WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Leicester - Liverpool : Premier League 2 december 2014

01/12/2014

Wint Liverpool voor de tweede keer op rij?

Vanwege de vele wedstrijden die elk seizoen in de Premier League worden gespeeld, zijn er regelmatig doordeweekse speelrondes in de Engelse competitie. Ook deze week staat er midweeks een volledige speelronde op het programma. Daarin neemt Leicester het in eigen huis op tegen het kwakkelende Liverpool. Kan Leicester Liverpool nog verder in de problemen drukken? Een voorbeschouwing.

Leicester
Het is voor Leicester City duidelijk wennen aan het hoge niveau in de Premier League. De ploeg wist afgelopen seizoen eindelijk te promoveren nadat het daar al enkele keren dichtbij was geweest. Afgelopen seizoen won men echter overtuigend de titel waardoor men zeker was van promotie naar het hoogste niveau. Daarin gaat het vooralsnog niet van harte. Leicester staat troosteloos onderaan. Uit dertien wedstrijden werden slechts tien punten verzameld. Het goede nieuws is dat er nog meerdere concurrenten binnen bereik zijn. Dan wordt het echter wel tijd dat er punten gepakt gaan worden. Of dit mogelijk is in de thuiswedstrijd tegen het kwakkelende Liverpool is nog maar de vraag.

Liverpool
Liverpool lijkt dit seizoen de juiste vorm niet te pakken te krijgen. De ploeg staat op de elfde plaats van de ranglijst met slechts zeventien punten uit dertien wedstrijden. Dat is simpelweg niet goed genoeg voor een club van dit kaliber. Afgelopen weekend wist Liverpool ternauwernood de volle drie punten te behalen in de belangrijke wedstrijd tegen Stoke City. Pas vijf minuten voor tijd werd de ban gebroken en wisten de Reds door een doelpunt van Johnson met 1-0 te winnen. Liverpool zal deze wedstrijd opnieuw gebrand zijn op een goed resultaat. Om de weg naar boven terug te vinden, moeten er namelijk zoveel mogelijk punten worden behaald. De wedstrijd tegen Leicester zal door het elftal worden gezien als een wedstrijd waarin de drie punten moeten worden gehaald. We kunnen dan ook rekenen op een aanvallend Liverpool.

Voorspelling
De wedstrijd kan alle kanten op. We denken dat Liverpool over meer kwaliteit beschikt en dat de individuele klasse van sommige spelers uiteindelijk de doorslag zal geven. Winst voor Liverpool dus!

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Leicester City - Liverpool vindt 2 december 2014 om 20:45 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Leicester City
3.80
Gelijkspel
3.60
Liverpool
2.10

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Leicester - Liverpool : Premier League 2 december 2014