WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek KV Oostende - Westerlo : Jupiler Pro League 11 Mei 2019

10/05/2019

In groep A van de Europaleague ronde, het toetje van de Jupiler League, maken nog meer teams kans op de finaleplek dan in groep B. Daar gaat het nog slechts tussen Courtroi en St. Gilloise. Eťn van deze ploegen zal dus ook de tegenstander worden van de winnaar van groep A.

Zowel Ostende als Westerlo vinden we terug in de middenmoot van deze groep, met respectievelijk vijf en vier punten achterstand op koploper Charleroi. Zeker na de laatste verliespartijen is de kans op genoemde finaleplek voor beide flink geslonken. Ostende verloor bij laagvlieger AS Eupen, Westerlo bij het ook lager geklasseerde Beerschot Wilrijk.

Ostende hield in de reguliere competitie slechts twee clubs onder zich. Het zou toch wat zijn als ze er nu nog vandoor zouden gaan met een finaleplek! Dat wordt ook zeker geen makkelijke klus, want tussen hen en Charleroi staan ook nog Saint-Trond en Westerlo, de tegenstander van zaterdagavond. Een overwinning betekent dan wel een plaatsje opschuiven.

Westerlo eindigde als vierde in de Proximus League. Van hen is het dus al een prestatie dat ze de huidige nummer drie in de rangschikking van groep A zijn, met pas twee verliespartijen in zeven matches. Thuis is er zelfs nog een ongeslagen status, zonder nederlaag dus.

Voor beide ploegen geldt dat ze moeten winnen om hun kleine kans op de finaleplek te behouden. Ik schat ze ook op ongeveer gelijke sterkte in en voorspel dan ook een gelijke eindstand.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Westerlo vindt Zaterdag 11 Mei 2019 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 3 LadBrokesBetfirstGoldenPalace
Gelijkspel 3.6 Unibet
Westerlo 2.36 GoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Westerlo : Jupiler Pro League 11 Mei 2019