WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Betfirst

Pronostiek Manchester United - Manchester City : Premier League 8 april 2013

06/04/2013

Een kraker die geen echte kraker is

Volgende week maandag vindt voor de laatste keer dit seizoen de stadsderby in Manchester plaats. De laatste jaren is dit een kraker van jewelste, die zijn weerga niet kent. Vooral sinds Manchester City in 2008 door de sheik Zayed Al Nahyan werd gekocht geraakte City tot de status van topclub. Een status die in het seizoen 2011/2012 werd onderstreept door de felbegeerde titel van de Premier League.

Dit seizoen was echter voor de winterstop al duidelijk dat dit niet opnieuw ging lukken. City presteerde gedurende het hele seizoen erg grillig, en wist vooral haar topwedstrijden niet te winnen. United daarentegen lijkte de onbetwiste winnaar van het huidige seizoen te worden. Met 15 punten voorsprong op Manchester City is de titelrace in Groot-Brittannië al lang niet spannend meer. Het was een gouden zet om afgelopen zomer Van Persie aan te schaffen, de speler die niet alleen de meeste doelpunten maakt maar er ook voor zorgt dat het hele elftal beter presteert. Waar United een hecht team is, waar de spelers veel voor elkaar over hebben, is Manchester City veel meer los zand zonder samenhang. Dit bleek onder andere toen ze dit seizoen in de Champions League tegen Ajax het onderspit moesten delven.

Hoewel het deze keer lijkt of United aan het langste einde gaat trekken, was dat de afgelopen jaren absoluut geen zekerheid. Van de afgelopen vijf onderlinge confrontaties waren er drie in het voordeel van United en twee in het voordeel van de andere club uit Manchester. In oktober 2011 won City zelfs met 6-1 van United. Maar hoewel de statistieken geen helder beeld opleveren, lijkt Manchester United deze keer toch wel echt de winnaar te zijn.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Manchester United - Manchester City vindt 8 april 2013 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Manchester United
2.20
BetFirstGoldenpalace
Gelijkspel
3.50
BetFirst
Manchester City
3.40
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

09/11/2019 Stressvolle Super Sunday on MeridianBet
Hopelijk heeft u deze zondag niet veel plannen. Zorg voor voldoende versnaperingen zodat u zeker niet het huis uit moet, want vanaf 14u30 tot ongeveer 22u30 zijn er maar liefst vijf absolute topwedstrijden te volgen Ö Een nie... Lees meer

MeridianBet
12/10/2019 Pronostiek Noorwegen - Spanje : Euro 2020 Kwalificatie 12 Oktober 2019
Gaat Noorwegen nog stunten? Noorwegen en Spanje stonden al enkele malen recht tegenover elkaar in verschillende wedstrijden. De laatste drie wedstrijden zijn gewonnen door Spanje. Speeldag 1 stonden deze twee al tegen elkaar... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
09/10/2019 Pronostiek Nederlands - Noord-Ierland : Kwalificatie EURO 2020 10 Oktober 2019
Wie wint Nederland - Ierland? De voetbalwedstrijd Nederland - Ierland is een wedstrijd die, gezien de stand van zaken in groep C, alle kanten op zou kunnen gaan. Het elftal van onze noorderburen heeft ťťn wedstrijd minder ge... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Manchester United - Manchester City : Premier League 8 april 2013