WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Bet777

Pronostiek Liverpool - Aston Villa : Voetbal Premier League 18 januari 2014

14/01/2014

Weet Liverpool opnieuw te winnen?

Zaterdag 18 januari neemt Liverpool het in eigen huis op tegen Aston Villa. Voor beiden is deze wedstrijd van groot belang. Liverpool wil immers aansluiting blijven behouden bij de top van het klassement, terwijl Aston Villa alle zeilen bij moet zetten om zich te handhaven in de middenmoot en niet te ver naar onderen te zakken. Weet Liverpool deze thuiswedstrijd te winnen of kan Aston Villa stunten? Een voorbeschouwing.

Liverpool
Liverpool begon erg sterk aan dit seizoen. Door sommigen werd zelfs voorzichtig gerept over het kampioenschap. In enkele topwedstrijden ging het echter faliekant mis voor de ploeg van sterspeler Luis Suarez. Er werd zowel van Chelsea als van Manchester City verloren, waardoor men de aansluiting met de top van het klassement dreigde te verliezen. Afgelopen speelronde wist men echter in een ontzettend spannende wedstrijd met 3-5 te winnen van Stoke City. Vanzelfsprekend waren ook nu Luis Suarez en Daniel Sturridge de grote mannen aan de kant van Liverpool. Liverpool heeft uit 21 gespeelde wedstrijden 42 punten behaald en bezet daarmee de vierde plaats van de ranglijst. Koploper Manchester City heeft slechts vijf punten meer uit evenveel wedstrijden en alles lijkt dus nog mogelijk voor 'the reds'. Dan zullen wedstrijden als deze echter wel gewonnen moeten worden.

Aston Villa

Aston Villa eindigde vorig jaar op een veilige 15e plaats in het eindklassement. De ploeg uit Birmingham wil echter dit jaar hoger eindigen op de ranglijst. Daar slaagt men tot nu toe aardig in. Na 20 wedstrijden heeft de ploeg 23 punten behaald, waarmee het de elfde plaats bezet. Het gat naar onderen toe is echter zeer klein. Zo heeft hekkensluiter Crystal Palace slechts zes punten minder behaald tot nu toe. Het gevaar is dus zeker nog niet geweken voor Aston Villa en elk gewonnen puntje kan men goed gebruiken. Overigens kent Aston Villa geen hele goede reeks; uit de laatste zes wedstrijden werden slechts vier punten gehaald.

Voorspelling

We voorspellen dat Liverpool in deze thuiswedstrijd geen fout zal maken. De ploeg zal waarschijnlijk met ruime cijfers winnen van Aston Villa dankzij een betere selectie.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Liverpool - Aston Villa vindt 18 januari 2014 om 18:30 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Liverpool
1.25
Goldenpalace
Gelijkspel
7.00
Unibet
Aston Villa
14.00
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Liverpool - Aston Villa : Voetbal Premier League 18 januari 2014