WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Lokeren - Club Brugge : Pro League BelgÔe 19 oktober 2014

17/10/2014

Sluipt Club Brugge de top drie binnen?

De interlandperiode ligt alweer bijna achter de rug en dat betekent dat de meeste voetbalcompetities aankomend weekeinde gewoon weer beginnen. Ook in de Belgische Jupiler Pro League wordt er weer een volle wedstrijdronde gespeeld. Lokeren neemt het in eigen huis op tegen Club Brugge. Kan Lokeren blijven aansluiten bij de top van het klassement of zal Club Brugge deze wedstrijd winnen en daarmee Lokeren voorbij streven? Een voorbeschouwing.

Lokeren
Lokeren is de laatste seizoen steeds beter gaan presteren in de Jupiler Pro League en wist zich de afgelopen twee seizoen zelfs te plaatsen voor play-off I. Overigens kon het beide keren geen vuist maken in de nacompetitie en de ploeg eindigde dan ook tweemaal op de vijfde plaats. Vorig jaar lag dit echter ook aan het feit dat het elftal zich volledig concentreerde op de bekerfinale tegen Zulte Waregem. Deze tactiek had succes; Lokeren won de finale met 1-0 van Zulte en won de beker. Dit seizoen heeft Lokeren zich opnieuw ten doel gesteld om zich te plaatsen voor play-off I en tot nu toe gaat het boven verwachting. Lokeren staat na tien gespeelde wedstrijden namelijk op een keurig gedeeld tweede plaats met achttien punten. Club Brugge bevindt zich daar vlak achter en dus zal Lokeren de tegenstander in eigen huis koste wat kost van zich af willen houden.

Club Brugge
In Brugge smacht men naar een titel. De topploeg kwam de afgelopen jaren niet verder dan een tweede plaats en het is inmiddels al tien jaar geleden dat er voor het laatst kampioen werd gespeeld. Ook vorig jaar eindigde men op de tweede plaats en dat zal dit jaar toch anders moeten. Toch begon Club Brugge niet al te scherp aan de competitie met enkele onnodige nederlagen. De ploeg heeft zichzelf echter helemaal opgericht en is aan een opmars bezig. Op dit moment bezet men de vierde plaats en als men weet te winnen van Lokeren, kan men weer minimaal een plaatsje stijgen.

Voorspelling
We denken dat Club Brugge beter in vorm is en deze wedstrijd zal weten te winnen.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Lokeren - Club Brugge vindt 19 oktober 2014 om 18:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Lokeren
2.75
Gelijkspel
3.40
Club Brugge
2.50

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Lokeren - Club Brugge : Pro League BelgÔe 19 oktober 2014