WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Leuven - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 24 Oktober 2015

22/10/2015

Voor een plaatsje in de middenmoot!

De twaalfde speeldag tussen OH Leuven en Waasland-Beveren gaat tussen twee ploegen die vooraf werden gerekend tot het kransje van kandidaat-dalers. OH Leuven kreeg deze stempel als promovendus uit tweede klasse en bij Waasland-Beveren was het ook weer afwachten na ingrijpende wijzigingen in de spelerskern en de technische staf. Tot op heden bevinden beide ploegen zich net boven de degradatieplaatsen. De winnaar van dit duel zet met andere woorden al een mooie stap richting middenmoot.

OH Leuven behaalde vorige speeldag op het veld van Lokeren zijn eerste uitoverwinning van dit seizoen. Deze overwinning kwam zeer gelegen na een drie op twaalf uit de voorgaande competitiewedstrijden. Het jonge talent Croizet maakte twee belangrijke doeipunten en is samen met Trossard en Remacle op dit moment de smaakmaker van de Leuvenaars. Daarnaast heeft OH Leuven nog een belangrijke troef in doel staan met Rudy Riou. De ervaren Fransman is niet vaak te betrappen op een foutje en is zeer belangrijk in de defensieve organisatie. Een goede doelman als puntenpakker kan het verschil zijn tussen degradatie of middenmoot.

Waasland-Beveren doet het onder trainer Vreven zeker niet onaardig. De ploeg acteert wisselvallig dit seizoen, maar slaagt er toch in om op de belangrijke momenten de nodige punten te halen. Trainer Vreven bezit de kracht om zijn boodschap en enthousiasme over te brengen op zijn ploeg. Vorige speeldag, na de 0-1 nederlaag tegen KRC Genk, viel hij voor het eerst wel uit zijn rol door zijn publieke kritiek op de scheidsrechter. Bij Waasland-Beveren springen momenteel aanvaller Langil en middenvelder Moulin in het oog met hun belangrijke goals en assists.

We verwachten een wedstrijd vol overgave tussen twee teams die teren op hun enthousiasme. OH Leuven kan thuis altijd ietsje meer, aangedreven door hun eigen aanhang. Echter de kwaliteit in het Beverse team is hoger dan de voorbije jaren, dus de Waaslanders zijn zeker niet kansloos. We verwachten een gelijkspel waar beide teams achteraf mee zullen kunnen leven.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Leuven - Waasland-Beveren vindt Zaterdag 24 Oktober 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Leuven
1.8
Bwin
Gelijkspel
3.9
Bwin
Waasland-Beveren
4.6
Bwin

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Leuven - Waasland-Beveren : Jupiler Pro League 24 Oktober 2015