WEDDEN OP SPORT

Legaal kansspelSchrijf u in voor de nieuwsbrief

Pronostiek Manchester United - Manchester City : Premier League 8 april 2013

06/04/2013

Een kraker die geen echte kraker is

Volgende week maandag vindt voor de laatste keer dit seizoen de stadsderby in Manchester plaats. De laatste jaren is dit een kraker van jewelste, die zijn weerga niet kent. Vooral sinds Manchester City in 2008 door de sheik Zayed Al Nahyan werd gekocht geraakte City tot de status van topclub. Een status die in het seizoen 2011/2012 werd onderstreept door de felbegeerde titel van de Premier League.

Dit seizoen was echter voor de winterstop al duidelijk dat dit niet opnieuw ging lukken. City presteerde gedurende het hele seizoen erg grillig, en wist vooral haar topwedstrijden niet te winnen. United daarentegen lijkte de onbetwiste winnaar van het huidige seizoen te worden. Met 15 punten voorsprong op Manchester City is de titelrace in Groot-Brittannië al lang niet spannend meer. Het was een gouden zet om afgelopen zomer Van Persie aan te schaffen, de speler die niet alleen de meeste doelpunten maakt maar er ook voor zorgt dat het hele elftal beter presteert. Waar United een hecht team is, waar de spelers veel voor elkaar over hebben, is Manchester City veel meer los zand zonder samenhang. Dit bleek onder andere toen ze dit seizoen in de Champions League tegen Ajax het onderspit moesten delven.

Hoewel het deze keer lijkt of United aan het langste einde gaat trekken, was dat de afgelopen jaren absoluut geen zekerheid. Van de afgelopen vijf onderlinge confrontaties waren er drie in het voordeel van United en twee in het voordeel van de andere club uit Manchester. In oktober 2011 won City zelfs met 6-1 van United. Maar hoewel de statistieken geen helder beeld opleveren, lijkt Manchester United deze keer toch wel echt de winnaar te zijn.

Beste odds aangeboden door bookmakers

De wedstrijd Manchester United - Manchester City vindt 8 april 2013 om 21:00 uur plaats en u vindt hier de beste kansen zoals die worden gegeven door de sportweddenschappensites op het moment dat wij deze regels schrijven:

Team
Noteringen
Parijs online
Manchester United
2.20
BetFirstGoldenpalace
Gelijkspel
3.50
BetFirst
Manchester City
3.40
Unibet

>> Zet in op deze wedstrijd in Nederlands

Let op, de kansen van de bookmakers veranderen regelmatig afhankelijk van de gedane inzetten door de verschillende deelnemers aan de weddenschap. Nochthans wannneer u uw weddenschap valideert, is de kans vastgelegd en definitief. Wacht dus niet te lang met uw weddenschappen om van de beste kansen te kunnen profiteren.

De prognose hierboven is slechts ter informatie en betrekt niet de verantwoordelijkheid van zijn auteur noch van "Legale Kansspel België".

 
>> Alle prognoses
 
Gok met mate!

Nieuws legale online sportweddenschappen in BelgiŽ

20/07/2019 Pronostiek Sporting de Charleroi - Gent : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Charleroi en Gandt heeft men de voorbereidingen op een nieuw seizoen in de Jupiler Pro League hopelijk ook goed afgerond. Dat moet ook wel, want de eerste speeldag van 2019-2020 staat al bijna voor de deur. Hoe staan b... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
20/07/2019 Pronostiek AS Eupen - Royal Antwerp FC : Jupiler Pro League 28 Juli 2019
Ook in Eupen en Antwerp staan de spelers van de plaatselijke voetbalteams uit de hoogste divisie vast te trappelen om weer matches te gaan spelen die ergens om gaan. Na de vakantieperiode is er veel getraind en opgebouwd, zij... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
18/07/2019 Pronostiek Racing Genk - KV Mechelen : Super Cup BelgÔe 20 Juli 2019
Een nieuw, en hopelijk spannend seizoen in de Jupiler Pro League staat bijna weer op het punt van beginnen. Als erg prettige opwarmer wordt er op zaterdag 20 juli eerst nog afgetrapt voor de Belgische Super Coupe, de match va... Lees meer

Jeu Legal en Belgique
>> Al het nieuws van legale online weddenschappen in Belgie
 

  Home > Sportweddenschap > Nieuws sportweddenschappen legaal in BelgiŽ > Pronostiek Manchester United - Manchester City : Premier League 8 april 2013