WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019

13/08/2019

Liverpool tegen Chelsea als match om de UEFA Super Cup. Twee Engelse ploegen, wie had dat verwacht?

Zoals natuurlijk bekend won Liverpool afgelopen seizoen de Champions League door Tottenham, ook al een Engelse ploeg dus, in Madrid met 0-2 te verslaan. In de groepsfase eindigde Liverpool nog als tweede, achter PSG. Deze Franse topploeg werd echter in de achtste finales uitgeschakeld door Manchester United, inderdaad ook een Engels team. Liverpool schakelde daarin Bayern MŁnchen uit, en daarna achtereenvolgens Porto (met twee overwinningen) en Barcelona. Dat laatste gebeurde na een 3-0 verlies in de heenmatch. Wat waarschijnlijk niemand verwachtte: Liverpool was in eigen huis Barcelona met 4-0 de baas. In de Premier League, de Engelse nationale competitie moest Liverpool de titel met slechts ťťn puntje verschil aan Manchester City laten, ondanks slechts ťťn nederlaag in 38 matches.

Chelsea kroonde zichzelf tot winnaar van de Europa League door Arsenal, ook (en u gelooft het misschien niet) een Engelse ploeg, met maar liefst 4-1 te verslaan. In de poulefase was Chelsea al de sterkste. Daarna hadden respectievelijk MalmŲ, Dynamo Kiev (3-0 en 0-5), Slavia Praag en Frankfurt het nakijken. Chelsea eindigde overigens als derde in de Premier League, achter Liverpool dus, wel met maar liefst 25 punten minder.

Deze clash tussen twee Britse teams kan een hele leuke wedstrijd worden. Omdat de Premier League pas komend weekend begint, kunnen we uiteraard nog niet echt een goeie inschatting van hun sterkte maken. Echter, op basis van vorig seizoen en de ploegen die beide teams in Europees verband hebben verslagen, verwacht ik een zege voor Liverpool.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Liverpool - Chelsea vindt Woensdag 14 Augustus 2019 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Liverpool 1.62 Betfirst
Gelijkspel 4.26 GoldenVegas
Chelsea 5.8 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

13/08/2019 Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019
Liverpool tegen Chelsea als match om de UEFA Super Cup. Twee Engelse ploegen, wie had dat verwacht? Zoals natuurlijk bekend won Liverpool afgelopen seizoen de Champions League door Tottenham, ook al een Engelse ploeg dus, in... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sint-Truiden - Standard Luik : Jupiler Pro League 11 Augustus 2019
In het nog prille Jupiler Pro League seizoen 2019-2020 kan de tegenstelling eigenlijk niet groter zijn dan die tussen Saint-Trond en Standard de LiŤge. De thuisspelende ploeg van aanstaande zondagmiddag is na twee matches nog... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
10/08/2019 Pronostiek Sporting Lokeren - Lommel SK : Proximus League 11 Augustus 2019
Een week later dan in de Jupiler Pro League is ook de strijd een niveau lager in de Proximus League weer losgebarsten. Eťn van de affiches van komend weekend en de enige zondagmatch is die tussen Lokeren en Lommel. Wat kunnen... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019