WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Lierse - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 26 April 2015

25/04/2015

De wedstrijd tussen Lierse en Cercle Brugge

Op 26 april 2015 om 20:00 uur wordt de wedstrijd gespeeld tussen Cercle Brugge en Lierse. De wedstrijd vindt plaats in het Herman Vanderpoortenstadion te Lier. Cercle Brugge staat momenteel op een 15e plek in de Jupiler Pro League en Lierse staat op plek nummer 16. Het verschil tussen de clubs bedraagt 2 punten en dus heeft Lierse de komende wedstrijd de kans om Cercle Brugge voorbij te streven. Met een klein beetje geluk en de juiste inzet kan dit zeker worden gerealiseerd.

Lierse
Lierse maakt kans om de overwinning voor komende wedstrijd binnen te slepen, alleen zal de voetbalclub dan wel stevig aan de bak moeten. Bovendien doet Lierse het de afgelopen 5 wedstrijden iets beter dan Cercle Brugge. Dat mag de club zeker vertrouwen geven om de overwinning binnen te slepen. Van de laatste 5 gespeelde wedstrijden heeft Liese er 2 gewonnen, 2 verloren in 1 gelijkgespeeld. Cercle Brugge heeft van de laatste 5 wedstrijden er slechts 1 weten te winnen. Alle overige wedstrijden eindigden in een verlies voor Cercle Brugge. Lierse heeft daarom de mogelijkheid om Cercle Brugge de komende wedstrijd opnieuw te verrassen.

Cercle Brugge
Het gaat niet goed met Cercle Brugge in de Jupiler Pro League. De club zal niet tevreden zijn over de resultaten die er tot nu toe geboekt zijn. Op de een of andere manier lijkt het Cercle Brugge niet voor de wind te gaan. Het is alsof de vechtlust en het vertrouwen verdwenen zijn. Toch mag Cercle Brugge niet het hoofd laten zakken. Lierse is niet de meest gevaarlijke tegenstander, dus heeft Cercle Brugge kans om de slecht gespeelde wedstrijden van de afgelopen tijd helemaal goed te maken. De club zal dan echter wel het vertrouwen in zichzelf moeten terugkrijgen om een overwinning binnen te slepen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Lierse - Cercle Brugge vindt Zondag 26 April 2015 om 20:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Lierse
2
UnibetBwinGoldenVegas
Gelijkspel
3.5
GoldenVegas
Cercle Brugge
3.8
LadBrokes

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Lierse - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 26 April 2015