WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Leuven - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 24 Oktober 2015

22/10/2015

Voor een plaatsje in de middenmoot!

De twaalfde speeldag tussen OH Leuven en Waasland-Beveren gaat tussen twee ploegen die vooraf werden gerekend tot het kransje van kandidaat-dalers. OH Leuven kreeg deze stempel als promovendus uit tweede klasse en bij Waasland-Beveren was het ook weer afwachten na ingrijpende wijzigingen in de spelerskern en de technische staf. Tot op heden bevinden beide ploegen zich net boven de degradatieplaatsen. De winnaar van dit duel zet met andere woorden al een mooie stap richting middenmoot.

OH Leuven behaalde vorige speeldag op het veld van Lokeren zijn eerste uitoverwinning van dit seizoen. Deze overwinning kwam zeer gelegen na een drie op twaalf uit de voorgaande competitiewedstrijden. Het jonge talent Croizet maakte twee belangrijke doeipunten en is samen met Trossard en Remacle op dit moment de smaakmaker van de Leuvenaars. Daarnaast heeft OH Leuven nog een belangrijke troef in doel staan met Rudy Riou. De ervaren Fransman is niet vaak te betrappen op een foutje en is zeer belangrijk in de defensieve organisatie. Een goede doelman als puntenpakker kan het verschil zijn tussen degradatie of middenmoot.

Waasland-Beveren doet het onder trainer Vreven zeker niet onaardig. De ploeg acteert wisselvallig dit seizoen, maar slaagt er toch in om op de belangrijke momenten de nodige punten te halen. Trainer Vreven bezit de kracht om zijn boodschap en enthousiasme over te brengen op zijn ploeg. Vorige speeldag, na de 0-1 nederlaag tegen KRC Genk, viel hij voor het eerst wel uit zijn rol door zijn publieke kritiek op de scheidsrechter. Bij Waasland-Beveren springen momenteel aanvaller Langil en middenvelder Moulin in het oog met hun belangrijke goals en assists.

We verwachten een wedstrijd vol overgave tussen twee teams die teren op hun enthousiasme. OH Leuven kan thuis altijd ietsje meer, aangedreven door hun eigen aanhang. Echter de kwaliteit in het Beverse team is hoger dan de voorbije jaren, dus de Waaslanders zijn zeker niet kansloos. We verwachten een gelijkspel waar beide teams achteraf mee zullen kunnen leven.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Leuven - Waasland-Beveren vindt Zaterdag 24 Oktober 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Leuven
1.8
Bwin
Gelijkspel
3.9
Bwin
Waasland-Beveren
4.6
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Leuven - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 24 Oktober 2015