WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Unibet Casino

Pronostiek Lokeren - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 17 Maart 2019

15/03/2019

De eindeseizoenswedstrijd tussen Lokeren en Cercle Brugge is er eentje waar er nog bitter weinig op het spel staat. Beide teams kenden een moeizaam seizoen. Voor thuisploeg Lokeren resulteerde dat zelfs in de degradatie. Na een lange periode in eerste klasse speelt het nu dus voorlopig zijn laatste thuiswedstrijd in de hoogste divisie.

Sporting Lokeren: slopend seizoen met degradatie als gevolg

De degradatie zal bij Lokeren erg hard zijn aangekomen, ondanks het feit dat het er al een hele tijd zat aan te komen. Met slechts vier overwinning en 17 punten is het niet echt een verrassing dat Lokeren zijn laatste wedstrijd in de Jupiler Pro league speelt. De kern kwam tekort op heel wat vlakken en mag in deze laatste thuiswedstrijd proberen nog de eer wat te redden. Een overwinning op zich zou al een stunt zijn gezien het pas de vijfde zou zijn van het seizoen. De laatste overwinning die het behaalde was tegen Antwerp een maand terug. Even leek het het begin van een revival te worden, maar dat werd al snel de kop ingedrukt.

Cercle Brugge: erg matig seizoen

Cercle Brugge begon zijn terugkeer op het hoogste niveau erg goed, maar zakte daarna helemaal in. Hier en daar haalde het nog wat punten waardoor het nooit echt in de problemen kwam. Toch kunnen ze in Brugge niet tevreden zijn met het eindresultaat. Cercle telt slechts 28 punten. Een overwinning zou echter betekenen dat ze nog de kaap van de 30 overschrijden. De West-Vlamingen konden in 2019 nog niet winnen. De laatste overwinning was op Anderlecht in december.

Lokeren redt eer

Twee povere elftallen met nog weinig inzet om voor te spelen. Erg interessant lijkt deze affiche niet. Al zullen de thuissupporters het liefst hun saga in de Jupiler Pro League afsluiten met een thuisoverwinning. Winnen is voor zowel Lokeren als Cercle een zeldzaam feit en dus een uitgelezen kans. Gezien het seizoen al gespeeld is, verwachten we dat Lokeren voor een laatste keer nog alles uit de kast haalt en zo nog een laatste overwinning pakt.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Lokeren - Cercle Brugge vindt Zondag 17 Maart 2019 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team Noteringen Parijs online
Lokeren 2.24 GoldenPalace
Gelijkspel 3.8 Unibet
Cercle Brugge 3.25 LadBrokesBetfirstGoldenPalace

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

21/05/2019 Pronostiek KV Kortrijk - Sporting Charleroi : Jupiler Pro League 22 Mei 2019
Deelname aan Europese matches is een stuk dichterbij gekomen voor KV Courtroi en Sporting de Charleroi. Beide wisten als winnaar te eindigen in de twee groepen met zes teams. Woensdagavond ontmoeten ze elkaar. De winnaar van ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek Eupen - Beerschot : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
Beerschot Wilrijk en Eupen hebben weinig te winnen of te verliezen Beerschot Wilrijk hoopt in de laatste thuismatch van het seizoen nog een vuist te kunnen maken tegen KAS Eupen. Beide teams hebben in deze nacompetitie nog ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
14/05/2019 Pronostiek KV Oostende - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 15 Mei 2019
STVV hooptmet een zege nog de finale van Playoff 2 te halen Sint-Truiden hoopt op een misstap van rechtstreekse rivaal Charleroi om toch nog de finale van Playoff 2 te kunnen halen. Met een verplaatsing tegen Oostende voor d... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Lokeren - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 17 Maart 2019