WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek LOL - LCS - Esport : Team Liquid - Evil Geniuses : 21 Maart 2020

20/03/2020

Op de volgende speeldag van de LCS 2020 Spring van League of Legends nemen Team Liquid en Evil Geniuses het tegen elkaar op. Evil Geniuses prijkt op een vierde plaats, terwijl Team Liquid het moet stellen met de zevende positie.

Team Liquid

Team Liquid is een Nederlands team dat in 2000 werd opgericht als een StarCraft: Brood War team. Pas in 2015 gingen ze samenwerken met Team Curse, wat resulteerde in dit League of Legends team. Het team is onderwerp van een ī4th memeī, wat verwijst naar de vele vierde posities die het steeds haalt. Zo werd het vierde in NA LCS 2016 Spring, NA LCS 2016 Spring Playoffs,NA Regional Finals 2016, NA LCS 2018 Spring. en het MSI 2019 Main Event. Een van hun topspelers is Jung Eon-yeong, beter bekend als Impact. In de LCS 2020 Spring doet het met een zevende plaats niet zoals verhoopt.

Evil Geniuses

Evil Geniuses is een Noord-Amerikaans team dat al sinds 1999 actief is in de gaming wereld. Desondanks maakte het pas nu zijn return in de LCS competitie. Daarin doet het meteen goed, met een huidige vierde plaats. Colin Zhao ofwel Kumo is een van de bekendste spelers van het team. Het haalde dit seizoen een streak van drie overwinningen op een rij en won de helft van de wedstrijden.

Team Liquid licht favoriet

Ondanks de huidige posities in het klassement is Team Liquid licht favoriet in dit duel. Voor een groot deel komt dit omdat het team over meer talent beschikt dan het klassement weergeeft.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Team Liquid - Evil Geniuses vindt Zaterdag 21 Maart 2020 om 22:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Team Liquid
1.6
Unibet
Evil Geniuses
2.25
Unibet

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

Beste Online Bookmakers in BelgiŽDH-betFIRST

*****


Unibet

*****


Ladbrokes

*****

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

27/09/2020 Pronostiek RacingGenk - KV Oostende : Jupiler Pro League 28 September 2020
KRC Genk - KVO Oostende: in het teken van de vuurdoop van een nieuwe trainer Met KRC Genk en KV Oostende staan twee ploegen aan de aftrap die op de vorige speeldag aanknoopten met een overwinning. De thuisploeg wil met ... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
27/09/2020 Pronostiek Club Brugge - Cercle Brugge : Jupiler Pro League 27 September 2020
Club versus Cercle: Brugse burenstrijd De derby tussen Club Brugge en Cercle Brugge is altijd al een beladen wedstrijd geweest. Ondanks het duidelijke klasseverschil tussen beide ploegen is de vereniging dan ook nooit een h... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
25/09/2020 Pronostiek Mechelen - Sint-Truiden : Jupiler Pro League 26 September 2020
Op speeldag 7 van de Jupiler Pro League nemen KV Mechelen en Sint-Truiden het tegen elkaar op. Twee teams die meestal in de middenmoot gepositioneerd zijn en meestrijden voor een plaats in Playoff 1. Een slechte start heeft e... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek LOL - LCS - Esport : Team Liquid - Evil Geniuses : 21 Maart 2020