WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Lokeren - Club Brugge : Pro League BelgÔe 19 oktober 2014

17/10/2014

Sluipt Club Brugge de top drie binnen?

De interlandperiode ligt alweer bijna achter de rug en dat betekent dat de meeste voetbalcompetities aankomend weekeinde gewoon weer beginnen. Ook in de Belgische Jupiler Pro League wordt er weer een volle wedstrijdronde gespeeld. Lokeren neemt het in eigen huis op tegen Club Brugge. Kan Lokeren blijven aansluiten bij de top van het klassement of zal Club Brugge deze wedstrijd winnen en daarmee Lokeren voorbij streven? Een voorbeschouwing.

Lokeren
Lokeren is de laatste seizoen steeds beter gaan presteren in de Jupiler Pro League en wist zich de afgelopen twee seizoen zelfs te plaatsen voor play-off I. Overigens kon het beide keren geen vuist maken in de nacompetitie en de ploeg eindigde dan ook tweemaal op de vijfde plaats. Vorig jaar lag dit echter ook aan het feit dat het elftal zich volledig concentreerde op de bekerfinale tegen Zulte Waregem. Deze tactiek had succes; Lokeren won de finale met 1-0 van Zulte en won de beker. Dit seizoen heeft Lokeren zich opnieuw ten doel gesteld om zich te plaatsen voor play-off I en tot nu toe gaat het boven verwachting. Lokeren staat na tien gespeelde wedstrijden namelijk op een keurig gedeeld tweede plaats met achttien punten. Club Brugge bevindt zich daar vlak achter en dus zal Lokeren de tegenstander in eigen huis koste wat kost van zich af willen houden.

Club Brugge
In Brugge smacht men naar een titel. De topploeg kwam de afgelopen jaren niet verder dan een tweede plaats en het is inmiddels al tien jaar geleden dat er voor het laatst kampioen werd gespeeld. Ook vorig jaar eindigde men op de tweede plaats en dat zal dit jaar toch anders moeten. Toch begon Club Brugge niet al te scherp aan de competitie met enkele onnodige nederlagen. De ploeg heeft zichzelf echter helemaal opgericht en is aan een opmars bezig. Op dit moment bezet men de vierde plaats en als men weet te winnen van Lokeren, kan men weer minimaal een plaatsje stijgen.

Voorspelling
We denken dat Club Brugge beter in vorm is en deze wedstrijd zal weten te winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Lokeren - Club Brugge vindt 19 oktober 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Lokeren
2.75
Gelijkspel
3.40
Club Brugge
2.50

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Lokeren - Club Brugge : Pro League BelgÔe 19 oktober 2014