WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Lierse - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 26 April 2015

25/04/2015

De wedstrijd tussen Lierse en Cercle Brugge

Op 26 april 2015 om 20:00 uur wordt de wedstrijd gespeeld tussen Cercle Brugge en Lierse. De wedstrijd vindt plaats in het Herman Vanderpoortenstadion te Lier. Cercle Brugge staat momenteel op een 15e plek in de Jupiler Pro League en Lierse staat op plek nummer 16. Het verschil tussen de clubs bedraagt 2 punten en dus heeft Lierse de komende wedstrijd de kans om Cercle Brugge voorbij te streven. Met een klein beetje geluk en de juiste inzet kan dit zeker worden gerealiseerd.

Lierse
Lierse maakt kans om de overwinning voor komende wedstrijd binnen te slepen, alleen zal de voetbalclub dan wel stevig aan de bak moeten. Bovendien doet Lierse het de afgelopen 5 wedstrijden iets beter dan Cercle Brugge. Dat mag de club zeker vertrouwen geven om de overwinning binnen te slepen. Van de laatste 5 gespeelde wedstrijden heeft Liese er 2 gewonnen, 2 verloren in 1 gelijkgespeeld. Cercle Brugge heeft van de laatste 5 wedstrijden er slechts 1 weten te winnen. Alle overige wedstrijden eindigden in een verlies voor Cercle Brugge. Lierse heeft daarom de mogelijkheid om Cercle Brugge de komende wedstrijd opnieuw te verrassen.

Cercle Brugge
Het gaat niet goed met Cercle Brugge in de Jupiler Pro League. De club zal niet tevreden zijn over de resultaten die er tot nu toe geboekt zijn. Op de een of andere manier lijkt het Cercle Brugge niet voor de wind te gaan. Het is alsof de vechtlust en het vertrouwen verdwenen zijn. Toch mag Cercle Brugge niet het hoofd laten zakken. Lierse is niet de meest gevaarlijke tegenstander, dus heeft Cercle Brugge kans om de slecht gespeelde wedstrijden van de afgelopen tijd helemaal goed te maken. De club zal dan echter wel het vertrouwen in zichzelf moeten terugkrijgen om een overwinning binnen te slepen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Lierse - Cercle Brugge vindt Zondag 26 April 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Lierse
2
UnibetBwinGoldenVegas
Gelijkspel
3.5
GoldenVegas
Cercle Brugge
3.8
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Lierse - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 26 April 2015