WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek KV Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 14 September 2019

14/09/2019

Hoe gaan de spelers van Standard de LiŤge om met het toch wel onverwachte 1-0 verlies bij Anderlecht, begin van deze maand? Waarschijnlijk hadden ze voor deze match gedacht drie punten mee te nemen uit Brussel. Anderzijds viel het wel te verwachten dat Anderlecht een keer punten zou gaan halen natuurlijk. Opvallend is overigens dat Standard ondanks de nederlaag gewoon koploper bleef. In verliespunten staan FC Bruges en La Gantoise er wel beter voor. Minder verrassend zijn de verloren drie punten misschien als we ons herinneren dat Standard ook al verloor van het laag geklasseerde Saint Trond. Het is te hopen voor de supporters dat dit geen trend gaat worden. Iets meer dan de helft van de dertien doelpunten die Standard maakte, kwamen overigens op naam van twee spelers. Emond scoorde al vier maal, Lestienne wist drie keer het vijandelijke net te vinden.

KV Ostende staat op een keurige zevende plek. In zes matches werden al tien punten bijeen gesprokkeld. Er werd verloren van FC Bruges en La Gantoise. Gewonnen werd er van Cercles Bruges en KV Mechelen. Vooral dat laatste is een knappe prestatie, want dat was tot nu toe de enige nederlaag van het team uit Mechelen. KV Ostende staat met die tien punten dus maar op twee punten achterstand van de koploper en tegenstander van deze zaterdagavond. Als Ostende weet te winnen, gaat het Standard de LiŤge dus zomaar voorbij op de ranglijst.

Ik denk dat deze match alle kanten op kan. Waarschijnlijk moeten we Standard de LiŤge iets hoger inschatten. KV Ostende heeft echter het thuisvoordeel en Standard de LiŤge verloor juist op verplaatsing al twee keer. De spelers van beide teams weten ook dat er veel op het spel staat. Ik verwacht een match die tot het einde spannend blijft en zal eindigen in een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Standard Luik vindt Zaterdag 14 September 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 4.8 Bingoal
Gelijkspel 4.5 UnibetBetfirst
Standard Luik 1.68 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

14/01/2020 Unibet : Nodig je vrienden uit en krijg tot 750 euro cash!
Hopelijk heb je al heel wat van onze producten genoten. Misschien heb je wel vrienden die ook zin hebben om eens in een bepaalde sport te wedden of een gokje te wagen in het online casino? Goed nieuws : je kan zelf een beloni... Lees meer

Unibet
24/11/2019 Pronostiek Galatasaray - Club Brugge : Champions League 26 November 2019
Galatasaray - Club Brugge: beide ploegen missen hun draaischijven De clash tussen Galatarasay en Club Brugge in de Champions League zal wellicht beslissen welk team mag overwinteren in de Europa League. Club Brugge prijkt me... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
24/11/2019 Pronostiek Gent - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 24 November 2019
Een interessante ontmoeting, dat is de match tussen Gent en Royal Antwerp van aanstaande zondagmiddag. Het verschil tussen beide teams is vijf plaatsen op de ranglijst van de Jupiler Pro League maar ook slechts vier punten! ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 14 September 2019