WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek KV Oostende - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 22 Februari 2020

20/02/2020

Komende zaterdagavond nemen KV Oostende en Zulte Waregem het tegen elkaar op aan de Belgische kust. Hopelijk waait en stormt het dan niet meer zo als deze dagen, of zal het gaan stormen op het veld?

De spelers van KV Oostende hadden zich er al bijna op ingesteld om kalm aan en onbezorgd naar het einde van deze competitie te voetballen. In de kwalificatierondes voor de Europa League weet je dan maar nooit hoe het kan lopen. Bijna niemand had waarschijnlijk verwacht dat ze nog eens flink de strijd tegen degradatie aan zouden moeten gaan. Maar na twee achtereenvolgende zeges van Cercle Bruges voelt alles wat Oostende lief heeft, behalve harde wind, ook de hete adem van de Bruggenaren in hun nek. Van de tien punten voorsprong zijn er nog slechts vier over, met nog vier matches te gaan: oei!

Zulte Waregem is met een hele slechte reeks bezig. Over de laatste tien matches gezien zijn ze zelfs, samen met drie andere teams, de slechtst presterende van de hele Jupiler Pro League. Vooral uit is er sprake van een dramatische serie. Zulte leek zo goed gepositioneerd voor deelname aan de Championship Play Offs. Maar door de resultaten van de laatste tijd raakt die zowel qua punten als qua vorm steeds meer uit zicht.

KV Oostende zal zich graag op korte termijn veilig willen spelen. Die vier punten voorsprong mag niet verloren gaan. De kans op punten is thuis ook vele malen groter dan uit. In eigen stadion moet het dus gebeuren. Zulte moet nu echt de weg omhoog weer zien te vinden, anders gaat het seizoen als een treurige nachtkaars uit. Gezien het thuisvoordeel geef ik Oostende de iets betere papieren, maar ik houd het op een gelijkspel. 

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd KV Oostende - Zulte Waregem vindt Zaterdag 22 Februari 2020 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
KV Oostende 2.62 LadBrokes
Gelijkspel 3.6 UnibetBetfirst
Zulte Waregem 2.75 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

07/04/2020 Pronostiek Team One Esports - Faze Clan : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
Over de wedstrijd van 7 april 2020 De teams FaZe en team One e -sport spelen op 7 april 2020 tegen mekaar op het rainbow six tornooi, in de Pro League van Latijn Amerika. Weetjes en uitslagen Team Faze FaZe is een Amerika... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
07/04/2020 Pronostiek INTZ eSports Club - Black Dragons : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
De teams Black Dragons e-sport en INTZ e-sport club spelen op 8 april 2020 tegen mekaar op het in een wedstrijd op Rainbow Six toernooi Pro League Seizoen, seizoen 11 - Latijns-Amerika. De gedetailleerde informatie en statis... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
04/04/2020 Pronostiek Misfits - Rogue : League Of Legend - LCS EU : 05 April 2020
Een spannende play-off wedstrijd tussen Misfits en Rogue Op 5 april is er een wedstrijd tussen de teams Rogue en Misfits in het kader van de play-off van het League of Legends kampioenschap . Informatie over de teams R... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek KV Oostende - Zulte Waregem : Jupiler Pro League 22 Februari 2020