WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Leuven - Kortrijk : Voetbal Pro League BelgiŽ 23 november

21/11/2013

Wint Kortrijk ook in Leuven?

Na het interlandvoetbal gaan we komend weekend gewoon weer verder met de Belgische competitie. In de zestiende speelronde van de Jupiler Pro League neemt Leuven het in eigen huis op tegen Kortrijk. Kan Leuven voor een stunt zorgen en de punten in eigen huis houden of weet Kortrijk toch deze wedstrijd winnend af te sluiten? Een voorbeschouwing.

OH Leuven kende vorig jaar een uitstekend seizoen. Na een tiende plaats in de reguliere competitie en de winst in een van de poules in play-off II mocht men zelfs even dromen van Europees voetbal. In de finale van play-off II ging het echter alsnog mis en werd men uitgeschakeld door AA Gent. Het huidige seizoen verloopt voor de ploeg van trainer Ronny Vangeneugden een stuk minder prettig. Na vijftien wedstrijden werden er tot nu toe slechts 16 punten behaald en moet men zich serieus zorgen gaan maken om de onderste plaatsen. De ploeg wil dan ook niets liever dan snel afstand nemen van de onderste regionen. Een overwinning in eigen huis tegen Kortrijk zal daarbij vanzelfsprekend een uitstekend begin zijn. Aan het publiek zal het in ieder geval niet liggen.

Kortrijk presteert tot nu toe uitstekend. De ploeg bezet een prima zevende plaats maar wil natuurlijk meer. Kortrijk is erop gebrand om dit jaar play-off I te halen en daarvoor zal het nog wel een plaatsje moeten stijgen. Wanneer men dit wil bereiken, dient er in ieder geval altijd gewonnen te worden van de laagvliegers, zowel thuis als uit. Leuven is op dit moment een van die laagvliegers en Kortrijk zal dan ook de drie punten mee naar huis willen nemen. Dat dit niet vanzelf zal gaan, beseffen de spelers waarschijnlijk ook wel en daarom zullen ze tot het uiterste willen gaan om de volle buit te behalen.

Hoewel Leuven thuis speelt en veel meer kan dan men tot nu toe heeft laten zien, voorspellen we toch een overwinning voor Kortrijk. De ploeg verkeert op dit moment in uitstekende vorm en zal die naar onze mening ook doorzetten in deze wedstrijd waardoor ze hem winnend af kunnen sluiten.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd OH Leuven - Kortrijk vindt 23 november 2013 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
OH Leuven
2.85
Bwin
Gelijkspel
3.40
BetFirst
Kortrijk
2.40
BetFirstUnibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Leuven - Kortrijk : Voetbal Pro League BelgiŽ 23 november