WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019

14/05/2019

STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen

Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor de boeg geen makkelijke opgave. De vraag is of de Limburgers nog genoeg gefocust zijn om het onderste uit de kan te halen. Dat geldt ook voor Oostende dat op eigen terrein tegen Westerlo een zware pandoering te verwerken kreeg. Ad interim trainer Franky Van der Elst sprak duidelijke taal na de wedstrijd en spaarde zijn kritiek niet.

Oostende hoopt op een revanche na de thuisnederlaag tegen Westerlo

Oostende kreeg de vorige speeldag in eigen huis een voetballesje van 1B ploeg Westerlo met zware drie nul cijfers. Vooral de manier waarop deed de wenkbrauwen fronsen. Ad interim trainer Franky Van der Elst was na afloop niet mals voor zijn spelers die een weinig vleiende prestatie op de mat leverden. De nieuwbakken Noorse coach Kare Ingebrigtsen zat voor het eerst zijn manschappen vanuit de tribune te aanschouwen. Veel zal de Noor niet hebben opgestoken en zal wel beseffen dat er heel veel werk op de plank zit aan te komen. Op dat vlak gooide Franky Van der Elst eveneens een knuppel in het hoenderhok na afloop van deze wedstrijd. Vooral het gebrek aan motivatie was voor de Oostende trainer een pleister op de open wonde. In Oostende verwacht men alleszins een rehabilitatie tegen STVV. Bepaalde spelers zullen uit een ander vaatje moeten tappen in de resterende wedstrijden als ze een verblijf aan de zee willen verlengen.

Bij nieuw puntenverlies tegen Oostende kan STVV zuur opbreken

STVV verloor kostbare punten tegen Eupen voor een finale ticket van Plyoff 2. Nochtans hadden de Kanaries voldoende kansen om het kolfje naar hun hand te zetten, maar de talrijke kansen werden de nek omgewrongen. Dat de Truienaren overwicht hadden bleek wel uit de statistieken van balbezit. Met 65 procent zou je een zege verwachten. STVV staat drie punten achter leider Charleroi en kan zich geen enkel puntenverlies meer veroorloven. Winnen is een must om de laatste wedstrijd van de nacompetitie nog spannend te houden. Trainer Brys verwacht dan ook een supergemotiveerd elftal aan de aftrap.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Sint-Truiden vindt Woensdag 15 Mei 2019 om 20:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 4.33 LadBrokes
Gelijkspel 4.25 Unibet
Sint-Truiden 1.81 GoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019