WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek LOL - LCS - Esport : Team Liquid - Evil Geniuses : 21 Maart 2020

20/03/2020

Op de volgende speeldag van de LCS 2020 Spring van League of Legends nemen Team Liquid en Evil Geniuses het tegen elkaar op. Evil Geniuses prijkt op een vierde plaats, terwijl Team Liquid het moet stellen met de zevende positie.

Team Liquid

Team Liquid is een Nederlands team dat in 2000 werd opgericht als een StarCraft: Brood War team. Pas in 2015 gingen ze samenwerken met Team Curse, wat resulteerde in dit League of Legends team. Het team is onderwerp van een ī4th memeī, wat verwijst naar de vele vierde posities die het steeds haalt. Zo werd het vierde in NA LCS 2016 Spring, NA LCS 2016 Spring Playoffs,NA Regional Finals 2016, NA LCS 2018 Spring. en het MSI 2019 Main Event. Een van hun topspelers is Jung Eon-yeong, beter bekend als Impact. In de LCS 2020 Spring doet het met een zevende plaats niet zoals verhoopt.

Evil Geniuses

Evil Geniuses is een Noord-Amerikaans team dat al sinds 1999 actief is in de gaming wereld. Desondanks maakte het pas nu zijn return in de LCS competitie. Daarin doet het meteen goed, met een huidige vierde plaats. Colin Zhao ofwel Kumo is een van de bekendste spelers van het team. Het haalde dit seizoen een streak van drie overwinningen op een rij en won de helft van de wedstrijden.

Team Liquid licht favoriet

Ondanks de huidige posities in het klassement is Team Liquid licht favoriet in dit duel. Voor een groot deel komt dit omdat het team over meer talent beschikt dan het klassement weergeeft.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Team Liquid - Evil Geniuses vindt Zaterdag 21 Maart 2020 om 22:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Team Liquid
1.6
Unibet
Evil Geniuses
2.25
Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

07/04/2020 Pronostiek Team One Esports - Faze Clan : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
Over de wedstrijd van 7 april 2020 De teams FaZe en team One e -sport spelen op 7 april 2020 tegen mekaar op het rainbow six tornooi, in de Pro League van Latijn Amerika. Weetjes en uitslagen Team Faze FaZe is een Amerika... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
07/04/2020 Pronostiek INTZ eSports Club - Black Dragons : Rainbow6 - LATAM : 08 April 2020
De teams Black Dragons e-sport en INTZ e-sport club spelen op 8 april 2020 tegen mekaar op het in een wedstrijd op Rainbow Six toernooi Pro League Seizoen, seizoen 11 - Latijns-Amerika. De gedetailleerde informatie en statis... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
04/04/2020 Pronostiek Misfits - Rogue : League Of Legend - LCS EU : 05 April 2020
Een spannende play-off wedstrijd tussen Misfits en Rogue Op 5 april is er een wedstrijd tussen de teams Rogue en Misfits in het kader van de play-off van het League of Legends kampioenschap . Informatie over de teams R... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek LOL - LCS - Esport : Team Liquid - Evil Geniuses : 21 Maart 2020