WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 14 September 2019

14/09/2019

Hoe gaan de spelers van Standard de LiŤge om met het toch wel onverwachte 1-0 verlies bij Anderlecht, begin van deze maand? Waarschijnlijk hadden ze voor deze match gedacht drie punten mee te nemen uit Brussel. Anderzijds viel het wel te verwachten dat Anderlecht een keer punten zou gaan halen natuurlijk. Opvallend is overigens dat Standard ondanks de nederlaag gewoon koploper bleef. In verliespunten staan FC Bruges en La Gantoise er wel beter voor. Minder verrassend zijn de verloren drie punten misschien als we ons herinneren dat Standard ook al verloor van het laag geklasseerde Saint Trond. Het is te hopen voor de supporters dat dit geen trend gaat worden. Iets meer dan de helft van de dertien doelpunten die Standard maakte, kwamen overigens op naam van twee spelers. Emond scoorde al vier maal, Lestienne wist drie keer het vijandelijke net te vinden.

KV Ostende staat op een keurige zevende plek. In zes matches werden al tien punten bijeen gesprokkeld. Er werd verloren van FC Bruges en La Gantoise. Gewonnen werd er van Cercles Bruges en KV Mechelen. Vooral dat laatste is een knappe prestatie, want dat was tot nu toe de enige nederlaag van het team uit Mechelen. KV Ostende staat met die tien punten dus maar op twee punten achterstand van de koploper en tegenstander van deze zaterdagavond. Als Ostende weet te winnen, gaat het Standard de LiŤge dus zomaar voorbij op de ranglijst.

Ik denk dat deze match alle kanten op kan. Waarschijnlijk moeten we Standard de LiŤge iets hoger inschatten. KV Ostende heeft echter het thuisvoordeel en Standard de LiŤge verloor juist op verplaatsing al twee keer. De spelers van beide teams weten ook dat er veel op het spel staat. Ik verwacht een match die tot het einde spannend blijft en zal eindigen in een gelijkspel.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Standard Luik vindt Zaterdag 14 September 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 4.8 Bingoal
Gelijkspel 4.5 UnibetBetfirst
Standard Luik 1.68 LadBrokes

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

15/09/2019 Pronostiek Moeskroen - KV Kortrijk : Jupiler Pro League 15 September 2019
Moeskroen - Kortrijk in het teken van de revelatie Met Moeskroen-Kortrijk op de affiche staan twee teams tegenover elkaar die gerust de revelaties van het prille voetbalseizoen mogen worden genoemd. Vooral het gedoodverfde M... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek KV Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 14 September 2019
Hoe gaan de spelers van Standard de LiŤge om met het toch wel onverwachte 1-0 verlies bij Anderlecht, begin van deze maand? Waarschijnlijk hadden ze voor deze match gedacht drie punten mee te nemen uit Brussel. Anderzijds vie... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/09/2019 Pronostiek AS Eupen - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 14 September 2019
Zaterdagavond worden er vier matches gespeeld in de hoogste Belgische voetbalcompetitie. Wellicht niet de meest in het oog springende is die tussen AS Eupen en Zulte Waregem. Voor beide ploegen is dit echter een belangrijke m... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Standard Luik : Jupiler Pro League 14 September 2019