WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019

13/08/2019

Liverpool tegen Chelsea als match om de UEFA Super Cup. Twee Engelse ploegen, wie had dat verwacht?

Zoals natuurlijk bekend won Liverpool afgelopen seizoen de Champions League door Tottenham, ook al een Engelse ploeg dus, in Madrid met 0-2 te verslaan. In de groepsfase eindigde Liverpool nog als tweede, achter PSG. Deze Franse topploeg werd echter in de achtste finales uitgeschakeld door Manchester United, inderdaad ook een Engels team. Liverpool schakelde daarin Bayern MŁnchen uit, en daarna achtereenvolgens Porto (met twee overwinningen) en Barcelona. Dat laatste gebeurde na een 3-0 verlies in de heenmatch. Wat waarschijnlijk niemand verwachtte: Liverpool was in eigen huis Barcelona met 4-0 de baas. In de Premier League, de Engelse nationale competitie moest Liverpool de titel met slechts ťťn puntje verschil aan Manchester City laten, ondanks slechts ťťn nederlaag in 38 matches.

Chelsea kroonde zichzelf tot winnaar van de Europa League door Arsenal, ook (en u gelooft het misschien niet) een Engelse ploeg, met maar liefst 4-1 te verslaan. In de poulefase was Chelsea al de sterkste. Daarna hadden respectievelijk MalmŲ, Dynamo Kiev (3-0 en 0-5), Slavia Praag en Frankfurt het nakijken. Chelsea eindigde overigens als derde in de Premier League, achter Liverpool dus, wel met maar liefst 25 punten minder.

Deze clash tussen twee Britse teams kan een hele leuke wedstrijd worden. Omdat de Premier League pas komend weekend begint, kunnen we uiteraard nog niet echt een goeie inschatting van hun sterkte maken. Echter, op basis van vorig seizoen en de ploegen die beide teams in Europees verband hebben verslagen, verwacht ik een zege voor Liverpool.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Liverpool - Chelsea vindt Woensdag 14 Augustus 2019 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Liverpool 1.62 Betfirst
Gelijkspel 4.26 GoldenVegas
Chelsea 5.8 Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Belgie - San Marino : Kwalificatie EURO 2020 - 10 Oktober 2019
Belgie -San Marino en het EK ticket Met twee duels in het vooruitzicht tegen San Marino en Kazachstan kan BelgiŽ in normale omstandigheden zich mathematische zekerheid verschaffen om een ticket te bemachtigen voor het EK vol... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Liverpool - Chelsea : UEFA Super Cup 14 Augustus 2019