STVV zuur opbreken

STVV verloor kostbare punten tegen Eupen voor een finale ticket van Plyoff 2. Nochtans hadden de Kanaries voldoende kansen om het kolfje naar hun hand te zetten, maar de talrijke kansen werden de nek omgewrongen. Dat de Truienaren overwicht hadden bleek wel uit de statistieken van balbezit. Met 65 procent zou je een zege verwachten. STVV staat drie punten achter leider Charleroi en kan zich geen enkel puntenverlies meer veroorloven. Winnen is een must om de laatste wedstrijd van de nacompetitie nog spannend te houden. Trainer Brys verwacht dan ook een supergemotiveerd elftal aan de aftrap.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Sint-Truiden vindt Woensdag 15 Mei 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 4.33 LadBrokes
Gelijkspel 4.25 Unibet
Sint-Truiden 1.81 GoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019